Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FotoMazsola

7 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János annyira belemámorosodott a Fényességes Diadalba, hogy azt delirálja a szentem, ők nem csak Magyarországot hanem egész Európát leigázták. Így aztán fogja a forradalmi láncfűrészt és nekiront a norvégoknak: "szeretnék, ha nem politikához vagy politikai pártokhoz…..
FotoMazsola 2014.04.09 20:47:10
@75. Vladys:
Itt ne ismernék?
Dehogynem!
Alapvetés, hogy a nemzetközi röffenéseken zsebrebaszott kézzel lődörgök a többi fejes között, mint minden rendes kertitörpe! (Jó, én nem, mert 186 centivel nem lehetek kertitörpe)
Ne'ba, hogy ez nem az a szint!
Jó, a pálinka, a szalonna, meg a hagyma csak fenn a szobában...
Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt…..
FotoMazsola 2014.04.04 21:38:54
@Evezős:
Helyemre kerültem, mint Gábris? :((
Na, mindegy... TAGA szét fog szekálni, bánatomban magamat is tahótlanítom... :D

@tristen2005:
Beteg vagy backi... Iszol te rendesen??? Vizet kerüld, megártott...
FotoMazsola 2014.04.04 21:40:05
@Evezős:
Szerintem amilyen genyó, csak ... kicseszésből!
Bár, ússe engedik el otthonról! 2 nap, vidéken, egyedül??? Megennénk...
Alig mászik elő az egyszeri választó a szilveszter alkohol és koleszterinmámorából, a hírfolyamra nézve máris a  kismagyar valóságra legjellemzőbb kép rángatja vissza a földre:  Az újságíró eltűnt cukoráfa milliárdokra bukkant, az egyik cukorbáró NAV tisztet is…..
FotoMazsola 2014.01.02 19:30:13
@vitéž munkášőr:
Te, szerintem a Commodore 64 tudását ne akard összehasonlítani ezekkel! Az maga volt az INTELLIGENCIA!
Az elmúlt évre visszatekintő összeállításunk rendhagyó, hiszen olyan magukat bringásnak valló lányok szerepelnek benne, akik személyesen küldték el nekünk a fotóikat, tehát nem a netről összehalászott képekről van szó, így azt gondoljuk, hogy ennek fényében még…..
Varánusz Papcsák kutyája 2012.11.15 05:13:00
Gazdám, gazdám, te mindenem!Tudom, hogy mindenem neked köszönhetem.Arany kanál, közpénz folyó,Leírt betűkért, könnyen áradó.Sajgó sebed felejtse szád,Látod, szolgálom pénzed szent javát. (via) Grrrhhrhhrhrh. Szőrét borzolva mászkált az ólban. Utálta ezt. Utálta…..
FotoMazsola 2012.11.15 12:22:55
El'Tolcsy, III/II elvtárs kinyilatkoztatott, megint... :D
(Ez tök hülye - saját magát és eddigi tetteiket minősíti, vagy tényleg ennyire bízik az emberek aranyhal memóriájában?)

"A befektetési bankárok és a hedge fundok menedzserei a pénzvilágai kalózai, akik azzal foglalkoztak, hogy ellopták a befektetők pénzét – erről olvasott könyvet Matolcsy György, derül ki a miniszter mostani Heti Válasz-cikkéből. A Simon Lack által írt The Hedge Fund Mirage című kötet ürügyén megjelent Matolcsy-írás szerint a hedge fundokról sokáig úgy tűnt, a legjobb befektetési lehetőséget kínálják, „de kiderült: ellopták a befektetők pénzét”. Pontosabban az történt, hogy 2008-ban annyit veszítettek, ami elvitte az előző tíz év összes nyereségét, és bár 2009-ben közülük egyesek dollármilliárdokat kaszáltak, a befektetők nem nyerték vissza a 2008-as bukásukat.

„Hová ment a pénz? A bankárokhoz és a menedzserekhez, akik kihasználták, hogy nem kellett havonta kihasználniuk a megtérüléseiket (...) akkor jelentettek, amikor profit volt, és kihagyták azokat a hónapokat, amikor veszteség” – írja, és hozzáteszi: sokan csaltak is. Meg is nevez közülük néhányat, például Soros Györgyöt, aki 3,3 milliárd dollárt keresett 2009-ben.

A kalózok persze minket is megtaláltak, és mindent megtesznek az ország ellehetetlenítéséért, azért, hogy magasan tartsák az állampapírok hozamait. „Az egyik kalóztrükk, hogy keverik a rossz és jó híreket a magyar gazdaságról”, míg a másik az, hogy napirenden tartják a magyar gazdasággal kapcsolatos bizonytalanságot. „Ehhez időnként le kell minősíteni az országot, időnként fenyegetőzni kell ezzel, és közben állandóan támadni kell Magyarországot”.

