Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amocsok

0 bejegyzést írt és 888 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NUGAT Sajnos te is feminista vagy. 2014.07.24 12:29:26
Sajnos te is feminista vagy. Üvegplafon sorozatunk szervezői munkálatai alatt –megvalósuló terveink között programsorozat, webműsor, őszi workshop és magazin-megjelenések egyaránt szerepelnek- egyre többször hallok egy bizonyos kifejezést. Mert tényleg minden megkeresett partner…..
Amocsok 2014.08.02 15:24:18
@szerintem is:
vastagbor.blog.hu/2010/02/15/manipulalas_az_ovodasokkal
Ez is 2010-es cikk. Nem olyan bonyolult rátalálni, bár kétségtelenül feltételez némi önállóságot és szakmai érdeklődést (már ha pszichológus valaki, több sikeres könyv írója és 100 tréninget is tartott már).
Asztabetyár...
:)
Amocsok 2014.08.02 15:24:21
@szerintem is:
Ezen a pszichológus nőn úgy felhúztam magam, hogy próbáltam rövidre zárni. De nem fer, hogy csak úgy félválról leugatom, meg semmi indok.
Kezdjük ott, hogy a cikk dátuma 2014. 07. 24.
"Nemrég olvastam, hogy egy svéd óvodában próbálnak nemileg semleges pedagógiát bevezetni."
Nemrég. Mi az a "nemrég"? De az még nem is lenne tragédia, ha eddig nem ismerte volna, mert, hát előfordul az néha, hogy egy szakember lekésik dolgokról, de hogy úgy szóljon hozzá valamihez, hogy alapvető dolgokkal nincs tisztában...
Kész. Nem mérgelődöm rajta, annyit, annyit sem érdemel.
Adok viszont egy linket (a gugli elsőre dobta ki, lehet hogy nem a legjobb, de az előzőtől így is sokkal).
nokert.hu/index.php/gender-studies/szakterueletek/419-tisztazzuk-mi-a-gender-elmelet
Amocsok 2014.08.02 15:24:24
@szerintem is:
"...de még csak társadalmi beidegződések sem."
"Mit lehessen tenni, ha sokkal kevesebb nő érdeklődik a politikai pálya iránt, mint férfi?"
A fő szabály: 'Majd ha egy nő szül 3-4 gyereket, vagy akár többet, majd gondolkozhat az egyéni karrierje építgetéséről.' (Fehér, keresztény férfi. Képviselő. Magyar. Hogy ne legyek teljesen igazságtalan.)

"Elég jó példa lehet erre a CSBE témája."
Szóltam róla az előzőekben.

"...a feministáknak van a legtöbb szexista beszólása bárkihez képest. Ők egyfolytában és csakis a férfiak gyalázásában és a nők felmagasztalásában utaznak."
Kb. olyan, mintha (visszamenőleg persze) megrónánk a fekete polgárjogi harcosokat, vagy a szavazati jogért utcára vonuló nőket, hogy mi jogon nevezik meg az elnyomóikat.

"Hogy más, idegen kultúrákban mi a helyzet, az nem számít."
És miért nem? Gondolod, hogy az a tuti és végleges ami ma Mo-on van?

"A gender egy ostoba katyvasz, ami ellenkezik minden tudományos vizsgálat eredményével."
Ide azért feltétlenül jól jönne egy link.
"...tessék vért venni egy kislánytól és egy kisfiútól,..."
Ennek semmi köze a genderhez.
"...kislánya lefektette, betakarta és elaltatta a kisautókat, ahogyan a babáit.""
Teljesen ösztönösen, a vérében megtalálható női hormonoknak köszönhetően, nem? Nem az lehet inkább, hogy ez a kislány életében még csak babákat kapott ajándékba? Tökéletesen elsajátította a neki szánt társadalmi szerepet, nem is akar ő majd autóversenyző lenni, csak gondos többgyermekes családanya, aki vacsorával és hedeg sörrel várja haza az Urát.

"Nem igaz, hogy az anyai ösztönről nem tudsz mit mondani,..."
Jó, akkor mondok. Szinglik, apácák, gyermekgyilkos anyák, más cölibátusban élő nők.
(Ja! Most látom, te írtál a gyes idejének csökkentéséről, amivel persze cáfolod is magad.)

