Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoxiusEnterprise

69 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Vladislav Glebov bejegyzése:  Végre partra szálltam az Újvilágban. Már sokat hallottam erről a kontinensről, és az esetleges gyarlóságról, ami itt vár. Amikor leszálltam az Octopus nevű hajóról, már úgy éreztem, hogy meg is hódítottam az országot. Éreztem, hogy…..
    Világ imádnivaló bolondjai, egyesüljetek! Lehetőleg ezen a blogon. Itt a helye a 45 éves angol buszsofőrnek, Michael McTigue-nek is, akinél 1939-ben megállt az idő. "Időutazó vagyok, aki a harmincas évek végén rekedt" - mondja magáról, és ennek szellemében…..
 Dörömböltek az ajtómon. Rögtön felpattantam, és pisztolyommal kezemben az ajtóhoz siettem. Az ajtófélfához simultam, hogy amikor kinyitom az ajtót, rögtön eltakarjon, majd kikiabáltam: - Ki az? - Sergei vagyok! - rögtön földerültem, hogy barátom áll az ajtó…..
 Korán reggel az ember általában nem szokott sorsfordító, vagy világfelszabadító dolgokon gondolkodni. Én sem tettem, egyrészt mert ha nem is egy átlagos, de csak egy csöpp voltam az emberek tengerében. Ködös agyamban még mindig a tegnapi randi képei villogtak. Lucy arca,…..
 A kocsi elindult, de nem sokon múlt az egész. Az albánok egy pillanatig olyan közel voltak, hogy szinte a kocsi csomagtartójában pihentek, de aztán lehagytuk őket. A motorok azonban bevágódtak mellénk, és megpróbáltak kiszedni minket. A pisztolytűz ebben az esetben nem segített…..
 A rádiótelefon csörgésére ébredtem. Nos nem épp a legjobb állapotomban talált engem a telefon: Arcom borostás volt, minden tagom fájt a kényelmetlen tábori ágytól, amit a Comrades Bar felső emeletén állítottam fel. Gyorsan felkaptam a telefont, és pont elkaptam a férfi…..
 A rádiótelefon, bár még gyakori volt, egyre veszített a jelentőségéből. Mostanra már kifejezetten ritkává vált az ilyen kommunikációs eszköz használata, kiszorította őket a mobiltelefon. én ugyan még nem váltottam át, de azért már éreztem hiányát. Amikor…..
NoxiusEnterprise 2013.02.14 17:54:27
@Izzy Creed: Még az is előfordulhat. :) Áldásod rá, vagy Phoenix akarja magának? :D
NoxiusEnterprise 2013.02.15 11:47:44
@Izzy Creed: Miért, fél? :D
NoxiusEnterprise 2013.02.15 13:55:34
@Izzy Creed: Részvétem akkor! :D
 Vladimir Glebov bejegyzése: Ma, azaz 1997. augusztus második napján megtaláltam egy régi, barna könyvecskét. Ijedten tapasztaltam, hogy néhány jegyzettel, amit Sergei barátom írt bele szinte teljes képet alkot tíz évvel ezelőtti tevékenységemről. ha a napló a rendőrök…..
NoxiusEnterprise 2013.02.12 17:52:33
NoxiusEnterprise 2013.02.13 10:51:00
@Izzy Creed: Majd elolvasom, ez biztos. És várom már.
Ma amúgy megírom az első új bejegyzést a második évadhoz. Az első igazi harcot :)
 Kiöltöztem, szép és elegáns ruhába, úgy, ahogy Dimitri mondta, hogy öltözzek. A szürke garbó mellé jött a kék sportzakó, a barna nadrág, és barna bőrcipő. Gondosan eligazítottam a frizurámat is, számítva arra, hogy valami fontos társasági esemény lesz, mint amikor…..