Matolcsy szavaiból az derülhetne ki – bár a szerző ilyenre aligha gondolt –, hogy a kalózok már a magyar kormányzat köreibe is bevették magukat. Mert nekik „veszélyes lenne egy IMF-megállapodás, mert pénzügyi védőhálót adna az országnak” – márpedig a magyar kormányzati szereplők körében egyre kisebb elszántság mutatkozik egy ilyen megállapodás iránt. És a kalózoknak az se lenne jó, ha újraindulna a magyar gazdaság növekedése, „a londoni elemzők ezért állandó nyomás alatt tartják a magyar híreket”, különben „kisebb lenne a zsákmány”."

index.hu/gazdasag/2012/11/15/matolcsy_megtalalta_a_penzvilag_kalozait/

TANULJATOK, TANÍT A MESTER!
Isszuk szavait, a Feritélről beszél a világ! :)
Vajon mi a kormány melléfogásának legbiztosabb jele? Ha már Török Gábor is töréspontnak kénytelen látni ami itt folyik? Vagy, ha G pont Fodor Gábor felzaklatva közli velünk: hopi, a büszke cövek lelankadt fütyikévé zsugorodva csúszna vissza a hasüregbe, mert…..
Orbán Viktor berúgta a 2014-es választási kampány motorját - mondják a hírek. Na, végre, mondhatjuk mi erre kedves Feleim. Innentől lesz igazán móka és kacagás az élet, mert a beszámolókat elnézve bizony a Kedves Vezető igazán odateszi magát, és kis ügyeskedéssel akár…..
FotoMazsola 2012.10.14 20:25:40
@Pantagruel:
Irigyellek érte, nálunk is elkélne egy kis tévé szünet a nők miatt! :)
Na, majd kicsit jobban odafigyelünk RÁD, hogy tájékozottabb légy... :D
Egy nagyon jó kis posztot találtam az utód típusról és a PEN sorozat jövőjéről. http://www.digitcamblog.com/olympus-pen-e-pl5-es-pen-e-pm2/ "2012. Szeptember 17, Hamburg – Az Olympus-nak csak pár rövidke hónapjába került, hogy a többszörös díjnyertes, Mikro-NégyHarmados OM-D…..
... kell és érdemes! Aki rendelt már külföldről alkatrészt, kiegészítőt, eszközt, az belefuthatott ebbe már. "Az Európai Unión kívüli országból interneten megrendelt áruk 22 euró értékig vámmentesek, e fölött azonban adófizetési kötelezettség keletkezik - hívta fel a…..
Ezen a részen teret kívánod adni azoknak, akik mikro 4/3-ados (M4/3) kiegészítőket, készülékeket, átalakítókat és bármilyen optikákat adnának, cserélnének, vennének. Csak helyet adok bárkinek - aki viszont licitálós portálok linkelésével, reklámjával akar itt…..
Nehéz szakma a német újságíróké. Én tegnap óta megtanultam becsülni őket úgy igazán. Mert Európa hatalmasságai és egyéb mélynövésű, lassan bokán is tokát hordó félszerzetei járulnak Merkel asszony színe elé, nekik meg állni kell a sarat. Ez pedig lássuk be nem könnyű.…..
FotoMazsola 2012.10.12 22:28:34
@a szív fészkei:
A szarrágó politikusgenyáknak ehhez persze semmi köze? A belügyminiszterben ennyi sincs?
Én szégyenlem magam... Kurvaország...
Állat! Szó szerint! Hisz bőr verziójú, külső borítás is létezik hozzá, a Leica M9 mintájára. http://aki-asahi.com/store/html/E-PL3/Leather/EPL3_LeatherKit.phpSzerintem dögös, de hát ízlések és pofonok. Az ára sem vészes. Nézzétek meg és véleményezzétek - vagy…..
Csúcsra jár a Nagy Októberi Tüntetésforradalom szervezése. Megemlékezni mindenki akar, és lássuk be politikai hasznot húzni is. A Kedves Vezető idén nem szökik el sehová, a Kossuth téren hint igét az igazhitű maradéknak. A Jobbik szokásához híven csak egy baloldali…..
FotoMazsola 2012.10.09 06:57:58
NEM! NEM! SOHA! NEM LESZÜNK GYARMAT!!!
Már az vagyunk... :)

hvg.hu/itthon/20121009_Nem_engedunk_az_IMFnek__Orbanek_a_napilap

Elmebeteg&Gagyi Team legújabb ötlete... Ezt hívják ormányzati kommunikációnak. Amíg van rá 80-as IQ-val vevő, addig sikertörténet is... :)
Miért ne dobjuk ki a régi cuccost? Van egy Canon EOS-300D tükörreflexes, filmes fényképezőgépem is, 2 optikával és egy használaton kívüli, de klasszikus Prakticar Praktica 1,8/50 objektív, Pentax bajonettes is, még eredeti DDR dobozával... :) Tehát aki szintén rendelkezik…..
Még mielőtt nekiindulok, én a fotózáshoz szeretek vinni tartalék akkut. A másik gépemnél alapvető szempont volt ezért, hogy akár normál ceruzaelemmel is lehessen használni.  Ennél a készüléknél ez kiesik. Tehát akkor kell egy tartalék akku. Az eredeti akkuról tudni kell,…..
Üdvözletem! A bénázásokért előre is elnézést kéne kérnem, a profi fotósok pedig ne nagyon köpködjenek rám, nem nekik írom ezt a blogot. :)A fenti kérdésre egyébként a válasz majd összeáll apránként.A mikro 4/3-os gépek generációi és…..