Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Pink

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
Mr. Pink 2019.02.01 17:36:40
@felső határ nincs: hülye vagy, vagy csak trollkodsz? ez nem fapados rész, innen indulnak a legdrágább légitársaságok is, csak nem gyalog mennek az utasok a géphez, hanem csövön. de az egész ugyanaz, hagyja már minden barom sznob ezt a csóróknak ez jár dumát.
Kívül tágasabb – valóban ezt mondta főnöke egy 24 éves brit nőnek, ám meglehetősen szokatlan indokból. Emma Hulse első napja egyben az utolsó is volt az angol Unit TV társaságnál. Produkciós állásra vették fel, de öt perccel később már ki is rúgták – mert túl jól…..
Magam se tudom, hányadán állok a volt miniszterelnökkel. Sokáig azt hittem, hogy nem viseltetek érzelemmel iránta, ahogy azonban gyűltek a kommunikációjáról írott bejegyzések, egyre inkább vállalom a pillanatnyi hangulatomat. Elvégre hús-vér ember, erényekkel és hibákkal, akinél hol az egyik, hol a…..
Mr. Pink 2017.03.09 16:16:20
@Zöldi László: öreg, te tényleg egy kibaszott vessző elmaradása miatt írtad ezt az egészet? beszarok. szerény javaslatom: ha nincs semmi mondás, nem kötelező minden nap posztolni.
Egy intenzív osztályon ugyanis bárki, bármikor meghalhat, reklamációnak helye nincs. Tisztelt Praxis!   Barátnőm intenzív osztályos szakápoló, aki a következőt mesélte: Egy országos intézmény intenzív osztályán az a szokás, hogy az éjszakás nővérek legkésőbb 12-fél 1-kor nyugovóra térnek, mivel a…..
Feri soha a büdös életbe nem lesz többé miniszterelnök, Feri a büdös kurva életbe nem váltja le Viktort. Ezt ő magán és néhány ezer hívén kívül mindenki tudta eddig is és tudja az után is, hogy tegnap emberünk faszául beledurrantott a nulláslisztbe. Úgynevezett évértékelőjéről nehéz a nélkül…..
Mr. Pink 2017.02.05 20:42:05
Annyi a bizonytalanság a világban, hogy nem merünk jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, mit hoz számunkra a 2017-es esztendő. Szerencsére azért vannak biztos kapaszkodók a politika síkos jegén is, így most megpróbáltuk összeszedni azokat a vitathatatlan állításokat, melyeket nehéz lenne…..
A matolcsyzmus túfűtötte Orbanisztánban is csodaszámba ment, ahogyan sikerült a közvagyont kimenteni az MNB és annak alapítványai égisze alól. Természetesen a pénzből jutnia kellett az "ellenséges" média felvásárlására is. Így kerülhetett az Origo és a politika által szétvert VS az érdekeltségbe.…..
Mr. Pink 2016.05.28 21:59:11
@poor: milyen haverjaim barom? nem a mondást vitatom te nagyon hülye, hanem a blogíró színvonala basz fel agyilag, a nagy arca a semmire, a hemzsegő helyesírási hibák és a többi.
16 perccel ezelőtt a budaörsi Auchanban álltam, amikor megszólalt a hangos bemondó. Nyugodt hangon haladéktalanul minden dolgozót a húspulthoz tereltek. Ezután nagyon kicsivel már "technikai okok" miatt mindenkit kitereltek az épületből. Pániknak amúgy semmi jele nem volt, mindenki kultúráltan…..
Tegnap keresett fel valakinek az ügyfele, aki felvázolt nekem egy annyira tipikus sztorit, amiről ki kell fejtenem a véleményem, mivel sajnos nagyon sok embert érint. Kötött egy nyugdíjbiztosítást (tök mindegy hol) havi 20 ezer forinttal, évi 5%-os rendszeres díjemeléssel (indexálás) 12 évre (ekkor…..
Mr. Pink 2016.02.02 08:12:40
@Szarvas Norbert: most őszintén, te szándékosan teszel minden második címbe ordas helyesírási hibát, vagy csak ennyire hülye vagy és nem veszed észre? kötvényalap, baszod, kötvényalap.
