Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ehes

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beleállt a legufómagazinosabb néphülyítésbe a Fidesz propagandatévéje. Az Andy Vajna által közpénzből összeharácsolt csatorna nézői tegnap este „megtudhatták”, hogy „a világot egy szűk hatalmi elit irányítja, a bankrendszer, illetve az azok mögött álló illuminátusok, és azok a pénzemberek, akik…..
ehes 2016.07.28 13:31:23
@Elvisz Prézli boulevard: Vannak kivételek,de sajnos kevesen!
Tudom ciki, meg egy büdös nagy tahó vagyok, de elfojthatatlan kuncogás jött rám, amikor olvastam, hogy szegény Borsa Miklósnak valaki zseniális dumával (most hazudj) vitt egy be egy sallert, amitől akkora dudor nőtt az orcáján, hogy pár napig nem tudja vezetni a híradót. Mindez nem…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Kísértet járja be Magyarországot – a feltétel nélküli alapjövedelem kísértete. De talán pontosabban is fogalmazhatunk: zombi járja be Magyarországot – egy már sok millió életet követelő eszme élőhalottja. Mert itt nem a Marie…..
ehes 2015.04.09 08:21:20
@jose maria padilla: Gratulálok!!!!
- Apu, a fingot meg lehet fogni? - Nem. - Akkor beszartam!   Ez a vicc jutott eszembe a Békecsosz sümegi kirándulásáról. A "tömeg" szabad szemmel alig volt látható még úgy is, hogy a kétpetéjű CBA ikrek (Baldauf, Lázár) és kormánypárti prominensek is igyekeztek növelni a…..
ehes 2015.03.24 13:24:00
Két dolgot tudtam meg a saját gyerekeimről a hétvégén.  1. Nem is gyerekek. Legalábbis az egyik nagy mozihálózat szerint, amelynél a családi jegy, gyerekjegy csak a 9 éven aluliakra vonatkozik, az ennél idősebbeknek diákjegy jár, de csak diákigazolvány ellenében, mert…..
ehes 2014.12.09 09:38:26
A fideszes szakértő egyik igen veszélyes alaptípusa a látszatkritikus körberöhögő. Azt mondja magáról, hogy konzervatív gondolkodású, a kormányzati irányvonallal alapvetően egyetért, de szakmai hitele fenntartásának céljával számos kritikát is megfogalmaz. A furmányosabbak…..
ehes 2014.11.17 09:04:22
A múzeumigazgató asszony fulmináns röpiratban számol le a "ballib" értelmiséggel a radikálfideszes, közpénzen dotált Borókai-lapban: véget ért, úgymond, a szellemi terrorjuk. Sikerült kiéheztetni valamennyit, kushadnak és szűkölnek, csakúgy, mint a jogállam egyéb terhes…..
Ha azt hittük, hogy a választás előtt már nem kerül sor újabb mutyira, akkor tévedtünk. A kormányzat ismét alkalmazta a "trafikmodellt", ezúttal a felszámolói névjegyzék összeállításánál. Az objektív kritériumok helyett a szubjektív szempontokat helyezte előtérbe, s ez…..
ehes 2014.02.28 13:29:05
„Ho difesa Poppea,Vuo' farla imperatrice,Ho difesa Poppea.” („Én Poppeát védelmezem,Szeretném, hogy császárné legyen,Én Poppeát védelmezem.”) Claudio Monteverdi - Giovanni Francesco Busenello: Poppea megkoronázása, Ámor áriája – 1643     Van egy nagyon…..
A kitüntetéseket a rezsiháború első évfordulóján adják át. Rangos ünnepségre készül a kormánypárt, jelentette be Selmeczi Gabriella. A rezsicsökkentésből rezsiharccá, majd az ellenség makacs ellenállása miatt rezsiháborúvá fajult események első évfordulóján magas…..
