Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyausoft

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
Nyausoft 2016.11.07 09:02:01
@Mutyuer: Nagy igazság van abban amit mondasz, de szerintem ezt a szopórollert nem önként vállalta be. Inkább látták rajta mennyire görcsösen próbálkozik már régóta, gondolták eladhatóbb a műsör egy kis Eszter drámával. Túl gyanús volt, hogy megint őt akarták felállítani utolsónak, és persze az utolsó énekes pont az egyik legjobb volt, miközben a 70 éves színházi nagyi akit eszük ágában nem akartak továbbjuttatni ő simán ott ücsörgött. Nem hiszem azt sem, hogy a Kristófot úgymond megvették volna erre a szerepre, az ilyenek utólag mindig kiderülnek. Én inkább azt gondolom, hogy az X-faktorék valódi emberekkel és az érzéseikkel baszódnak. A Kristóf is úgymond egy ingyen hülye volt akit kihasználtak erre a szerepre, csakúgy mint az Esztert. Pl. az Eszter felállításánál baszottul látszott, hogy OanLaci kurva rosszul játssza a szerepét, nem hiába hisz nem színész a csávó more. :-) Színészeket kellene mentornak berakni ők legalább frankón el tudnák játszani ezeket a drámai szerepeket.
Nyausoft 2016.11.07 09:19:41
@avermedia: Ha az elmúlt év tapasztalatait nézzük, a Magyar néző nem tud csapatokkal vagy zenekarokkal azonosulni X-faktoron keresztül legalábbis. Ezért a zenekarok, csapatok sajnos mindig kiesnek az első 1/3-ban. (1-1 néha kicsit tovább jut) Hagyatkozhatnának minden alkalommal a nézői szavazatokra, de akkor hol marad a dráma?
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Nyausoft 2016.10.24 12:59:22
@Doles: Én eddig úgy tudtam, hogy ez egy tehetségkutató műsor, és a show az maximum fent a színpadon történik. A mesterkélt jelenetek helyett én beérném kevesebb, de valóságos jelenettel. Mellesleg ezek a szerencsétlenek valóságosnak élik meg az egészet, holott már előre le van vajazva az egész.(emberkínzás, hogy mi jól szórakozzunk?) Bóticsöcs Gabi meg Oan Laci nem túl jó színészek. És nagyon nem szeretem ha hülyének néznek! Csak az énekesek miatt viselem el mindezt mert rájuk kíváncsi vagyok.
Nyausoft 2016.10.24 14:00:44
@Övönaluli Lali: Ezt nagyon jól látod, nagyon durván irányítva vannak a zsűritagok, sokszor az arcukon is látszik, hogy mennyire nem értenek egyet azzal, amit csinálniuk kell. De hát a kurva is pénzért baszik még akkor is ha nincsen hozzá kedve.
Legközelebb már biztosan pénzt teszek arra, hogy a köztévé Híradójában nem fér bele a legfontosabb (headline) hírek közé, ha valami kormányellenes tüntetés történik. Miközben a Parlament előtt a tüntetők kordonokat bontanak el, addig az MTV Híradójában fontosabbnak…..
Nyausoft 2014.11.18 11:45:02
Szerintem sokkal komplexebb a probléma, mint azt sokan gondolnák. Szerintem itt egyszerre sok minden játszik: ÁFA csalás méghozzá nem kismiska emberek részéről(szerintem inkább maffiózók és egyáltalán nem biztos, hogy a Fideszben tudnak erről, lehet csak pár NAV-os van megkenve és annyi), USA nyomás mert az Oroszokkal barátkozunk és valamilyen szinten antiliberális államot építünk, MTV-ben szerintem sokan nem is tudják vagy nem akarnak belegondolni mi megy, csak végzik a munkájukat 1-2-3 fideszes meg megmondja mi fér bele a híradóba, többen szerintem csak más forrásokból tudják meg otthon mi nem fért bele a híradóba.
VISZONT azt se felejtsük el, hogy az emberek többségének elege van ebből a kormányváltogatásból, és egy párttal akarják végigvinni a gazdagabb nyugathoz való felzárkózást ezért nagy még a Fidesz támogatottsága. Mert ugye hiába váltunk akkor is ugyanez lesz, még ha új pártra is szavazunk abban is ugyanazok a szarfaszúak ülnek 1-2 új arccal akiket pillanatok alatt megfertőznek politikával. Sok olyannal találkoztam aki sok mindenben nem ért egyet a kormánnyal (Trafikmutyi stb...) de nincs más alternatíva és rájuk szavaz, mert ugye ki lenne? A baloldal most egy szétesett szarkupac, a jobbik meg ugye Náci + oroszbarát vagy csak ezt akarják elhitetni velünk, mindenesetre a média ezt nyomja. A lényeg, hogy jobban kellene ismernünk az igazságokat ahhoz, hogy állást foglaljunk, addig sajnos csak féligazságokat vagy hazugságokat vagy ki tudja mit ismerünk. Mellesleg hiába próbálunk manőverezni a nyugat és kelet között és anyagilag jól járni ezen, mert ez nem lehetséges. Valamelyik oldalról mindig kapunk az arcunkra mert a másikkal bratyiztunk. Az a véleményem, hogy szar dolog a háború, de ha az a szakadár rész Ukrajnában tényleg többségében Oroszok lakta akkor nem értem mi a faszért lett az Ukrajna. Aki járt már elcsatolt többségében magyarok lakta településen az érti miről beszélek. Az a baj, hogy itt sem ismerjük a teljes igazságot, és csak találgatunk. SZAR AZ EGÉSZ AHOGY VAN! Minden ország és ember kapzsi és önző! Tisztelet a kivételnek.