"...hát nem mindegy mi volt a korhatár?"
Nem. A 21 szerintem sok, de a 10-12 kevés (bár biológiailag semmi nem szól ellene).

"...csak a férfi pedofilok ellenn ágálnak."
A boldog békeidőkben egy valamire való apa, mikor észlelte, hogy fiú gyermekének ágaskodik a gilisztája bevezette egy jobb házba. A lyánygyermeknek meg a házasságig őrizgetnie kellett szüzességét. Hát, ez nem sokat változott azóta. A fehér, keresztény kurafi leköpi, lekurvázza elzavarja a lányt, ha tudomást szerez róla, hogy az rajta kívül esetleg mással is hált már. Némi biológia különbség is van a két nem között, ami miatt esetleg nem ugyanazt az érzést váltja ki az erőszak.

"...a gyerekgyilkosságok büntetési tételeit..."
Nem ismerem az esetet.

"Ajánlok cikket,..."
A ferfihang.hu-ra gondoltam (pl.), mikor azt írtam, próbáljuk kerülni a szélsőségeket.
De beleolvastam.
A teljes cikk a Férfihang.hu - Antifeminista Férfimagazin oldalán olvasható: (remélem eleget tettem a feltételnek!)
"új feminista mozgalmat szervez, a férfiak szükségtelenségéről papol és a “férfierőszak” elleni megoldásként a férfiak kasztrálásának szükségességét hirdeti."
Ezzel a szélsőséges állásponttal bizonyára elnyerik sok fehér, keresztény férfi támogatását, akik a halálbüntetés mellett, egyes esetekben szintén beérnék a tényleges, de legalább a vegyi kasztrációval.
Ne haragudj, de nekem ez is szélsőség.

Az, hogy sok nő anti, egyrészt levezethető a társadalmi környezetből (moszóknál mások lennének az eredmények), másrészt, miért is ne lehetne? Én is férfi vagyok, és feministának vallom magam.
Kéretik békén hagyni a Szabadság téri "megszállási emlékművet"! Elég a félremagyarázásból, nincsen azzal a világon semmi baj. Az üzenete világos, csak épp' szem kell hozzá, hogy lássuk: nem sas az, hanem turul. Hívjuk segítségül az állatrendszertan tudományát, hogy végre…..
Mikor? Melyiket? Büszkén 2014.07.05 04:19:55
Nem terveztem írni a mai Budapest Pride felvonulásról, hiszen már mindent megírtam korábban, amit tudtam, és mások is megírtak mindent, amit én se tudtam volna olyan jól. De amíg hazánk kormányzó politikusai ekkora csőlátású sötét bunkók (Fónagy János ígéretesen indult, de…..
Amocsok 2014.07.10 09:06:59
@Ad Dio:
"Elvben. A gyakorlatban nem."
Én a választás szabadságáról beszéltem.
Bárki dönthet úgy, hogy eldobja a szemetet, adót csal, rabol, gyilkol. Ahogyan sokan teszik is a tanult sémák, korlátok ellenére is.

