Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bboti86

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ennyi volt a TCTV idei 10 epizódja. A jelek szerint leszünk jövőre is, sőt, állítólag talán olyan idősávban, amikor ébren is vagytok. Én szerettem a közös, klubhangulatú virrasztásainkat, de ha nappal kell dolgozni, azt is elviselem valahogy. Ha addig nem találkoznánk,…..
addict Nyalj liftet! 2012.04.18 09:15:00
Felettébb különös ötlete támadt egy angol édességgyártónak, amely a londoni székházában lévő lift belsejét 1325 sütivel dekorálta ki. A valódi édességeket bárki nyalogathatja a felvonóban, feltéve, ha van gusztusa hozzá. A Charlie Csokigyárát megszégyenítő őrületre…..
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
bboti86 2010.11.17 19:40:20
@frontop: @matyi7700:
Hello,

szerintem az is számít, hogy Románián belül hol nőttél fel, nálunk a román polgármester és a magyar alpolgármester együtt mondtak beszédet Március 15.én a magyar zászló alatt a református templomban. A pasi nem tud magyarul, de köszöntötte a magyarokat a nemzeti ünnepükön.

Inkább nem válaszolnék a koromat és a fogantatásomat részletező mondatokra.

B
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Mindig szívesen olvassuk a Debbenetet, mert olyan hírekre is rábukkanunk, amelyről a királyi helyi média nem vagy nem észrevehetően számol be. A blogger kollégák most az Indexen bukkantak egy hírre, mely szerint "egyelőre nem kap pénzt Magyarország a Közlekedési Operatív…..
bboti86 2010.10.12 13:06:52
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
bboti86 2009.07.27 12:39:59
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..