Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FalkaVezér

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tusnádfürdőn közös miniszterelnökünk nagyot mondott, megint valami olyasmit, ami miatt az ország nagy része megint egy kicsit rosszabbul érzi magát. Nem akarok minden egyes alkalommal hozzátok, fidesz-szavazókhoz szaladgálni, amikor vezető beosztásba emelt talpnyaló exkomcsi…..
Van aki a kolbászát, van aki a tojásait mutogatja: a politikusok számára a Húsvét kötelező alkalom a facebook posztolásra, illetve irdatlan méretű sonkával való pózerkedésre. Vezető politikusaink facebookos húsvéti jókívánságait szedtük össze. Orbán Viktor híres…..
Papírforma-interjúnak indult, durva újságírói felsülés, politikusi megdicsőülés lett belőle: sose gondoltuk volna, hogy Kálmán Olga egyszer majd Schiffer András bokáját nyaldossa. Pedig a zöld csávó csak korrekten elmondta, milyen kérdéseket tart fontosnak, amikor pedig a mást…..
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
FalkaVezér 2014.01.19 21:48:30
@storker:
Többséget provokálják? Ezzel a cikkel?
El tetszett tévedni! Erős a remény, de csekély a siker az országrontó, rabló bandának!
BE KELL látni végre, megújult baloldalra várunk, nem a régi szipolyokra!!
Hatalmas bukta lesz az április (de nem tréfa) ennek a baloldalnak becézett bandának! Utána lehet majd valóban megújulni!!
Csak pár apró szívességet kell tennünk a 3000 milliárdos hitelért cserébe - jelentette be a kormányfő. „Történelmi függetlenségi nyilatkozatot írtunk alá a baráti Oroszországgal, ezzel Magyarország saját kezébe vette az irányítást” - jelentette be a paksi…..
FalkaVezér 2014.01.16 16:16:06
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
A te válaszodnak is minden szava zseniális!
Zseniális képe az egyszerű, primitív és ocsmány szájú szekértoló haszonlesőnek, aki alig várja már, hogy az összekacsintós világ visszatérjen, a szoclib vadkapitalizmus, az ügyeskedők világa!
"A Híradó úgy tudja, hogy a gyanúsítottak között vannak a korábbi képviselő-testület szinte teljes szocialista és szabad demokrata frakciójának tagjai, köztük három volt alpolgármester, valamint két egykori jegyző." -- komplett frakció a vádlottak padján, de sajnos -még- nem a rácsok mögött!
Őket vissza? :O :O Vagy bolond lennék, vagy erősen érdekelt ;)
hvg.hu/itthon/20140116_Terezvarosi_ingatlanpanamak_ujabb_harom_v#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg
FalkaVezér 2014.01.16 16:21:58
@deruyter:
Ön csak tájékozatlan, de ez nem baj, olvasson bele ebbe is, hogy ki volt ennek az ötletnek a legvérmesebb támogatója nem is olyan régen :

www.origo.hu/itthon/20091030-a-paksi-atomeromu-bovitese.html
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Ha belépnél a Falkába, akkor keress minket itt:---- KOPASZKUTYÁK! ---- CSATLAKOZZ A FALKÁHOZ! KLIKK IDE --> DrakeKnight.hu, az év online játéka! ..