"Az esetek többségében valójában megvan mit kell(ene) tenni,..."
Jó, hogy visszatértünk a blog témájához. Ezek a sémák és korlátok a történelem során állandó mozgásban és változásban voltak, és vannak ma is. Elég ha csak a gyilkosságra gondolunk, milyen gyorsasággal tud nem kívánatosból kívánatosba, nem elfogadottból elfogadottba csapni.
Amocsok 2014.07.10 16:23:59
@Ad Dio:
"A konkrét kísérletre utaltam, ahol mesterségesen kitenyésztettek egy olyan baktériumot, aminek az ostora "egyszerűbb" volt mint az eredeti. Csakhogy ilyen a természetben nincs."
Hát, bocsi, de ennyire alaposan nem olvastam a cikket. De! Mit jelent az, hogy "mesterségesen kitenyésztettek"? Mit csináltak vele? Levágtak az ostorából? Vagy megváltoztatták az életkörülményeit, evolúciós nyomás alá helyezték? Mert ha az utóbbival kényszerítették egyszerűbb ostor növesztésére, akkor az bizony a természetben létező dolog.
"Erre mondtam a heron motor-otto motor példát."
Még erre is találtam egy példát, és nem állítom, hogy értem is, de ha már írtak róla, valaki minimum érteni véli, és már azon is el lehet gondolkodni. criticalbiomass.blog.hu/2010/09/06/ket_ostor_meseje
Az utolsó bekezdés elég emberi módon van megfogalmazva, talán érdemes ott kezdeni.
Amocsok 2014.07.10 17:56:11
@Ad Dio:
"Nem. A "természetben az létezik", ami minden behatás nélkül van."
Akkor, ha jól értem, kizárjuk az összes nemesített növényt és tenyésztett állatot is.
A tojóhibridnek biztosítjuk a környezetet, ami számunkra esetleg nem tűnik túl természetesnek, de neki igen. Búzát sem vetünk sivatagba vagy tundrára. Vagy ha mégis, fóliázzuk, öntözzük, pótoljuk a hiányzó tápanyagokat.
A GMO-s cuccok előállítása semmiben nem különbözik a természetben is végbemenőktől, csupán irányítottabbak. Némelyikük akár a természetben is bekövetkezhetne, csak nincs kedvünk és időnk 3 millió évet várni rá.
De ez megint egy nagy falat. Azt gondoltam, valami olyat tettek szerencsétlen bacival, mint mikor megkedveltették vele a citromsavat.
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
Tiszteletet a magyaroknak! - hirdeti úton-útfélen az állampárt kormányzó párt kampányplakátja, mit is üzenünk Brüsszelnek. Vaskos program, jól jelzi a regnáló kormány európai értékekkel szemben tanúsított bumfordiságát, a diplomáciai finomságok iránt tanúsított teljes…..
Amocsok 2014.05.13 13:08:18
@Pan Modry: Én minden EU-s képviselőnek megadnám a magyar állampolgárságot, vagy kényszeríteném rá. Oszt akkor meglássuk, melyik hazaáruló mer beletojni a saját fészkibe.
Ez a poszt teljes egészében érzésekre, magántapasztalatokra és magánvéleményre épül, így nyilvánvalóan abszolút alkalmatlan általános következtetések levonására. Gyerekként és kamaszként nem tudhattam, hogy keresztény-liberális szemléletű családban nőttem fel.…..
Amocsok 2014.05.10 12:11:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az Úr egyébként már kiadott egy új parancsot, csak egyesek még nem hallják vagy nem akarják meghallani. A "Szaporodjatok, sokasodjatok!" helyett ma az a jelszó, hogy 'Kicsit túlzásba vittétek, ezért lassítsatok, és álljatok meg!'. De ha elfelejtette volna mondani, az emberek akkor is felismerik az érdekeiket.
www.ted.com/talks/hans_rosling_on_global_population_growth
Amocsok 2014.05.10 22:24:45
Amocsok 2014.05.12 07:25:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Valamennyire azért a jövedelem is, de nem az látszik az elsődlegesnek. Az oktatás, egészségügy viszont segíti a tudatosságot, az előrelátást, a családtervezés elérhető módszerei pedig annak megvalósítását.
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
Amocsok 2014.04.08 12:32:41
@Gyingizik: "Miről beszél? [...] de mégiscsak gyurcsiék hozták be."
Pontosan erről van szó. Gyurcsiék behozták, Viktorék meg nem törölték el. Négy év kevés volt rá, bár úgy sejtem, nem is akarták eltörölni. Akkor meg mire a visszamutogatás? Miről beszél?
Amocsok 2014.04.08 12:36:16
@Narancskommunista: A "vagy" egyesek számára túl megengedő. Egy igazi komcsidemokrata az "is"-t látná a legjobbnak. :)
Amocsok 2014.04.08 12:39:37
@Trackers: "A régi rendszerben ez csak koalícióba működött volna. Az meg tudjuk, láttuk hova vezet."
És hová vezetett? Na, hová? Nem lehetett mindent lenyomni a parlament és az ország torkán? Nem lehetett mindent elzabrálni? Hát, ez bizony nagy baj volt.
 DopeMan&KicsiDope az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában Kálmán Olgával beszélgetnek arról, hogy igazából miről is szól az Anyám, SZAVAZZ helyettem klipjét fölvezető médiahekk...A lényeg az, hogy mi megfőztük, föltálaltuk, Ti pedig szépen megettétek!  ..
Amocsok 2014.04.01 12:35:20
@Brukk: Nem a köz vélekedése a kérdés.
EGRI FIDESZES LISTA A NEMKÍVÁNATOS MŰVÉSZEKRŐL?
www.egriszin.hu/?c=cikk&id=9379
És szivárog ez szép csendesen lefelé.
Fegyelmit kaptak előadásukért a szentesi drámaisok tanárai
szeged.hir24.hu/itthonvilag/2013/10/06/fegyelmit-kaptak-eloadasukert-a-szentesi-dramaisok-tanarai/
Amocsok 2014.04.01 12:46:21
Amocsok 2014.04.01 19:43:47
@Queens84XX: Nem úgy kell érteni, ahogyan te érted. :) Kb. olyan, mint mikor a távollévő azt üzeni, hogy " Kedves Ángyom! A Mariskát meg a kis Pityukát csókójja meg helyettem is!".
Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért…..
Amocsok 2014.04.01 11:54:16
@Szelid sunmalac: Mármint családon belül. Tudom, hogy nagy a nyomás, de figyelj arra, hogy legalább te ne ess túlzásokba!
Amocsok 2014.04.01 12:05:46
@Szelid sunmalac:
Te azt kérdezted: "Mármint párton belül?".
Én pedig próbáltam közelíteni a valósághoz, mikor azt írtam: "Mármint családon belül."
Amocsok 2014.04.01 12:54:55
@jobbdemokrata: Én most olvastam először ezt a mondatot, de én valami mélységes iróniát érzek ebben. ok, megsértődtek a szaúdiak (talán), de sokkal több oka lett volna erre a magyar footballistáknak. :)
Egy orosz professszor hasonlította elsőként Putyint Hitlerhez. Ki is rúgták. Volna. De diákok és professzorok álltak ki mellette tömegével. Egy ukrán egyetem azonnal állást is ajánlott neki. Ezért az orosz egyetem meghátrálni látszik. #tudományszabadság,…..
Amocsok 2014.03.24 17:54:02
@tűz fal: Miközben a krími tatár származású katonák 1944-ben a szovjet hadsereggel nyomultak nyugat felé, családjaikat áttelepítették. A háborúból hazatérő katonákat meg egyenesen gulágokba küldték. Csak 1986 után vált lehetővé a hazatérésük. Beilleszkedésük viszont nem egyszerű, mivel más nációk már elfoglalták földjeiket, házaikat. Jelentős számban oroszok.
Amocsok 2014.03.25 07:35:48
@tűz fal:

"Ha nincs érv, marad a fikázás.", "...érvek helyett csak cirkuszolsz.", "Ha nincs érv, marad a fikázás."
Itt akár be is fejezhetném, a sánta kutyára nincs semmi szükségem.

Az "érveid" arról szólnak, hogy bezzeg mások... Nem érvek.

"Én sem akarom összemosni, csak példaként hoztam fel a tatárjárást, hogy ennyi erővel a másik oldalra is mutogathatnánk."
Én meg csak azért hoztam fel, hogy ne mutogass, mert mutogatni én is tudok.

"1944-45-46 tájékáról rengeteg ilyen áttelepítős-kitelepítős példát..."
Te írtad, hogy nem tudsz ilyesmiről a krími tatárokkal kapcsolatban. Segíteni próbáltam. Itt egy friss: index.hu/kulfold/2014/03/25/krimi_tatarok_a_fenevadat_kiengedtek_a_ketrecebol/
Beszélhetnénk a magyarok, svábok, akárkik telepítgetéséről is, de ebben a blogban most ez az ide illő. Mosogatási szándék tehát részedről van.

"...Ukrajna egyre jobban fasizálódik (már az ATV szerint is),..."
Magyarország egyre jobban fasizálódik (sok nyugati média és politikus szerint is). Gondolom, te is így érzed.
"...mert jobban fognak élni."
Az oroszok. Nem is értem, miért megy a rinya a határon túli magyarokért? A románok, szlovákok, szerbek jobban fognak élni (ha már most nem).
"...arra viszont nagyon jó,..." blablabla, még egy kicsi előítélet, terelés.

