Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Net-uddki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi különös nincs abban, hogy régóta nem írtam semmit. Egyszerűen sose volt rá érkezésem. Most van, szóval a világ tudtára adom, hogy itt ilyen, a címben megnevezett képződmények is vannak: de nem ám csak úgy odapingálva, hanem szépen vezetve, megfelelő szélességű utat…..
Kiel projekt by bm Főztem 2012.10.28 00:16:04
Történelmi pillanathoz érkeztünk, amire annyian vártatok: íme feltettem gasztonómiai tehetségem nemzetközi kibontakozásának első gyümölcsét. Egészen jól sikerült, és viszonylag gazdaságosan meg tudtam oldani a kivitelezését. A képen látható képződmény azért némi…..
Net-uddki 2012.10.28 17:48:16
Egy@Sisylvietta: JA a Sauermann az volt a Marcinak gyerekkorában, de kinőtte.
Ezzel a politikailag teljesen korrekt, és talán újra aktuálissá váló szösszenettel mutatom ma be azt a helyzetet, ami itt van: itt (legalábbis részben) megvalósult valamennyi internacionalista világifjúsági látnok terve.  Mert ugye otthon is vannak azért cserediákok,…..
Azt hiszem, hogy a korábban már megénekelt, normális ember képzeletét meghaladó bürokráciának megvan az oka. Ez pedig valószínűleg a szintén nem gyenge tekintélytisztelet ellensúlyozása. Na nem kell semmi iszonyatosra gondolni, sőt, inkább az apró dolgokra, amikben a rang…..
Kiel projekt by bm Koli 2012.10.11 20:40:22
Sokan kérdeztétek, hogy hogyan néz ki a kollégium, amiben élek. Hát így :) Kisebb, mint az otthon megszokott lépték, viszont ugyanolyannak ható épületstílust képvisel, és kábé ugyanolyan esztétikai/felszereltségi/stb. élményt ad, mint az otthon ezzel egy időben felújított…..
Na emberek, kaptok fotót, mert újabban a nézettségre gyúrunk! Ezt ma lőttem, majd még csinálok sok másikat is, meg vannak is még, csak nem akarom szétoffolni a saját blogomat... előtérben egy széprégi vitorlás, mögötte a Városháza tornya, attól jobbra meg egy nagyobb…..
Net-uddki 2012.10.07 00:27:09