Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villalaci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL2 pár hete indította el a Gazdálkodj okosan! című válságrealityjét, amiben bajba jutott, nagyrészt hiteltörlesztéseket nyögő családokon próbálnak segíteni. Két adás megnézése után, sajnos azt kell mondani, hogy kevés sikerrel. Az alapötletért, hogy egy ilyen valódi…..
villalaci 2013.03.13 18:01:20
@Kőmíves Kelemen: nem kár értük ?Te egy valódi primitív hülye bunkó magyar paraszt lehetsz,zéró empátiával...ezeket az embereket,családokat az otthonukból lökdösik ki mert beragadtak a 2-300%os uzsorával,jól átbaszta őket a bank az állam meg tűri,hagyja.
Quentin Tarantino új filmje maradéktalanul felsorakoztat minden olyan kelléket, ami egy igazi Tarantino-mozihoz szükséges. A Django elszabadul felszabadult, szórakoztató produkció, amely a jelek szerint a rendező anyagilag legsikeresebb filmjévé válhat. Bizonyos jelek mégis arra…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..