NoxiusEnterprise 2013.02.10 15:55:28
 Bizony, elröpült az idő... Vladimir is megöregedett egy kissé, de azért töretlen a hírneve. Számomra Vlad különben is mindig a No.1 lesz, és ebből nem is veszek vissza! De a második évad jön, mint pusztán a szélvihar. Új megbízók, új lehetőségek, pénz, nők, autók,…..
 - Hé, Vlad! - köszönt rám valaki, és lehuppant mellém. A Perestroikában ültem, és éppen egy éneklős-táncolós darabot néztem, miközben a területi vezetőknek kijáró, drága vodkát ittam. Előttem feküdt az ebédem is, néhány panírba forgatott hal, és sült krumpli, amit…..
NoxiusEnterprise 2013.02.08 14:15:22
@Izzy Creed: Há-há-há :D
Kevés olyan bankajtó van, ami kibírna egy Sergei-rúgást, egy ilyen faajtónak pedig esélye sincsen. nem is lehetne :)
Amúgy a holnapi rész különleges lesz, és valami új veszi kezdetét! Majd élvezni lehet, mert inkább az akcióra megyek rá.
NoxiusEnterprise 2013.02.08 16:38:03
@Izzy Creed: Há-há :)
Bár én is várom majd a te történeteidet, szóval kvittek vagyunk, nem?
Nagyon új vonal lesz, olyan, amiről még én sem álmodtam tegnapig. Lehet, hogy a kedvedért még ma megírom! :P
 Arra gondoltam, hogy ha látok valamilyen GTA -s képet, akkor azon lehet, hogy rajt alesz Vlad is. Vagy csak ő! Tehát elkezdtem ekresgélni, és találtam ezt a szép kis képet, szerintem iszonyatosan jól néz ki, biztos, hogy profi grafikus csinálta. Láthatjuk rajta Nikót, Johnnyt, Luist,…..
NoxiusEnterprise 2013.02.08 14:16:01
@Izzy Creed: Tényt állapítottál meg, valós tényt! Fantasztikus képei vannak.
 Az eső végigsöpört a kikötőn. A por és a piszok sártengerré változott, amiben senki sem szívesen lépegetett volna. A hajók ki-, és berakodását megszüntették, az embereket visszarendelték a mólók mellől, a hajókat leláncolták, az összes elektromos áramforrást…..
 Mikhail hívott engem a telefonon. Előre tudtam, hogy viszonylag érdektelen dologgal kereshet meg, mivel az akcióval teli megbízásaim szakasza lezárult. Jómagam is elkényelmesedtem kissé, a Bratva pedig lassan, de biztosan fejlődött tovább. A védelmi pénzek szépen folytak, a…..
NoxiusEnterprise 2013.01.13 12:29:16
@Izzy Creed: Nem próbálnám meg :D Már ez is amolyan ötlettelenség miatt jött létre :)
Féltem is, hogy nem fog tetszeni.
NoxiusEnterprise 2013.01.13 18:39:40
 Vladislav története, ahogy utóbb elolvastam, itt félbemaradt. Valamiért nem jutott eszébe továbbírni, tehát rám várt a feladat, hogy felelevenítsem a történteket. Onnan írom ezt, ahol az ő történetében szétváltunk, én a házba indultam, ő a kertben haladt tovább. A…..
NoxiusEnterprise 2013.01.13 12:48:55
@Izzy Creed: Köszönöm az elismerést :) Sergei új énje hogyan tetszik?
NoxiusEnterprise 2013.01.13 13:04:34
@Izzy Creed: Pedig ezentúl a nagydarab, izmos ruszki szerepét tölti be majd :) Jellemileg nem lesz változás, de ez kellett. majd meglátod, hogy miért.
 Mostanában Sergei kezdett kiesni a világból. Nem beszélt senkivel, nem próbált kapcsolatot tartani, a boltot bizonytalan ideig bezárta, és csak egy dolgot csinált: edzett. Nem egyszer említettem meg neki, hogy lassan hasonló lesz egy testépítőhöz, nem figyelt rám. Napokra tűnt…..
