Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robagra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
USA (United Artists), 150 perc, néma, ff. Producer: D.W Griffith Rendező: D.W. Griffith A fent jelölt időtartam csak hozzávetőleges. Az én birtokomban levő felújított változatnak ez a hossza, de könnyen elképzelhető, hogy más változat ettől eltérő hosszúságú. Ennek oka, hogy bizonyos jelenetek…..
USA (Buster Keaton Production, United Artists), 67 perc, ff., néma Rendező: Buster Keaton, Charles Reisner Producer: Joseph M. Schenck Ez már az ötödik Buster Keaton film, és azon gondolkozom, hogy az 1001-es lista szerkesztői vajon nem hibáztak-e az arányokkal? Chaplin eddig egyetlen filmmel -…..
USA (Buster Keaton Production, United Artists), 79 perc, ff., néma Rendező: Buster Keaton, Clyde Bruckman Producer: Buster Keaton, Joseph M. Schenck Mint a Buster Keaton filmekben általában, Keaton a főszereplő. Nagyjából ugyanazt a figurát hozza, mint minden egyes filmjében: a szerény, kicsit…..
Filmdroid Top 10 James Bond filmek 2012.10.05 18:07:00
1962-ben egy új akcióhős tűnt fel a vásznon. Bond. James Bond. Hűvös eleganciájú brit tikos ügynök, aki felrázva, és nem keverve issza a Vodka-Martinit, Őfelsége különleges engedélyével lelkiismeret furdalás nélkül végez a gonosztevőkkel, gátlástalanul elcsábítja az…..