Nyausoft 2014.11.18 13:14:16
@high up!: Ez mind szép és jó, csakhogy messze nem ismerjük a teljes igazságot ahhoz, hogy elszámoltassunk. Hogy kisöpörjük onnan az összes szemetet és mondjuk okos és tanult emberekkel, de ne politikusokkal töltsük fel az üres helyeket szinte esélytelen, nincs meg hozzá a kritikus tömeg. És mi garantálja utána, hogy ezekből az emberekből nem lesz politikus és bűnöző? Ki fog a nyakára szállni a sok pénzes csalónak? (aztán a rendőrautó hátuljában megmérgeződsz mint a Welsz Tamás vagy ki a fasz) Ha valóban szervezetten működik az ÁFA csalás akkor ennek felderítésébe csak belehalni lehet. A bizonyítékok valószínűleg nem egy raktárban várnak a becsületes megtalálóra, inkább folyamatosan megsemmisítik őket. De mondom keveset tudunk mi erről még, szerintem nem is hinnénk mennyire. :(
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Nyausoft 2014.11.10 10:57:19
@Martucska: Ez a maszk levétel nekem is eszembe jutott már. Minden héten egy leveszi, hátha segít nekik bent maradni. Egyébként igen nagyon egysíkú a produkciójuk, hétről hétre ugyanaz az alap. Gondolom az idióta Gabi sulykolja, hogy ne hallgassatok a fanyalgókra titeket ezért szeretnek bla bla... Pedig csak a saját csapatával baszik ki.
Nyausoft 2014.11.10 11:15:17
@sixx: Biztos mondták neki a mellműtét előtt, ne aggódjon hölgyem, többszörösen visszahozza majd az árát. És tessék. :)
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
Nyausoft 2014.10.14 11:00:31
@Lucretia/My Reflection: Full egyetértek mindennel amit írtál. Nekem is a Tha Sudras a kedvencem, remélem a Gabi nem cseszi el őket.
Nyausoft 2014.10.14 11:06:21
@Pizsi16: Ja de a Szikora az ilyen megmondja a semmit szépen figura tudooóód, össze hord mindenfélét aminek nincs semmi értelme tudoooóód, és a közben elmondja sokszor buzisan, hogy tudoooóód. :D
Chandler a ládában, negyedik évad, 8. rész Chandler először és utoljára elszereti Joey baránőjét, Kathyt, aki ezt akkora sértésnek veszi, hogy el akar költözni. Miután Chander azt mondja, hogy bármit megtenne, hogy kiengesztelje, Joey bezárja egy nagy ládába. Közben folyik a…..
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Nyausoft 2012.11.12 09:57:53
@opál13: Nagyon jól látod ezt az Ildikós dolgot. Olyan mint egy kelekótya ötéves kisgyerek aki érzelmi alapon válogat. Csak mert szerintem az agya nem üzemelt amikor kiválasztotta a 3 díszpintyet akikkel itt villogtatja tollait. A legrosszabb hogy hiszi ez a 3 majom yó döntés volt, és itt a helyük a műsorban, sőt a döntőben. Ha a Jimbó Krisztián bejut a döntőbe ki leszek akadva az biztos!
Nyausoft 2012.11.12 10:10:21
@Fedor: Kedves Fedor! Bár ne linkelted volna be ezt a cikket. Nálam kiverte a biztosítékot! Ez tényleg azt hiszi hogy tud valamit. Áhhh! Bzzz gzzz dzzz. FATAL ERROR IN YOUR BRAIN!
Éles szem kellett hozzá, hogy észrevegye, de Timinek sikerült: amikor Nagy Feró a síráskényszerben szenvedő Lass Beát és Keresztest cinkelte az X-Faktorban, mentortársa egy aprót beintett neki. ..
Nyausoft 2012.10.17 10:47:53
@Balint86: Már Julius Caesar is megmondta: Kenyeret és Cirkuszt! a népnek.
Egyébként a néhány tehetséges énekes miatt érdemes lehet megnézni. Én pl. felvételről nézem meg, a szart átpörgetem.
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Nyausoft 2012.10.08 14:13:31
@Szupra:
Egy ilyen aláírt szerződésről kéne fotót közölni, hagy lássa mindenki, mekkora csaló gecik.
Mondjuk nehezen hiszem, hogy az egész csalás lenne, nem hiszem, hogy meg lehet játszani azt a stresszt amit átélnek a továbbjutáskor. De az tény hogy nem mindent a mentorok döntenek el, kapnak szerintem instrukciókat felűlről kit kellene tovább vinni Lásd: Adélka tegnap.
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Nyausoft 2012.10.08 14:02:30
@vágtázó halottkém:
Igazad van, én is azt láttam, mintha ki lett volna adva feladatnak, hogy őt tovább kell vinni. Ugyanez igaz a Zámbó gyerekre, azt is azért vitték tovább, mert jó eséllyel dől rá az SMS majd. Vele kapcsolatban az összes pénzemet fel mertem volna tenni dupla vagy semmi alapon, mert úgyis viszik tovább. Kíváncsi vagyok mit produkál és meddig húzza a 2 nyomorult az élő adásban.