 A mély letargia, amibe az izgalom hiánya miatt estem nem akart elmúlni. Még azok az unalmas megbízások is el-elmaradoztak, amikkel Mikhail "örvendeztetett" meg engem. Ezért is hatott roppant ösztönzően az a pillanat, amikor mobilom megcsörrent, és Ivan szólt bele. Rögtön…..
 Szomorú nap volt az a nap. Alig két héttel a költözésem után Brilev is követett. Persze nem ment ez olyan simán nála, mint nálam. Hogy pontosan hogyan történt? Huszonegy óra múlt, éppen lefeküdni készültem, amikor egy kocsi fékezését hallottam a parkolóban.…..
NoxiusEnterprise 2012.12.31 16:49:36
@Izzy Creed: Mire gondolsz? :)
NoxiusEnterprise 2013.01.02 12:07:24
@Izzy Creed: Tény, hogy van, de Sergei azért egy kicsit máshogy csinálja :)
Amúgy írtad egyszer, hogy a közelharcot előnyben részesíted. Ezek szerint a Sergei-Vlad küldetések jobbak? Mert ezekben csak bunyó van :)
 A telefonom elkezdett berregni. Kissé idegesen néztem rá a képernyőre, és rögtön halálos nyugalom áradt szét testemben. Azoknak az embereknek, akiket egy nem várt hang ébreszt fel egyfajta nyugodt lassúságával vettem föl a telefont. Mikhail volt az. - Jó reggelt, Mr.…..
NoxiusEnterprise 2012.12.19 18:00:48
@Izzy Creed: Örülök, hogy újra látlak :)
Igen, Vlad végre gazdagabb lesz kissé. És Sergei is, ami fontos is lesz, mert... Áh, nem lövöm le előre a poént :)
Amúgy nem tudom, hogy miért lett ez Faustin megbízása, hiszen lehetett volna csak simán boltok is :)
De így jobban néz ki.
 Sergei hívott a rádiótelefonomon. viszonylag régen volt az utolsó alkalom, hogy a segítségemet kérte a boltjával kapcsolatban, ezért kifejezetten meglepődtem. - Helló, Vladislav! Tudnál segíteni? - Miben? - A bolttal kapcsolatban. - Mi a baj? - Rosszul…..
 - Halló. Ott van Boris Glebov? - Igen, én vagyok. Ki keres. - Boris, nem ismersz meg?! - Vladimir! - Igen. Hogy vagy Boris? - Jól, és te? - Én is. Mi van feléd? - Beszéljünk csak rólad... Hallom égető szükségét érezted annak, hogy arrébb…..
 Kifejezetten pontos az az emlék, ami az új lakásomhoz kötődik. Ennek az oka az, hogy ezzel megmentettem az életemet. Persze nem kifejezetten arra a hősi önvédelemre gondolok, és nem is galád emberek törtek rám. A lakást pár órával azután, hogy kiköltöztem, egy véletlen…..
 Miután Boris visszatért a főnökéhez én újra fölvettem az üzleti ügyeket. Ismét jelentkeztem munkára mindenkinél, akinél lehetett, azonban valahogy nem jutottam semmire sem. A Bratva egyenlőre nyugvóponthoz ért, Theodor elutazott üzleti ügyekben, Mr. Klein sem tudott munkát…..
 Természetesen soha nem állítottam magamról, hogy én lennék a legjobb. Ezt gondoltam akkor is, amikor először harcoltam együtt vele... Meyer Shwartz megbízásai során nem is egy alkalommal küzdöttem vállt vállnak vetve a személyes testőrével, a káprázatosan ügyes…..
 - Halló! Kapcsolná kérem Boris Glebovot? - Kit? Ki maga? - Sergei Brilev. Boris barátja vagyok. És maga ki? - Klaus. - Magának van egy Boris Glebov nevű őrmestere? Fegyverek, nem? - De, azok. De Boris nem őrmester, hanem hadnagy már. Ha jól sejtem, akkor…..