„Egy szót se szólsz, legföljebb frázisokat mormolsz, és sejtelmesen mosolyogsz. Abban a percben, hogy mást teszel, megromlik az egészségi állapotod, és vissza kell vonulnod a közéletből.” Szabó Magda: Az a szép, fényes nap - 1976     Mióta csak létezik és…..
ehes 2013.04.09 10:19:05
Már írtunk arról, hogy bár a választói regisztráció bukása kétségtelenül nagy veszteséget jelent a kormánypárt(ok)nak, de maradt még bőven olyan eszköz, amelynek köszönhetően továbbra is jobbra lejt majd a pálya az országgyűlési választásokon. Ennek…..
Az egyébként is fejlett humorérzékéről közismert dr. Kövér László az Echo tévé mérleg műsorában Szanyi Tibor elgurult gyógyszerén élcelődött, a szocialista képviselő sajátos „bemutató” kézmozdulatára utalva. Az ott elhangzottakról a Magyar Hírlap a blikkfangos:…..
ehes 2013.03.24 13:42:02
A ciprusi ötletével Brüsszel megmutatta, hogy a végletekig hajlandó elmenni a bankok megmentése érdekében. Akár a betétesek pénzéig is. A javaslatot leszavazták, ezzel azonban még nem értek véget a problémák, lehet, hogy csak most kezdődnek igazán. Üdvözöllek a pénzügyi…..
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Pintér Sándor a miniszterelnöknek íródó jelentésének kiszivárgó szövege szerint csütörtökön 14:54-kor „katasztrófahelyzetet hirdetett ki”. Ez a mondat elsőre rendkívül pozitívnak látszik, s úgy tűnik, hogy a rendszer jól vizsgázott. Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban…..
Most, hogy minden alkotmányos akadály elhárult a magánvállalkozások önkényes baszogatása elől, a Fidesz 2013 a rezsicsökkentés éve címmel Facebook oldalt indított. Köszönet a képért. A magunk részéről azt reméljük, hogy 2014 a rezsimcsökkentés éve lesz. Száz…..
ehes 2013.03.16 11:42:55
Hétfőn nagy jelentőségű döntést hozott a Parlament: a kétharmados többség elfogadta az alaptörvény negyedik módosítását, amelynek értelmében innentől kétharmaddal bárki azt ír az alaptörvénybe, amit csak akar, az alkotmánybíróság (AB) csak azokat a törvényrészleteket…..
ehes 2013.03.13 08:55:04
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
Pontosan 42 évvel és 5 nappal ezelőtt, 1971 február 5-én halt meg Rákosi Mátyás, a 20. századi magyar történelem egyik legelvetemültebb gazfickója. Sztálin legjobb tanítványa minden bizonnyal a halála napján tette a legnagyobb szívességet az emberiségnek. Rákosi Mátyás…..
Szinte még időm sem volt megkönnyezni az állami mobilcég fergetes ötletének halálhörgését, és már be is köszönt a következő rémálom, az állami e-útdíj. A történet amit mindenki ismer: A Getronics megnyerte a tendert, de végül ezért vagy azért nem írta alá a…..
ehes 2013.01.24 09:30:18
Az év elején bevezetett 10 százalékos rezsicsökkentés kapcsán már írtunk arról, hogy bár a kormány előszeretettel hangoztatja, hogy ezzel a lakosság terhei csökkenek, a valóságban ez koránt sincs így. A mesterséges hatósági árszabályozásnak ugyanis komoly következményei…..
Bár részben egyetértünk egy tegnapi kommenttel, hogy karácsonykor ne politizáljunk, de hát nem mi kezdtük. Az ünnepre való tekintettel nem is megyünk bele a tegnap esti Fizbí-interjú mélységeibe, de három mondatot muszáj idetenni: A választási regisztrációról Orbán azt…..
A tandíjjal kapcsolatos helyzet egyre inkább kezd hasonlítani a viccre, amikor egy ködös napon a kapitány észrevesz a hajója előtt egy közeledő fényfoltot, és felveszi vele a rádiókapcsolatot: - Azonnal térjen ki észak felé 15 fokkal! - Javaslom, hogy ön térjen ki dél felé 15…..