Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vándor777

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
Vándor777 2017.07.22 22:03:12
"Ezek az akhónok teljesen mértékben fényparazitaként élnek és megpróbálnak összehangolódni az emberekkel, hogy egyfajta szimbiózist alkossanak, aminek során az arkhónok az emberek biofotonjaival táplálkoznak, míg az emberek az arkhónok mentális (mágikus) képességeiből profitálnak. (...)"

Marcel Messing is pont ugyanerről beszél. Érdemes meghallgatni vagy elolvasni:

www.youtube.com/watch?v=CWUThh37BpM

projectavalon.net/lang/hu/marcel_messing_wake_up_call_hu.html

(...) "például van egy Fülöp Evangéliuma a Nag Hammadi szövegek közt. És ott egyes szabályokat találhatsz, néhány mondatot az Archonról.

És archon görögül azt jelenti – archontoi – az uralkodók. Az Uralkodók. És ott rátalálsz arra, hogy az uralkodók nagyon hosszú ideje itt vannak a Földön és, hogy próbálták és próbálják rabul ejteni az egész bolygót.

Tehát ez azt jelenti, hogy még a Keresztény forrású ősi írásokban is - ami természetesen tiltott tudás - rengeteg információt lehet találni minderről.

Hogyan tették? És ez is sokkolt, mivel akkoriban mindenre rájöttem. Hogyan tették? Rendben – Meg kell értenetek, hogy amit mi Nephilim-nek nevezünk, vagy Archontoi-nak vagy óriásoknak, vagy sumérül Anunnaki-nak – “azok, akik a mennyből a Földre jöttek” – a hetes számú agyagtáblán megtalálhatód, Enuma Elish.

Hogyan tették? Először is, emberi lényekkel kereszteztek. Megrongálták a DNS kódot. Ez azt jelenti, hogy nincs lehetőségünk arra, ebben a gyönyörű testünkben, hogy teljes tudatosságot fejlesszünk ki, ami kapcsolatban áll az univerzum tudatosságával és a szeretettel, amit mi Istennek nevezünk. Tehát nagyon lassan rabul lettünk ejtve, és mi azt gondoltuk ez természetes.

(...)

Csak akkor tarthatják meg a hatalmukat itt ezen a bolygón... amit most mondok nagyon fontos, mivel erről nem lehet túl sok könyvben olvasni. Én sosem olvastam róla. Ha meg akarják tartani a hatalmukat, szükségük van egy különleges nektárra. És milyen nektárra? Vérre.

Ha elolvassátok Goethe könyvét, Faust, van ott egy rész Goethe Faustjában, amikor Faustnak alá kell írnia egy szerződést az ördöggel (a gonosszal - d-evil). Ekkor előveszi a tollát és alá akarja írni. És az ördög azt mondja: Nem, ne a tollal írd alá. A saját véreddel kell aláírnod.

Miért? Goethe beavatott volt. Amikor Goethe azt mondja németül, hogy, "Blut ist ein ganz besonderes Saft", az magyarul azt jelenti, hogy A vér egy különleges nektár.

Van valami erő amire ezeknek az isteneknek, akik nem szeretetben léteznek, szükségük van azért, hogy életben tarthassák a finomabb testüket annak érdekében, hogy tovább uralkodhassanak – Archontoi azt jelenti, hogy uralkodók – a láthatatlan légkörben és, hogy felvehessék a kapcsolatot azokkal a titkos páholyokkal, akikkel addig is kapcsolatba álltak.

Tehát, ha az emberek azt kérdezik: Hogyan lehetséges, hogy ennyire sok háború van?... kisfiúként ezt kérdeztem én is, erről szólt az utazásom, és itt csak az utazásom egy kis részéről számolók be. Gyakran nem tudtam aludni! Miért létezik a gonosz. Miért? Miért nem élünk szeretetben? Miért nem élünk könyörületben?

Azt fedeztem fel, hogy ezek a Gonosz erők a félelemből keletkező negatív energiákkal táplálkoznak." (... ... ...)
Harald Kautz-Vella számos szakterületen jártas német fizikus, aki kutatóként és újságíróként is tevékenykedik. Szerteágazó kutatásokban vett részt független laboratóriumokban, ahol olyan jelenségeket tanulmányoztak, amelyek létezésével a hivatalos tudomány nem, vagy csak nagyon keveset foglalkozik.…..
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
Vándor777 2012.10.05 14:36:24
greenpeace.blog.hu/2012/08/08/a_chemtrail_osszeeskuvesi_elmelet

"(...) A „chemtrail bizonyítékok” során viszont esővízben csupán 0.080-0.12 mg/l alumíniumot mutattak ki. Az igen szigorú uniós magyar és EU-s ivóvíz határérték is 0.200 mg/liter (200 mikrogramm/liter) alumíniumot engednek, így a „chemtrail bizonyíték” esővizet bárki nyugodtan meg is ihatja. (...)"

Magyarországi mérési eredményeket még nem láttam (bizonyára lehetnek ilyenek), de ez ahogy írtam az amerikai SZAKEMBEREK által végzett laborméréseken VÉRZIK EL, mert ennek a TÖBB EZER SZERESÉT MÉRTÉK pl. Alumíniumból az esővízben és hóban (300-400 mg/liter)* Ha nem szórnák az égből a fejünkre a "mannát", akkor ennek gyakorlatilag NULLA KÖZELI értéken (~desztillált víz) kellene lennie.

HOGY kerülnek ezek a vegyi anyagok az esővízbe/hóba?! Csak a józan LOGIKÁT használva...

Milyen egyéb magyarázat van rá a repülőgépes permetezésen kívül...?

A Greenpeace vegyianyag szakértője Simon Gergely csúsztat, vagy nem ásta bele magát kellőképpen a kérdésbe.

____________
* forrás: What in the World Are They Spraying?, bemutatott dokumentumok, szakértők nyilatkozatai - www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ

* * *

vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/10/tokeletes-bizonyitek-chemtrail.html

Chemtrail fotók MŰHOLDAKRÓL:

* www.chemtrails911.com/archive_photos/00_Satellite%20Imagery/00_Satellite%20Imagery.htm
* www.google.hu/images?q=chemtrail+satellite