Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agika88

0 bejegyzést írt és 313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
agika88 2019.09.29 17:52:22
@masejtik: örülök hogy tetszik. A barátnőim sajnos nem tudták miről beszélek. Fiatalok :D
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
agika88 2019.02.21 13:37:16
@É2I: en vegigkostoltam mindet es a bitter nagyon bejott :D szval az en fogyasztasom megnott :D
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
agika88 2018.12.28 12:27:17
@bcrics: én még viasatos ajándékcsomagot is kaptam amikor reklamáltam pár éve, hogy kihagytak 11 részt csak úgy. Pont a kedvencemet, a Richardos részeket... :D
agika88 2018.12.28 13:56:25
@bcrics: semmi friendses cucc nem volt benne :D egy dexter feliratos piros festekkel toltott injekciós toll, egy american horror storis sminktukor, egy falling skiesos kulacs, szivecskes kulcstarto, viasatos hutomagnes, viasatos kulcstarto es polo. Ez volt a jussom amiert online kellett ledaralni a kiamaradt reszeket :D
agika88 2018.12.28 15:30:11
@bcrics: csináljunk egy kvíz vetélkedőt és aki nyer az beköltözhet a másik lakásába? :P
Éva jelentkezik ma este sokkos állapotban, zárlatos mikroporttal, így alig érteni, amit magához mérten összeszedetten mond, mégpedig, hogy Csokit kizárták a játékból, de lássuk hogy is történt. Kapcsolás a villába, Anikó jelenik meg a teleképen, mire Roli meglepettségét egy dikk-ben összegzi. Greg…..
Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. ..
agika88 2018.11.27 19:01:43
@Udvariatlanbolond: jah ertem :D csak meglepodtem
agika88 2018.11.27 20:35:12
@,,: hat ha megkerdeznek par embert sz-sz-b megyeben h tudjak e ki volt az a Solymosi Eszter, sanszos h egy se tudna :D nem hogy mas megyebol valok. de lehet h csak kishitu vagyok
Folytatódik az Aranyélet utolsó évadát kibeszélő sorozatunk, ezúttal a harmadik és negyedik részéről lesz szó, spoileresen...
agika88 2018.10.30 20:58:47
@prukker: az Ónodis résszel nagyon nem értek egyet. Én imádtam az egész játékát úgy ahogy volt.
Elöljáróban annyit, hogy ez a valaha volt legjobb részként vonul be szerintem a sorozat történelmébe, már a címe is sokat sejtet. Évadzárónak is tökéletes lett volna, de a tavalyi évaddal ellentétben a második nem 10, hanem 13 részes. Alig bírom ki hogy ne a végéről kezdjem a…..
agika88 2018.06.28 13:09:57
@Prof. William: én arra gondolok h a női orgazmus közbeni izomösszehúzódások esetleg beindíthathák a szülést, csak hát erőszak közben nem túl valószínű az orgazmus, ugyebár. .
Kapanyél Minek nevezzelek, faeper? 2018.06.19 05:00:00
Időről-időre vita lángol fel közösségi oldalakon a különféle eprek pontos megnevezéséről. A magyar nyelv nem segít (de az angol sem) a változatos, elterjedt növény fajtáinak beazonosításában és úgy összemossa őket, mintha elfogytak volna a szavak elnevezésükkor. A…..
Már volt szó itt a blogon a különböző alakokról, hogy hogyan öltözködjünk aszerint, hogy mit akarunk kihangsúlyozni és mi az, amit inkább elrejtenénk. Ez sokkal fontosabb, mit sem hogy mi a trendi, mi az amit mindenki hord. Elképesztően sok lányt látok Budapest utcáin, akik borzalmas cuccokat húznak…..
agika88 2018.05.28 23:17:45
@Sia: szerintem ilyenkor jöhetnek szóba a jó kis angol turik ;) mindenféle méret, szín, szabás, stílus. persze csak ha nem derogál h nem te hordod először
agika88 2018.05.30 20:53:58
@Sia: jahm hát igen, így nehéz az élet. :D
Világéletemben hosszú volt a hajam, a legrövidebb kb hatodikos koromban volt, és az is nagyjából hátközépig ért. Általában mindenki dicséri, hogy milyen szép hosszú hajam van, így arra gondoltam, hogy megosztom Veletek, hogy milyen árnyoldalai vannak egy popsiig érő hajzuhatagnak   :-D 1. Hajgumi,…..
