Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét.   Gyurcsány Ferencnek a…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Winter 2009.05.05 07:26:29
Árpád, kezdem elveszteni a hitem: teleszájjal bunkózól le mindenkit, aztán a legalapvetőbb tényekkel sem vagy tisztában. Svédországban a szakszervezeti tagság 80% feletti. Ha a kis szösszenetedben írtak igazak lennének, akkor Svédország maga lenne a földi pokol. A versenyképességi listák sereghajtója kellene hogy legyen. Ehelyett, évről-évre az első tízben szerepel. Tudom, a kivétel erősíti a szabályt (bár akkor Dániát és Németországot is magyaráznod kéne, na és persze Ausztriát). Azzal már nem is fárasztalak, hogy minden nemzetközi kimutatás szerint az említett országok vezetik a jóléti listákat (minden mutató szerint). Szóval, jó lenne, ha egyszer a kedvelt, kioktató, bombasztikus stílusdban elmagyaráznád nekünk, hülyéknek, hogy a retkes, büdös lófaszban megy olyan kurva jól ezeknek a faszkalapoknak, akiknek, nyilvánvalóan, ellentétben veled, fingjuk sincs arról (lassan már 100 éve!), hogy a szakszervezet mekkora állatság. Fikázod itt (meg komcsizod!), baszd meg, Tamás Gáspár Miklóst, de arra már nem futja, hogy átfuss egy elsős (na jó, lehet másodikos) Összehasonlító Gazdaságtan tankönyvet, mert akkor tudnád, hogy a sokat dícsért és irígyelt (tippelek: általad is) Ausztriában, milyen központi szerepet játszottak (játszanak) a szakszervezetek, ahol, (Irgalom Atyja, ne hagyj el!), évtizedeken keresztül, iparágakra lebontották az "Érdekegyeztető Tanácsban" a béremelések mértékét, stb. Olvass, baszd meg, ne csak pofázz! (Ne vedd rosznéven a baráti, közvetlen hangot, csak a te, "tanárbácsis" hangnemedet próbáltam felvenni. Nem biztos, hogy sikerült.)
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..