"Ha nem akarsz választ, akkor ne írj."
Nem akarok választ, de írni vagyok kénytelen, mert ha nem tenném, még azt hinnéd, elfogadom a majomkodásod.

De! Téged az semmiben ne zavarjon, hogy én írogatok! Ha gondolod, nyugodtan lépj át rajta. Már így is ismétlésre kényszerítettél, és így már nem olyan érdekes.
Amocsok 2014.03.25 09:53:24
@tűz fal:
Most nincs sok időm.
Az érvek terén félreértés történt.
Én Zubov állításainak cáfolatát vártam tőled. Fent a cikkben.
De majd jövök. Addig higgadj le! Én is tudom fokozni a jelzőket, de nincs sok értelme.
Alig pár  napja, az Országgyűlés fideszes elnöke, Kövér László azt nyilatkozta, hogy a választási kampányt egyfajta hadműveletnek tartja, ahol a parancsnoki hídon Orbán Viktor áll, ő maga „beosztott” csupán. Nem tudom, az urak milyen szerepet szántak ebben az élet-halál…..
Amocsok 2014.03.23 18:03:13
@Buday András: "Az ellenzék meg miután felmérte, hogy növekedni már nincs hova, így egymást próbálják beletiporni a pöcegödörbe."
:)
Ja! Meg a letartóztatott ellenzéki honanya, akiről az ügyészség meg a rendőrség sem tudott. Meg még mi lesz itt két hétig? Hat év múlva meg kimondja majd a bíróság, hogy ne tessék itt nézelődni, nem történt itt semmi.
De téged ezek a dolgok nem érdekelnek, mert neked egyik sem rokonod. Elég neked a te hited.
Amocsok 2014.03.23 18:31:00
@Buday András: Pontosan ezt gondoltam rólad. Köszönöm a megerősítést.
A Fidesz több tízezer magyar választópolgárt foszt meg választójogától. Igaz, csak félig, s persze törvényesen. Aki feliratkozik nemzetiségi választónak, az nem szavazhat az országos pártlistákra! Márpedig "A Nemzeti Választási Iroda péntek hajnali összesítése szerint a…..
Amocsok 2014.03.22 21:08:10
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:
Demokrata malac érteni problemát nem igen. Mert ha érteni, akkor mondani maximum; Röf! Röf!, és kushadni, nem világba bele ordítozni, mekkora birka.
Holokauszt. Minden hit, minden vallás, minden társadalmi szolidarítás végső megcsúfolása. Az ember megfosztása az emberi mivoltából fakadó méltóságtól és tisztelettől. Amikor az ember a gyűlölködők szemében már nem ember többé, csak kártevő, sőt tán nem is élőlény,…..
Amocsok 2014.03.21 16:58:30
@Pipas: Hasonlat volt. Az meg szokott sántítani kicsit. A másik hozzászólás is valami hasonló. Könnyebb utolérni a nácit, mint a sánta kutyát.
Amocsok 2014.03.21 17:04:42
@belgabela:
Mindenki méltósága - a Jobbiknál választási ígéret lett a kirekesztés
tenytar.blog.hu/2014/03/21/mindenki_meltosaga_a_jobbiknal_valasztasi_igeret_lett_a_kirekesztes
Amocsok 2014.03.21 17:08:40
@Pipas: "Mindenki méltósága - a Jobbiknál választási ígéret lett a kirekesztés"
Meglepődve olvastam az Index cikkét, miszerint magyar kutatók "megrengették a genetika alapjait". Gyorsan el is olvastam a cikket, hátha valami újat tanulok, de szokás szerint megint arra jutottam, hogy az újságírók tökéletesen félreértették a szóban forgó közleményt. Miről is…..
Flash Art Hungary Gyártósoron 2014.02.26 13:33:54
Hogy senki se mondja, hogy nincs jó új festészet Magyarországon! A legutolsó Flash Artban meginterjúvoltuk a világ jó pár szemtelenül fiatal kurrens festőtehetségét. A lap pár magyar szereplőjének részvételével pedig összeállítottunk egy lendületes képválogatást, pop-up…..