Megnéztem Eszes Beáta üzenőfalát a közösségi oldalon. Csinos, harmincas hölgynek tűnik fel, ráadásul sok közös ismerősünk van. Egyszer talán még egy kávét is megiszunk, és elbeszélgetünk. Addig úgy tartom számon, mint aki civil aktivistaként harcol a Horthy-kultusz megnyilvánulásai ellen, és…..
Budapest legközpontibb zónáját (Bajcsy-Andrássy ütközése) elfoglalta a sárga birodalmi horda, akit szent meggyőzősédüket próbálják éppen nyomatékosítani. Harcolnak az igazuk és az elmúlt 50 év berögződései mellett. Amíg ők tüntetősdit játszanak, addig senkinek nem fog TAXI osztályrészül jutni, tehát…..
Még ezekben a percekben is az Andrássy-Bajcsy kereszt környékén parkol kanyarodósávban az a fasztalicska, aki miatt írom a cikket. Természetesen DT rendszámmal veri a csalánt. Ha ugyanezt a manővert én csinálom, akkor nagyon sok dezsővel díjjazzák a mutatványomat. Történt…..
Mr. Pink 2015.12.06 11:19:35
@Szarvas Norbert: te szerencsétlen, az nem nyelvtannácizmus, ha az alapvető helyesírási hibákra rávilágít valaki. Ez a blog a mélypont, írástudatlan nagyarcú seggfej vagy. Az olvasottságra ne légy büszke, bármi szar ami az index címlapjára kerül, ennyit tud, nem a te érdemed.
És elérkeztünk a történelmünk azon pontjához, amit mindenki csak gazdasági értelemben vett magyar deviza apokalipszisként értelmezhetett és várhatott. Tudtunk, hogy eljön a pillanat, amikor végleg beomlik a svájci frank plafonja és életünk egy teljesen más irányt fog venni. A…..
Mr. Pink 2015.01.15 16:29:14
@shitgun: +1

Fájdalmasan igénytelen és szakmaiatlan írás, tele helyesírási hibákkal, sokadjára. Értelmetlen pontokba szedni a faszságokat. Ez az ember tanácsadóként funkcionál bazmeg. És most osztja az észt. Ha tudtad, hogy ez lesz, mennyit kerestél rajta? És még mindig ELBOCSÁT, KIBOCSÁT, J nélkül, te szerencsétlen!
Veszprémben megdőlhet a kétharmad. Megdőlhet. De nem úgy, hogy a honpolgárok hátratett kézzel nézik, mi fog történni, hanem úgy, hogy ténylegesen bekapcsolódnak a választási küzdelembe, felfogják az esemény szimbolikus és gyakorlati jelentőségét, az értelmiség nem a…..
Mr. Pink 2014.11.27 18:38:43
A tények: Tarlós nyert úgy, hogy 77 ezer szavazattal kapott többet Bokrosnál, és 31 ezerrel kapott kevesebbet most, mint 2010-ben (291 ezer, illetve 214 ezer). A két főpolgármesteri választáson tkp. ugyanannyian vettek részt. Ha az MSZP és a PM nem úgy áll a közös jelöltséghez,…..
Megjelent a U2 új albuma, meg is hallgattam, de asszem még emésztgetem kicsit, mielőtt bármit is szólnék hozzá. Viszont már régóta tudom, hogy mi az a 10 szám, amit a leginkább kedvelek a zenekar hosszú és tartalmas történetéből. Mert lehet a U2-t vagy inkább Bonót utálni és…..
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
Miután az állami légitársaságok után megjelentek az alacsony költségekkel kalkuláló, alacsony szolgáltatást nyújtó, ún. "fapados légitársaságok", vagy finomabban fogalmazva a diszkont légitársaságok, a repülést választó utasok száma ugrásszerűen megnőtt. Az emberek…..
4 nap, 1 jegy. Így hirdette magát a Budapest Essentials, valamint, hogy nem csak nekünk az első, hanem nekik is. Ez sok esetben nem látszódott, hiszen jó volt a marketing kampány, bár kicsit későn kezdtek neki. Jók voltak a programok, bár több esetben azért csalódás volt, főként a…..
  A Malév (Magyar Légiközlekedési Vállalat) közép-európai légi fuvarozó vállalat volt, Magyarország nemzeti légitársasága 1946–2012 között. 2012 elején 22 lízingelt repülőgéppel rendelkezett. Szomorú, de így van. Orbán és Budai Gyula megint csak arra képes, hogy a szekrényből kihulló újabb…..