Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marosmozi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            Ma, szombat reggel elmentem vásárolni a kisboltba. Kenyeret, tejet, konzervet a macskáimnak. Szokás szerint beszélgettem az eladóval. - Hallotta mi történt a Kiss nénivel? Ott volt a rendőrség is! - Nem, nem hallottam semmit. Mi történt? - Becsengetett hozzá két alak, hogy 11…..
A Telenor kutatói egy érdekes felmérést tettek közzé a 16 és 35 év közti korosztály mobilkommunikációs szokásairól. Hét országban, köztük hazánkban is megvizsgálták ezt a területet és a felmérések eredménye nagyon érdekes lett. Kiderült ugyanis hogy a fiatalok az sms-t szinte alig használják,…..
marosmozi 2016.09.27 11:16:25
Omnibusz Teszten a magyar csuklós 2016.08.25 13:09:01
Teszteltük a Budapesten gyártott MABI Modulo M168d csuklós buszt. Lehet-e belőle metrópótló?..
Napok alatt körbefutott a világsajtóban a hír, hogy készül és hamarosan átadásra is kerül a világ első napenergiát hasznosító kerékpárútja. A hírt a világmegváltó csodaságoknak kijáró örömmel fogadta mindenki, ám olyan tények kerültek megkerülésre a…..
Eredetileg úgy volt, hogy Luca di Montezemolo, a Ferrari leköszönő, s a FIAT egykori elnöke majd október 13-án azzal az ünnepséggel, vagy inkább azon az ünnepségen búcsúzik a cégtől, amelynél oly sok évet eltöltött, és amelynek oly sok sikert kovácsolt, amelyet a Ferrari…..
Táborhétvége volt az X-Faktorban, az az a kör, ahol leszűkítik a jelentkezők körét kezelhető mennyiségűre (értsd: 24 olyan versenyzőre/együttesre, akikhez már lehet arcot társítani, akikre emlékszik a néző), és akikből majd a jövő hétvégi két mentorházban kialakul a 12…..
marosmozi 2014.10.06 13:26:25
@micsoda?: Eredetileg tőlünk van G., Rákosligetről. Veheted vidéknek.
"Volt ön már zöldben? - Mikor megy ön zöldbe? - E két kérdés százszor meg százszor ismételtetik Budapesten, május első napjától legalábbis szeptember elejéig" - írta a pest-budai mindennapok ironikus megörökítője, Nagy Ignác 1842-ben. A nyarat vagy legalább a vasárnapot a zöldben tölteni a…..
- Láttam egy zombit a lépcsőházban. - Belógunk a cateringre? - Szerinted mi az a lefóliázott tartály, ami itt lóg a darun? A szerkesztőség monoton spiáter-téligumi-kisturbós szólamokra tagolható kánonát új típusú mondatok színesítik csütörtök óta, amikor megindult a…..
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
marosmozi 2014.08.18 10:32:43
Amikor utazási irodában kezdtem dolgozni, hamar megtanultam, hogy az emberek utazási szokásai, és ezért aztán választási szempontjaik is különbözőek. Egy idő után már rutinos kérdező lettem, így amikor az igen bőséges hajóút-kínálatból kellett válogatni, hamar ki tudtam…..
Sokan és sokszor vitáztak már arról, hogy szabad-e gyereket motoron szállítani. A törvény megengedni, amennyiben eléri a lábtartót, sőt, léteznek fixen felszerelhető motoros gyerekülések is. A japánban készült videó megnézése után mi is elbizonytalanodtunk – rossz nézni,…..
marosmozi 2013.01.22 12:25:25
@rugoman: oké, de van középállvány nélküli motorokon is.