Regisztráció Blogot indítok
Adatok
questra

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
questra 2010.04.20 21:05:18
@Everred: Nem tudom, mennyit kell játszani ahhoz, hogy valaki hivatalosan "beleszámítson" a BL-győztes csapatba, de tény, hogy Eto'o abban az évben (1999-2000) az őszi csoportmeccsek során háromszor volt csere a Realban..
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
Az E csoportban a Pool azért küzdhet, hogy elkerülje legrosszabb rémálmát, a Debrecen elleni első emelet kiki meccset, és ez sajnos még akkor is igaz lesz, ha ma este iszunk a lilák véréből, - másra gondolni sem merünk. Mint ahogy arra sem, hogy kijevi győzelmével horrorisztikus…..
questra 2009.11.04 22:33:33
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
Szervezési malőrök miatt kicsit elbazilikáztuk a mai napunkat, így aztán meg kell elégednetek egy, inkább csak mentesítő csevelyposzt igényű, semmitmondó három dologgal a mai BL-este előtt. Reméljük a csapatokban legalább nem kell csalódnotok. Nyúlfarknyi iparosmunka a tovább…..
questra 2009.09.30 22:01:15
questra 2009.09.30 22:19:58
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
questra 2009.08.29 18:59:18
questra 2009.08.29 19:00:28
questra 2009.08.29 19:42:48
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
"Az, hogy a bárányok haragszanak a nagy ragadozó madarakra, nem meglepő: nincs értelme azonban a ragadozó madarakra megorrolni azért, mert kis bárányokat választanak maguknak prédául." Vannak bizonyos egyszerű szabályok, amelyekhez kultúremberként ragaszkodnánk. Operát…..
Hivatalosan még nem ez a harc lesz a végső, de sanszos, hogy több helyen is dobálhatjuk a pontokat az "i"-re. A kiesés ellen papíron nyolcan, valójában csak öten küzdenek, a nemzetközi kupaindulásért még négyen vannak versenyben, míg a bajnoki versenyfutás…..
Több olyan Arsenalt láttunk idén, amelyiket szétszedi a Manchester United, mint ahány olyan Manchestert, amelyik kiesik a londoniak ellen. Amíg szemantikailag elemzed a fenti megállapítást, hogy aztán leanyázz/egyetérts a kommentek között, néhány statisztika, amivel nem lehet…..
questra 2009.05.05 20:56:27
questra 2009.05.05 22:01:31
questra 2009.05.05 22:16:22
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
questra 2009.04.22 22:44:52
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
questra 2009.03.30 18:35:01
@pattopo: Ez a kép halálos :-)
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
questra 2009.03.21 16:54:08
@dust12: köszönöm.
Nou San Trafford Futballfilológia 2009.03.19 13:30:00
Egy kis nyelvtani elemzésben próbálunk rávilágítani arra, hogyan is értelmezzük a futball világával kapcsolatosan elhangzó kijelentéseket. Nem kell félni semmiféle gazdasági válságtól, vagy fizetési sapkától, mi most időtlen válaszok mögé nézünk be, és megtudjuk, hogy…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Még meg sem száradtak Jamie O'Hara könnyei, máris újabb forduló Angliában. Szörnyű titkot kell megosztanunk Veletek: nem szeretjük a hétközi fordulókat. Sokszor el is felejti az ember, hogy lesz, aztán megörül, hogy dejóestefociatévében, majd rájön, hogy a csaja nem tud…..
Összecsap a futballtörténelem két legnagyobb ádámcsutkája Interbe’, a Lyon sokkal kevésbé esélytelen (a.k.a. esélyesebb), mint azt sokan gondolják, a Roma most biztosan nem EGY-HÉTre megy Londonba, és élő ember nincs, aki meg tudja tippelni, mi lesz az Atléti és a Porto…..
Mint az elsőn, úgy a második születésnapunkon is azzal kell kezdenünk, hogy elmondjuk: ha Valdes nem zuhan be a kapuba a Walesi Golfütők Éjszakája után, és ezzel nem ejt halálos sebet a Barcelonán, talán nincs is NST. Marci berágott, és lett. Ennek van ma pont két éve, úgyhogy a…..
questra 2009.02.23 21:39:32
Az FA kupa csatározásai játsszák a főszerepet a ködös Albionban a hétvégén. Hét nyolcaddöntőt rendeznek szombaton és vasárnap. A West Ham - Boró és az Everton - Villa párosításokon kívül, a PL csapatok Championship együttesekkel néznek szembe. Európa legősibb és…..
questra 2009.02.15 19:22:51
Pár kupaújrajátszás és megfejthetetlen igazolás után a huszötödik kanyar következik a Premier League-ben. A Tottenham-Arsenalon kívül világraszóló rangadó nem lesz, de ettől függetlenül, egyetlen meccs sem egyesélyes. A West Ham mumusnak számít a United szurkolók körében, a…..
questra 2009.02.08 19:09:54
Mint az ezerharcsa leszakadt auspuffjából előtörő recsegés által megriasztott falusi kutya, úgy eszméltünk rá, hogy Zenitben korábban van nyócora, mint Juventusban, úgyhogy mielőtt kiválasztjuk a megfelelő sztrímet (mi innen), és fűzöld irigységgel gondolnánk azokra, akik nem…..
A klubok és a nemzeti szövetségek között igen komoly problémák feszülnek, ez senki előtt sem titok. Ha van az évnek slágertémája, akkor az a összehangolt versenynaptár hiánya, erről diskuráltunk télen az ANK idején, az olimpiai selejtezők kapcsán is hallani lehetett róla, a…..
Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol tömheti jobban a hasát. Gyarló az ember - azt lesi, hogy hol adhatja jobban el magát. Volt is, lesz is, ez itt a praxis, mindenkinek helyzete van. Volt is, lesz is, fent is, de lent is, minden kornak rendszere van, de rendszere van. Gyarló az ember -…..
questra 2008.07.21 07:18:17
Közhírré tétetik, kidoboltatik, valamint above-the-line posztoltatik, hogy útjára indítjuk az NST bannerét bandériáját, melyet az ezen egy zászló alatt harcra kelő vitéz Olvasók alkotnak. Küldetésünk és vezérlő motívumunk, hogy megmérettessünk a magyar média talaján…..