Smoking Barrels Superman (1978) 2018.03.31 12:00:00
  Jó tudni, hogy a Krypton hős fia vigyáz ránk, kár, hogy a mostanában készült látványos, ámde eléggé üres DC-filmek nem tudtak kihozni többet egysíkúnak tűnő, valójában nagyon is izgalmas karakteréből. Őszintén sajnálom Henry Cavill-t, nála jobb Supermant nem találhattak volna a stúdiónál, azonban…..
Ezt tuti, hogy szándékosan csinálták. Megvárták, míg megírom a Nagykovácsi madarai című posztot, ami a téli etetőnk madárvendégeit mutatja be, fotóhegyekkel, és csak aztán bukkantak fel. Nem vegyülnek az aljanéppel a publicitás Index címlapján. Nekik külön poszt jár. Egy saját. Akinek nincs külön…..
Nem biztos, hogy a hír mindenkinek ugyanazt jelenti, mint azoknak, akik a magyar tévés meséken nőttek fel, de én személy szerint kifejezetten örülök annak, hogy az eredetileg 1974 és 76 között két évadot, 26 részt megélt rajzfilmsorozatból már készül egy harmadik, 15 részes évad is. Jó, tudom, Vuk…..
agika88 2018.02.08 19:19:54
@theus: én most döbbentem rá, h ez magyar. lengyelnek tippeltem. megtévesztett a kisvakond
agika88 2018.02.20 20:33:13
@kis_kiraly: és tényleg. akkor kár volt tavaly krakkóban a kisvakondos plüssöket keresni.. xD
Valószínűleg a szuperhősöknek van a legkönnyebb dolguk csajozás terén, hiszen hőstetteikkel szinte bármelyik nőt megkaphatják. Bár a szuperhősfilmek sosem a romantikus jeleneteikről voltak híresek, azonban szinte mindegyik filmben megtalálható a szerelmi szál. Most bemutatjuk a…..
agika88 2018.02.19 14:30:04
Olvasói levelet kaptunk központi problémakezelő emailcímünkre: Tisztelt műsorszerkesztők! Ma kb a tizedik adást néztem végig és meg kellett állapítanom,hogy ilyen méltatlan felháborító programot nem mostanában hozott Vajna úr televíziója. Amikor két egyszerű tüneményes játékos páros akik az…..
agika88 2018.02.13 14:20:40
@szociál: kivette ő már azt régebben.. ha volt neki. :)
Hivatalosan is megvan, mikor kezdik újra a Kevin Spacey botránya miatt októberben leállított utolsó House of Cards-évad (Kártyavár) forgatását. A Variety cikke szerint a Netflix tartalomigazgatója, Ted Sarandos erősítette meg, hogy jövő év elején indítják újra a munkát, de már Spacey nélkül. A…..
A Netflix megtalálta az új Erzsébet királynét. A Crown című sorozatukkal, aminek tavaly jelent meg az első évada, arra vállalkoztak, hogy összesen 6 évadon keresztül feldolgozzák a teljes uralkodását. Ez hat évtized, ami azt jelenti, hogy időről időre le kell cserélni a színészi gárdát, hogy az idő…..
Kandallónk ugyan nincs, de a fahasábokat ezentúl nem kell nélkülöznünk. Gondoskodtunk róla, hogy a tűz melegét egy puha párna biztosítsa. Legutóbbi ikeázásunk során ugyanis beruháztunk (szó szerint) a MARGARETA textilbe, és ezután hamar felállt a sokismeretlenes egyenlet:  Pár perc szorgalmas…..
agika88 2017.10.07 22:23:39
@diopszid: +1 :D