Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeepRunning

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016-ban kezdődött minden, amikor a Beerselection és a Beerporn meghirdetett egy szavazást az év sörére, és néhányan (bloggerek-sörbírák-sörfőzők) úgy gondoltuk, hogy milyen jó volna szakmaibb szemmel is megnézni, milyen szinten vannak a hazai KKK (kisüzemi-kézműves-Kraft)-sörök. 2016-ban még…..
Közeleg az év vége, és ismét szerét ejtem a szokásos évértékelő posztnak, benne a legjobb főzdével, gerillával és sörrel - persze szigorúan szubjektív módon. Kezdjük a nagyokkal. A Soproni (Heineken) idén az APA-val rukkolt elő, ami nem szerzett osztatlan sikert, legalábbis a Soproni IPA…..
VilmosVilága 1008 Az első maraton 2018.10.08 13:47:46
Az egész úgy kezdődött, hogy két éve elhatároztam, negyven éves korom előtt futok egy maratont. Nagy kihívásnak tűnt, de gondoltam mások is túlélték, akár nekem is sikerülthet. Az első évben félmaratonig jutottam, néha egy-egy harminc körüli futással, ezek elég jól mentek. A masodik évben már volt…..
A Tesco sok esetben összeforrott a jóárasított, ámde silány minőségű áru jelzőjével a tudatos vásárlói fejekben. Tud-e a Tesco Craft Beer olyat, mint egy hájpolt sörfőzde? Ezt vegyük, vagy legyintsünk lenézően? Hisz volt már olyan eset, hogy a Tesco nem gazdaságos, hanem minőséginek kategorizált…..
G szerencsére "világot látott" ember mellettem, így amikor tavaly a második "Kispál életmű koncert" miatt ellátogattunk Orfűre, örömmel vettem, hogy nem csak én vagyok elájulva a hely varázsától, Ő a Sziget, SZIN (tudom, nem egy kategória a kettő) és egyéb fesztiválok ismeretében is azt mondta,…..
Sörbúvár Soproni A.P.A. 2016.07.29 11:59:07
(Kép forrása: A Grund – Facebook) Minthogy a reguláris Sörbúvár-szerző kollégák egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak részt venni az eseményen, engem ért a megtisztelő lehetőség, hogy jelen legyek az Akácfa utcai Lieblingben, amikor bemutatkozik az Első, Most Már Abszolút Craftbeer Fogalmak…..
Már többször leírtam, hogy az elmúlt években a nagy gyártók is elkezdtek odafigyelni a "sörforradalom" rezdüléseire - több-kevesebb sikerrel ezt már a fogyasztók is tapasztalták. Gondoljunk a Dreher Hidegkomlós-ra, vagy korábbról a Heineken kétféle mód ízesített Soproni Démonjára. Bár a legtöbbször…..
KeepRunning 2016.07.21 11:26:12
@rambo13: Hmm, sajnos nem tudom azt mondani, hogy ez meglepett. :)
Szép-szép, hogy De Molenekkel és bajor kolostori sörökkel bástyáztam körül magam Húsvét idején, de ahogy nem báránysülttel és T-Bone Steak-kel telnek a hétköznapok, úgy nem lehet folyamatosan csúcssöröket sem vedelni. Mert akkor hol az ünnep és a hétköznap között a…..
magyar ízesített félbarna sör Tavasz végén jött ki a Kőbányai Sörgyár a Summer Moment nevű idénysörrel, amiről csak futólag, Tumblr-oldalunkon emlékeztünk meg, de ott sem éppen pozitív előjellel. Bemutatott szinte mindent, ami potenciálisan rossz lehet egy magyar nagyüzemi…..
Immár sztereotíp refrénként köszön vissza sokunk társaságában, hogy "bezzeg a cseh Kozel" vagy közvetlenebb barátainknál a "Kőbányai gyártású az milyen egy hígfos", ttitulussal illetik a Dreher gyár licenc-remekét. És folytathatnánk. Régóta piszkál a gondolat, hogy valóban…..
magyar világos sör Óriási meglepetés: 2004 (a Borsodi Bivaly) és 2011 (a Borsodi Búza) után idén ismét új taggal frissül a Borsodi sajátmárkás portfóliója, már ha az inkább az üdítőkkel konkuráló ízesített vonalat nem vesszük figyelembe. A hír több szempontból is…..