Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paleolit

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne szeretné a füstölt ételeket? Azt azonban kevesen tudják, hogy akár otthon is elkészíthetjük ezeket az ínyencségeket. Nincs másra szükségünk, mint némi keményfa forgácsra, lehetőleg bükkre, és egy erre alkalmas barkács füstölőre, melynek elkészítése még a…..
Hozzávalók: 15 dkg darált mandula 25 dkg reszelt alma 4 dkg nyírfacukor 1 csomag sütőpor 1 dl zabtejszín (elhagyható) ettől csak gazdagabb ízű és lesz a tészta 2 tojás 1 evőkanál dióolaj (elhagyható) könnyebben tudod az olajtól lehúzni a papírkosárkát A muffint…..
Szerencsétlen Pietro Ferrero bácsi forog a sírjában. ..
A videó terjesztési jogait nem birtoklom, csak simán elloptam. sorry ..
Sardinia á la Sicilia 2 főre: Hozzávalók: 50 dkg szardínia só bors olívaolaj 1 db paradicsom 1 db lilahagyma rozmaring fokhagyma Elkészítés Mossuk át a halakat, vágjuk le a fejüket, majd a nyaktól a farokig vágjuk fel a hasukat. Nyúljunk be, ujjal szedjük…..
Ui.: kipróbáltam, nagyon bejött. ..
Pár szelet rostélyost sóval, borssal, kis mustárral fűszerezve zsíron megsütünk. Előbb mindkét oldalukat, aztán lassan párolgatjuk pótolva alatta a vizet, hogy puhuljanak, majd zsírjukra sütjük őket. (Sertéshússal is meg lehet próbálni.) Mártás: 1 fej hagyma 1 gerezd…..
A mai vacsorám csilis csirkefalatkák grillezett zöldséggel és avokádóval. Első osztályú!!..
PESA 120Nb villamos hossza 30 m. 208 darab férőhely van. Na már most, a 208 darab férőhely átlagemberekre lett kiszámolva, de ugye a villamosok zsúfoltak, ezért ez lehet akár 300 is. Ugye Magyarország 60 % a túlsúlyos ( ezzel az Eu-ban a megtisztelő 5. helyet fogaljuk el.), az…..
Hétfő: R: főtt füstölt comb tormával T: kemény tojás, gyöngyhagymával E: zellerkrémleves, sült csirke , cékla, mandarin V: paleo-muffin,  kínai kel saláta Kedd: R: ham and eggs T: sárgarépa E: hétvégi húsleves, gombapörkölt, főtt, pirított karalábéval,…..
Hozzávalók: 3 tojás Mandulaliszt kb. 5-10 dkg  Pirospaprika  2-3 db; helyette lehet használni paprikakrémet vagy sűrített paradicsomot Tetszés szerinti zöldségek: gomba, cukkini, palizsán stb Só, bors, fokhagym,a, esetleg más fűszerek Szalámi, sonka, szalonna, kolbász…..
A blog létrejötte: a Blogot azért hoztam létre, hogy segítséget nyújtsak a kövér, túlsúlyos, elhízott embereknek egy jobb élet megismerésére, a lehetőségek világának felfedezésére Lényeg:  A paleolit diéta abból az evolúciós megfontolásból merít, hogy a…..