Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezu

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon kedves ismerősömmel történt meg az eset, aminek valóságtartalmát a cikk végén található levelezés bizonyítja az Aegon biztosító és az ügyfél között. Az ügyfél (hívjuk Évának) az Aegonnál vált évek óta szerződésben lakásbiztosítással, amire indokolatlanul…..
A TASZ jelenti Fogságban 2014.10.16 10:25:17
Évának tavasszal adták tudtára, hogy el kell hagynia a taktamákonyi szociális otthont. Némi telefonálás után Harmathegynek vette az irányt, az ottani bentlakásos intézet ugyanis arról tájékoztatta, hogy tudnak számára férőhelyet biztosítani. Útközben rosszul lett, a mentők pedig a gyatrapusztai…..
ezu 2014.10.17 06:11:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez azért az egész világon így van, messze nem komcsi örökség. Legfeljebb, kérnek egy kontrollvizsgálatot (családtag, vagy esetleg bíróság), de ha az is azt mondja, beteg, akkor nincs mentség.

Szerintem az a nagyobb baj, hogy olyanokat engednek teljesen szabadjára, akik csak akkor normálisak, ha gyógyszert szednek. És egy bolond, biztos, hogy beszedi majd mindig a gyógyszereit? számtalan példa van rá, hogy nem.
ezu 2014.10.17 06:17:37
@Liquid_Night: Minden korosztálynak megvan az intelligencia tesztje. De az, hogy ezek nem teljesen egyformák, nem jelenti azt, hogy ne lenne pontos a mérés, akár kicsi korban is, mikor még a 99,99% nem tud sem írni sem olvasni sem számolni. Viták mindig vannak, ahogy szakmailag elfogadott standardok is. Azokat lehet vitatni, csak attól még nem lesznek érvénytelenek.

Aki a wikiből linkel és ezzel a tudását fitogtatná, az azért sok kérdést vet fel.
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
ezu 2014.10.07 10:36:13
@BB 89: Szánalmasra sikeredett a szerecsenmosatása, és észre se vette, azzal a nagy eszével.:))))
ezu 2014.10.07 10:51:45
@xi00: Tényleg nem értem, hogy minek mesékkel traktálni és minek olyat cáfolni próbálni, amit én nem is mondtam. Ehhez ezért kell egy nagyadag "intelligencia", ami nem kis indokolatlan felsőbbrendűség tudattal párosul.

És mindezt csak ezért, mert azt mondtam hivatalos rendőrségi statisztikákkal alátámasztottan, hogy a cigányoknál magasabb a bűnözés mint a fehéreknél.
ezu 2014.10.07 10:54:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Én egyszer olvastam olyat, hogy börtönökben mennyi a cigány arányaiban. Volt ahol majd mindenki az volt, de a legkisebb arány is harminc százalékos volt, egy tíz százalék alatti lakossági reprezentációval.

De most nem fogom keresgélni. Aki nem hiszi, hát nem hiszi.
Tegnapelőtt arról írtam, miért nem is annyira képtelenség, hogy a választások után a Fidesz akár a középiskolát (az érettségit) is fizetőssé tenné. Most a Facebookon közzétett „titkos Fidesz-program” 10+1 pontjáról írok, hogy melyiket mi támasztja alá, melyik mennyire…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
ezu 2014.03.27 07:39:54
@Kaszáspók: Szőrszálhasogatásból ötös. Én is fogast mondok. (Mondjuk nem egy kis faluban okoskodom a városiak nyelvhasználatáról.)
Váratlan fordulat: az ártalmatlannak tűnő csokibaromfik igazából tojáslikőrt tartalmaznak. Nesze neked beetetés. Az óvodák környékén? Életfogytiglan. 2 éves iker lányaink vannak és a férjem mindig vesz nekik valami apróságot a boltban. Mivel közeleg a húsvét a boltok már…..
Többször átgondoltuk, de nem bennünk volt a hiba. Nem indulatosan kértük őket, a tüneteket elmondtuk és mégsem jött ki az ügyelet. Tisztelt Praxis blog!   Az ügyelettel sajnos nekünk is volt hasonló történetünk, mint amit önöknél láttam. Azon gondolkodtam, egyáltalán mire…..
ezu 2014.03.27 05:25:02
@mig54: Én nem szoktam meg így. Még soha nem adtam pénzt orvosnak. Ennek ellenére lassan hatvan évesen jól megvagyok.