Amocsok 2014.03.17 17:27:33
@Sapika: Köszönöm szépen, megkaptam. Válaszoltam is, de szerintem nem ment át.
Tisztességes munkák (gondolom, te is válogattál) a gyermekek részéről. Nem mintha a tanarakat akarnám ezzel megróni. Ha rajztanár lennék, és azt szeretném, hogy a gyermek (nagyonnagyonnagyon) sikeresen szerepeljen a versenyen, én is valami hasonló instrukcióval látnám el őket. A családos kép a többitől kicsit (nagyon) visszafogottabb. Ha már a téma ilyenre sikeredett, legalább a zsűrit sikerült jól megválasztani?
Amocsok 2014.03.17 17:48:30
@Sapika: Furcsább képeket? Ja, hogy akkor nem ez volt a zöm. Akkor kicsit elő-előítéletes voltam. Mert valami ilyesmire számítottam a képek ismerete előtt is.
Sikerült (talán) válaszolnom emilben.
Amocsok 2014.03.17 18:07:34
@Sapika: Én a fiókomnak szoktam írogatni. :)
Idén negyedik alkalommal tette közzé a nemek közti bérszakadékkal kapcsolatos szokásos aggódását az Európai Bizottság az „Egyenlő Díjazás Napja” alkalmából. Eszerint 16 százalék körüli a nők és a férfiak „átlagos” bére közti eltérés. Azt viszont már nem harsogja…..
Amocsok 2014.03.16 01:34:51
@Alfőmérnök: Köszi Alfi! Komolyan! Tudod... Másként szeretek repülni. De azért nincs harag, remélem.
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Mindent el lehet adni gyerekkel, kis kutyával, szexi nőkkel vagy csúcs autókkal. Nyilván erre gondolt az a bravúros csapat is, aki megalkotta a Kormányváltás legújabb plakátsorozatát. A képek magukért beszélnek, nem kell túl sok kommentárt hozzáfűzni ahhoz a…..
Amocsok 2014.03.15 10:30:54
Érdekes írás.
Azzal indítod: "Mindent el lehet adni gyerekkel, kis kutyával, szexi nőkkel vagy csúcs autókkal."
Majd azzal folytatod: "...nem kell túl sok kommentárt hozzáfűzni ahhoz a politikai csődtömeghez, amit sikerült megalkotniuk."
Nem kicsi ellentmondás, nézzük tovább!
Mik egy jó plakát, szórólap ismérvei?
A legfontosabb talán, hogy legyen figyelemfelkeltő. Bevallottan nem politizál a blog, de ez a plakát annyira felkeltette a figyelmét, hogy nem tudott szó nélkül elmenni mellette, sőt(!), komoly elemzésre ragadtatta magát.
Egy jó plakát elgondolkodtat. Ez a garancia arra, hogy egy másik vizuális élmény ne üsse ki első pillanatra. Úgy tűnik, ezt a célját is elérte, mert itt bizony komoly agyalás kezdődött róla.
Egy kis fikázás a névváltoztatásról, de szigorúan csak a pártsemlegesség jegyében, majd vissza a plakátokra. Némi morfondírozás a célcsoportról. Érdekes, hogy bár a bevezetőben szó volt a gyermekekkel való politizálásról is, a politikai pedofília (ami szintén jelen van a mostani kampányban) még nem verte ki annyira a biztosítékot, hogy valami hasonló terjedelmű cikkben kerüljön itt bemutatásra. Na majd a következő cikkben, talán.
"Ha nagyon szó szerint akarjuk értelmezni a látottakat, akkor kis túlzással mi, szavazó társadalom, ezek szerint kutyák, macskák, disznók és nyulak vagyunk..."
Ez pontosan így van.
"Még a kutyák között is vannak kutyák, hát még az emberek között." (Jan Himilsbach)
És persze vannak patkányok, férgek..., csak hogy további tippeket adjak a mémgyáraknak. Feltételezem, a szervezők ilyen plakátokkal nem fognak megjelenni.
Szóval! Komoly erőfeszítéseket teszel, hogy leírd ezeket a plakátokat, miközben maga a cikk, önmagában bizonyítja, hogy ezek a plakátok jók. :)
