Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Latza

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk egy újabb Flash-Arrow crossover-en, ami természetesen még nagyobb volumenű volt, mint az eddigi ilyen részek. Ráadásul ezúttal olyan dupla epizódot kaptunk, melyek ténylegesen és szorosan összefüggenek, nem csak átugrálnak a karakterek, mint az előző Flash-Arrow duplázásokban. Aki csak…..
  A betörők szeretnek biztosra menni és elsődlegesen abba a lakásba törnek be amely üres, - mert a tulajdonosok például szabadságra utaztak. A napokig elhagyott lakás, ahol nincs mozgás, a villanyt se kapcsolják fel előbb utóbb rossz fiuk látókörébe kerülhet. Amennyiben tehát olyan "látvány…..
Latza 2015.04.18 17:58:47
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Pont ezzel kapcsolatban akartam írni annyi kiegészítést, hogy korábban nekünk is sokat volt mellétéve a kagyló, és a szolgáltató emiatt egy idő után letiltotta a telefonszolgáltatást. ADSL lévén ment vele a net is, úgyhogy nem árt csínján bánni ezzel. Persze kábelnetnél lehet, hogy másképp működik.
Hatalmas pánikot okozott egy furcsa, szivárványfoltos, felhőszerű képződmény, melyet az ausztráliai Melbourne-től 130 kilométerre fekvő Wonthaggi felett, hétfőn délután lehetett megfigyelni az égen. A legtöbb ember azt gondolta, hogy dimenziókapu, vagy földönkívüli űrhajó…..
Vonattal menni a Balatonra sokáig inkább romantikus volt, mint praktikus: a szerelvények szánalmas állapotban voltak (oké: retró), ha összeszedte magát, a sánta kutya hátán botorkáló hazug ember gyorsabb volt náluk, már ha mozgásban voltak egyáltalán és nem épp arra vártak,…..
Terry Gou vezérigazgató nemrégiben a vállalat részvényeseinek közgyűlésén tett nyilatkozata szerint az Apple termékeket gyártó Foxconn hamarosan robotokat alkalmazhat az összeszerelő gépsoroknál, hogy helyettesítse az emberi munkaerőt és csökkentse a gyártás…..
Duplakritika egy képregénybuzi meg egy sorozatbuzi tollából. Az egyik csak tetszeni fog. Spoileres, jóhogy. A leghosszabb nevű sorozat viharvert évadot tudhat maga mögött az ABC-n, olyat, ami nagyszerűen indult, aztán úgy leült, hogy csak nézett az ember a fejéből kifelé, a…..
A fantasmania.hu gondozásában április végén megjelent Magyar Szuperhős Mesék (kritika: itt) kapcsán figyelmesek lettünk az egyik képregényes Facebook-csoportban egy vitára, melyben Szűcs Gyula minden kétséget kizáróan állítja, hogy a kiadványban megjelent Hungária Kapitánya…..
Akármennyire is szégyen, én is csak Kovács Bence leveléből értesültem róla. De azóta egészen zseniális ötletnek tartom. A burkolat láthatóan felújításra szorul, de nagyon remélem, hogy ha a korlát felhúzása után erre a területre is sor kerül, a pálya akkor is megmarad, mert…..
Mai üdvöskénk Grace Park, a Hawaii Five-0, a Csillagközi romboló, és sok egyéb sorozat sztárja, színésznő és modell, aki egyszerre állampolgára az USA-nak és Kanadának. Koreai bevándorlók gyermekének született, és természetesen magán is viseli a keleti nők szépségének…..
Mélységesen nem értek egyet azokkal, akik most bezzegelnek meg bazmegelnek amiatt, hogy a Budapest-Székesfehérvár viszonylatban életbe lépett minden idők legsűrűbb, ütemes vasúti menetrendje. Csúcsidőben akár félóránként, már-már hévhez közelítő sűrűséggel lehet…..
Hát, finoman szólva sem voltam feldobva, amikor a főnökömtől megtudtam, hogy csapatépítésre megyünk a hét végén, mert sok az új kolléga és a régiek is klikkesednek. Sok kedvem nem volt az egészhez, mert ez eddig a szokásos uncsi, szájbarágós feladatokat jelentette,…..
...ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.   Azt a rézfán fütyülő rézangyalát neki, nőnek ezek a gyerekek, mint a dudva, nyílik ki a csipájuk rendesen! Össze is szedegetnek mindenféle hasznos és haszontalan dolgot, ahogy járnak-kelnek a nagyvilágban. Azt meg mindenki…..