("És akkor rínak, hogy az ember lehülyézi őket:(")
Tézis1: A magyar választó (mármint a többség) nem valakire/valamire szavaz, hanem valaki/valami ellen. E tétel egzakt bizonyítására persze képtelen vagyok, úgyhogy aki nem ért egyet, nyugodtan hagyja itt abba, a továbbiak ugyanis — szándékom és reményeim szerint — a…..
Kis lépés a képviselőknek, de hatalmas ugrás az átlátható gazdálkodásban érdekelt pesterzsébeti polgároknak: javaslatomra Pesterzsébeten nyilvánosak és az interneten letölthetőek a képviselők vagyonnyilatkozatai a teljes ciklusra nézve. Az elmúlt hetekben számos közéleti…..
A demokratikus választás lényegét teszi kétségessé, hogy a regnáló miniszterelnök nem hajlandó vitázni kihívóival, illetve elzárkózik a nem kormánypárti sajtó elől. Ezzel ellehetetleníti, hogy az állampolgárok tájékozódhassanak az előttük lévő választási…..
ezu 2014.03.24 07:44:27
@belgabela: Szerintem nem érti, miért veszítenek. Nehéz az ilyesmit nyolcvanas IQ-val felfogni.
ezu 2014.03.24 07:46:13
@Kim lr Szen: Édes istenem. Te valóban ennyire primitív vagy. elmagyarázzák a lényeget, de te nem érted a negyedét sem?

Mi a nehéz abban, hogy a bevételek és kiadások év közben nem egyenletesen mozognak?

Megérdemlitek az eredményeiteket!
Akkor lehet már elhinni a kormány nyilatkozatait ebben a témában is, amikor már a kecske legel a sírján. Lehetőleg olyan jószág legyen ez, amit közmunkás tart az erkélyen a gombazsák mellett, miután a havi negyvenhétezerből hozzájárult az államadósság csökkentése elleni…..
ezu 2014.03.21 04:49:28
@Virányi András (BANDITA): Milyen kulturált. Gratulálok!
ezu 2014.03.21 05:43:14
@belgabela: A tudás, a tájékozottság a bolsiknál nem előny. Nem véletlen amit a Republikon megállapított.:))
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
ezu 2014.03.06 07:24:50
@Kim lr Szen: Tudod mennyibe kerül egy ilyen nyomtató? De nem ám megnézni! Azonnal válaszolni!

Hazudós. A nyomdagépet minek tartanál otthon?
ezu 2014.03.06 07:37:28
@Kim lr Szen: Na, ennyit rólad! Kis hazudós.
ezu 2014.03.06 07:42:10
@esefe: Egyértelmű. Egy biztos, a kinyiltszem, azt se tudja miről beszél. Csak minek olyat hazudni, amin egy pillanat alatt megbuksz? Ennyire ostoba az átlag (itt is szereplő) bolsi nyugger. (Azt hiszi, mert látja milyen technikával teszik fel az óriásplakátokat, akkor más ért a nyomdagépekhez:) És ezek vezették negyven plusz tizenkét évig az országot. Nem csoda, hogy ide jutottunk.-(
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
ezu 2014.03.02 10:50:58
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: És plusz:

"Az MSZP hagyományosan idős szavazótábora némileg fiatalodott a Demokratikus Koalíció
kiválása óta (mely a legidősebb szavazótábort tudhatja magáénak), ám ezzel együtt is igen
magas az idős, hatvan év feletti szavazók aránya

A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a
szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu
Mindent bevallott Simon Gábor a HOT! Magazinban. Az MSZP elnökhelyettese nem (!) Avon-tanácsadóként ért el sikereket. „A kezdőtőkét az indulócsomaghoz Keleti Györgyi segítségével kerestem meg, aki a Mariahilfer Strassén futtatott. Sokan ezt szégyellnék, ám én MSZP-s…..
ezu 2014.02.28 04:11:56
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Jelentsd fel őket! Mi akadályoz ebben? Te érted, a prolik nem (bár ..), hát cselekedj helyettük is! Ők a te véreid, a vörös proletárok!
ezu 2014.02.28 04:20:06
@kittrabi: Primitív, de legalább nem cáfol rá a bolsi ostobaságra. Jelentsd fel, ha nem vallotta be! Kizárt, hogy egy büdöslábú vörös proli, ilyen adatokhoz jusson. Még bankpénztárosként sem. Magasabbra meg az unokája sem juthat.