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
Amocsok 2014.03.09 02:22:46
@csentecsa: "Miért hagyták benne..." Miért? Költői a visszakérdezés, mert jól láthatóan tuti tipped van.
"A nyilvánosságra hozatal helye nagyon árulkodó... " És mit árul el? Hogy slendrián volt a takarítás a királyi midiákban? Azt ugye tudod, hogy a "királyi" jelző a fidesz első regnálása alatt ragadt a közszolgálati tévékre és rádiókra?
Amocsok 2014.03.13 15:54:34
@a nemzet fogatlan provokátora: "Te kevered a szezont a fazonnal."
Biztos vagy benne? Nem csak kiragadtál egy mondatot? Nem kell válaszolni a kérdéseimre, más a témája az oldalnak.
Két emailt is kaptunk a porfólió-szakértői tesztrendszerrel kapcsolatban. Mint a médiában már megjelent, most vizsgáztatják azokat a szakértőket, akik majd az összes előléptetésért folyamodó tanár portfólióját értékelik. Emailben azt írták nekünk, hogy a…..
Amocsok 2014.03.09 12:50:15
@ursus artos: Honnan veszed, hogy nem megy? Előre senki nem tudja, milyen nehézségű a feladat. Lehet, hogy menne. De (ha már a rendszer lehetővé teszi) miért ne biztosítaná be magát? Ez teljesen logikus.
Amocsok 2014.03.09 12:53:51
@ursus artos: Az emberi fantázia végtelen. Csak nem gondolod, hogy én most itt ingyen tippeket adok majd olyasmire, amiért mások milliókat vesznek fel?
Amocsok 2014.03.11 09:03:44
@csak_csendben2: Most miért húzod magad? Te talán buta vagy a focihoz? :)
A legújabb hír, hogy nemzeti Nyelvstratégiai Intézet alakul 100 millió forintból. Ezen a ponton érdemes összeszedni az eddig létrehozott új intézeteket, és elgondolkodni, hogy mi lehet a mögöttes motiváció a tendenciózus állami intézetalapítási láz mögött, és hogy miért…..
Amocsok 2014.03.10 13:22:32
@Lucky Larry Silverstein: Orbán mire ment vele?
... legalábbis Kunfalvy Ákos, a Drogmentes Maraton szcientológus kirakatszervezet alapítója szerint. Ezt írta a Facebookon a témában: A szcientológusok "logikája" szerint az ukrajnai és venezuelai események egyszerűen csak reakciók arra, hogy a szcientológia rendet akar rakni a…..
Amocsok 2014.03.08 20:44:57
@vv orban: Bocsi!
"Háború, elmebaj, bűnözés nélküli világ akkor is létezne, ha csak a zsidó nép élne a földön, mi nem."
Ezt nem úgy akartad írni: 'Háború, elmebaj, bűnözés akkor is létezne, ha csak a zsidó nép élne a földön, vagy akármelyik más.'?
Amocsok 2014.03.08 21:13:55
@vv orban: Hu! Bocsi! Nem tudtam, hogy a sci zsidó egyház.
Amocsok 2014.03.09 10:06:33
@bot2317: Ez nem csak a katolikusokra jellemző.
A jobboldali ifjúpolitikusok két szupercsapata, az IKSZ és a Fidelitas nem tudta tétlenül nézni, hogy a Bajnaitól Kunczéig most már tényleg minden korábbi arcot magában foglaló baloldali ellenzéki csoportosulás 1 hónappal a választások előtt - mivel az Együtt 2014 és az…..
Amocsok 2014.03.07 19:56:06
@J.László: Mekkora egy barom vagy? Az ikszes csávó minden bizonnyal keresztény, az meg ilyesmit templomban nem csinál. Max. az atya fülébe súgta volna a verset a mise előtt vagy után.
-kb- Szinte reménytelen a mentális rendellenességekkel küzdő emberek helyzete a nyugat-afrikai Sierra Leonéban. Egy 2011-es felmérés szerint, a konfliktusokkal terhelt országban az emberek 94%-a küzd valamilyen pszichológiai-szellemi problémával és a megkérdezettek 28%-ának vannak…..