Minek ezt? Azt hiszed anynira ravasz vagy, hogy ezt épelméjű ember beveszi? Vagy a teljesen idiótákra blazírozol?

Oszt nehogy nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért ülj egy keveset. Mert megtalálnak ha karnak, abban eléggé biztos lehetsz.
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
ezu 2014.02.28 04:02:15
@toportyánzsóti: Ezt éppen te mondod, aki a szövegeid alapján a nyolc általánost is nehezen végezhetted el? A legostobább, legtahóbb kommentelők tízes listájára. te biztos odaférnél.
ezu 2014.02.28 04:03:10
@program készítő: Azért kapitálisat ritkán tévednek. A hibahatáron túli tévedés rendkívül ritka.
Kedves Bloggazda! Ezt a gyöngyszemet most kaptam.  Hát nem egy álomállás? "Az első időszakban, amíg be nem tanulsz, csak annyit keresel, amennyi költséged van" - még szerencse, hogy belépti díjat nem kér! "Csak vért és verejtéket ígérhetek, de ha szereted ezt a szakmát, úgy…..
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
ezu 2014.02.24 08:54:43
@belgabela: Nem tudnak ezek semmit. Papagájként visszamondják, amit a hazug bolsi vezetők kiadnak nekik, hogy mondani kell. Mit érdekli őket, hogy a központi költségvetés átvállalta az önkorik adósságát, ami addig is beszámított az egész államadósságba, csak egy külön soron.

Hagyni kell őket! Komoly ember ezeket nem veszi komolyan.

én nem szavazok a Fideszre, de ezekkel egy tálból cseresznyézzek akinek két anyja volt. Az sem igaz, amit kérdeznek. Már csak a leghülyébbek maradtak meg nekik, akikkel bármit meg lehet etetni. Tudod:

"A szavazótábor egyik legmarkánsabb különbsége az iskolai végzettségben mutatkozik: a szocialista szavazók fele legfeljebb nyolc osztályt végzett: ez jóval magasabb arány, mint amit
bármelyik másik párt táborában látunk."

www.republikon.hu
ezu 2014.02.24 09:02:14
@Deszkás: Hazudjatok magatoknak! Mást úgy sem tehettek, ah az önbecsülésetek maradékát meg szeretnétek őrizni. Mi változott a múlt év óta? Akkor nem ugyanennyivel vezetett a Fidesz?
ezu 2014.02.24 09:14:47
@belgabela: Igazad van. Rá kell hagyni. A tudatlan prolik úgy is a bolsikra szavaznak, mindegy milyen bizonyítékot hozol ide. Meg sem értik. Jobban hisznek az őket egy évszázada átbaszó bolsi vezetőknek. Meg is érdemlik, hogy havi százasból éljenek, míg az olasz proli aki kevesebbet keresett még 1938-ban, havi négyszázból. Pedig őt elnyomták, ezeket a primitív faszok meg állítólag hatalmon voltak. Szegény idióták.
Szerintem a volt NAV-os Horváth András harca az áfacsalás ellen hiábavaló. Habár a legtöbb ember szimpatizál vele és munkájával, de valójában a magyar vásárlóknak igen nagy szükségük van az áfacsalt termékekre -mert "olcsó". Pedig nem, de erről majd később. Nem titkolom,…..
ezu 2014.02.23 15:33:25
@Etniez: De azt se mondtad, hogy igen. Csak én hozzátettem, mert csak négy évről beszéltél.

Minndegyik kormány szarik rá, mert eddig mindegyik alatt lehetett áfát csalni. Nagyban és kicsiben is. Jól megfizetett, szakmájukhoz értő, a második kis hibánál kegyetlenül kibaszott állami alkalmazottakra lenne szükség! Az meg nincs. Csak a felső vezetői szinten. A többi meg persze, hogy lop, ahol éri. Százötven, kétszázezres bruttó bérért ki a faszom nem megvesztegethető, ki nem lop ahol csak tud? Csak a szentek. Azok meg viszonylag kevesen vannak.
ezu 2014.02.23 15:36:33
@ezu: A felsővezetői szintet fizetik meg.

Félreérthető voltam.
ezu 2014.02.23 15:49:20
@Etniez: Te unod, de a tények azok tények.

Mert 2010 előtt mindenki normálisan megélt, nem nyomorogtak milliók, miközben a tótok nyolc év alatt 25%-os fizetés hátrányból 2010-re húsz százalékos előnyt csináltak. Ha a bolsik jók lettek volna (csak annyira mint a tótok,akik itt élnek velünk), akkor ma a nettó átlagkereset lenne kétszázhúsz nálunk, nem a bruttó. De az a tótoknál annyi (akik 2003-ban még negyedével kevesebbet kerestek mint mi), nálunk százötven.

Hol van itt olyan probléma mint Ukrajnában? "Elvtárs" ne beszélj hülyeségeket!

Na, itt abba is hagyom. És még te unod, az elmútnyolcévetzést?
Viktor, há' saját magad ütöd! Eddig kellett várni az összefogott baloldal első kreatív megmozdulására, kéremszépen. Ez egy ügyes, szépen összerakott videó, jó alapötlet, jó kivitelezés. Pláne nagyon sokat segít, hogy nem hagyják beszélni benne Gordont, akinek a "nagy…..
ezu 2014.02.23 06:20:33
@Battlestar Galactica: Én nem szavazok most sem a Fideszre, de éppen az ilyen, hozzád hasonló bolsi trollok miatt sokkal szimpibb, mint bármelyik vezető a bolsi lista első tíz helyéről.

Talán a Fodor Gábor az egyetlen kivétel, ő legalább megközelíti intelligenciában a patást.
ezu 2014.02.23 14:59:50
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Igaz, de én akkor se szavazok a Fideszre. de rájuk esetleg megtenném, alkalomadtán (és jobb híján, és ha nagyon borotvaélen táncolna a dolog), a jogutódokra soha. A gyilkosok jogutódai, átvállalták a gyilkosságokat is. Olyan nincs, hogy csak a jót örököm. Vagy mindent, vagy semmit.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
ezu 2014.02.23 08:27:26
@kpityu2: Más örömöd úgy sem lesz.

Egyébként érdekes, hogy kik azok akik a másikat droidozzák. Érdekes és tanulságos.
Szél Bernadett, az LMP társelnöke azt mondta, hogy zéró toleranciát hirdettek, nem tűrik a bántalmazást és ez különösen igaz a nők bántalmazására. A párt szerint ha az ügyészség nem tekintette volna megalapozottnak a Várnai elleni vádat, akkor azt ejtette volna, nem pedig elhalasztja a vádemelést.…..
Bala ismerősének anyukáját egy 20 ezer forintos nyeremény igéretével rántották be termékbemutatóra, ahol fél óra alatt megkapta az OTP-hitelt a halom túlárazott kacatra: Hadd meséljem el mi történt egy győri barátom anyukájával, szegény elég félénk, ha velem csinálják,…..
ezu 2014.02.21 12:53:44
@ekat: Hagyjuk! Orvosilag alapvetés, az átlag leépülése, bármennyire aktívan él valaki. Százéves épeszűt (egy átlag ötveneshez viszonyítva) soha nem fogsz találni. Mindenkinek pusztulnak az agysejtjei, van akinek gyorsabban (ez az többség), van akinek lassabban.

De nem fontos nekem, hogy a személyes példákat vitassam.

Épp olyan, minthogy a dohányzás ártalmas, és akkor mindig jön egy okos, hogy, de az én nagyapám még kilencven évesen is egész nap bagózott. Mintha akkor nem halna meg évente sok millió ember a világon a dohányzás miatt.

Ezeknek semmi értelme a lényeg szempontjából.
ezu 2014.02.21 13:00:38
@atpijkamo: Mert nincsenek meg benne az emberi szervezet számára szükséges ásványi anyagok?:))
ezu 2014.02.21 13:04:53
@ekat: ........