Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nortu30

0 bejegyzést írt és 786 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
nortu30 2024.04.07 23:10:26
@babo0410: Csak az a biztos, ami megtörtént, de legyen igazad!
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
nortu30 2024.03.30 19:53:10
nortu30 2024.03.30 19:56:18
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
nortu30 2024.03.10 18:35:41
Az UEFA hivatalosan bejelentette, hogy jövőre új formátumban rendezi meg a Bajnokok Ligáját, ami nem csak meccsek számában hoz majd változásokat, hanem a lebonyolítási rendben is. A csoportalapú lebonyolítás idén búcsúzik, és jövőre nem nyolc négyfős csoport közül kerül ki a továbbjutó, hanem 36…..
nortu30 2024.03.05 19:01:19
@west30: Sajnos így van, egy minden tekintetben jellegtelen csapatunk van egy olyan edzővel, aki mellett régen elszaladt a jelen kor focija.
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
A Sportitalia beszámolója szerint egyre több pletyka jelenik meg Samuel Iling-Junior kapcsán, és ezek szerint Roberto De Zerbi nagyon hisz a játékosban, és ezért meggyőzte a vezetőséget, hogy már januárban kivásárolja a fiatal angol játékost megközelítőleg 18 millió euróért. A pletyka természetesen…..
nortu30 2023.12.18 16:47:07
@babo0410: Pontosan így van.
A bianconero csapat péntek este a Genoa otthonába látogatott, és a mester a meccs előtt veszélyes találkozóról beszélt, és ez a feltételezés bizonyosságot is nyert. A Marassi gyepén a Juventus korán megszerezte a vezetést Federico Chiesa büntetőjéből, ám a második félidő elején Albert Guðmundsson…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
nortu30 2023.11.05 21:56:11
@Nathas: Így van, ez egy fosh. Bemákoltunk egy gólt és vége, ennyi, bekkelés. Ha ugyanezt nyújtjuk a második félidőben, ki fogunk kapni.
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A Juventus 2:0-ás győzelemmel távozhatott a szerzett pont és gól nélkül a tabella utolsó helyén álló Empoli otthonából, s a zebramezesek első találatát a csapatkapitány, Danilo szerezte. "Nincsenek könnyű mérkőzések. Vannak ellenfelek, s tudtuk, hogy az Empoli megnehezíti majd a dolgunkat, ahogyan…..
A Juventus vasárnap Toszkánába látogat az Empoli elleni meccsre, s motivációban bizonyosan nem lesz hiány a vendégek részéről, hiszen a Bologna ellen az elmúlt fordulóban meg kellett elégedniük egy döntetlennel, s májusban az Empolitól 4-1-re kapott ki az azóta keret tekintetében alig változott…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Sky Sport munkatársának a Netx Gen ellen 8-0-ra megnyert meccs után. „Jó jelzéseket kaptunk egy jó edzésen, ez volt az Agnelli család centenáriuma, és fontos esemény volt számunkra. Kicsit furán éreztük magunkat az elején, de már fejlődünk, és tudjuk, milyen…..
Massimiliano Allegri a La Gazzetta dello Sport számára adott interjút a klub amerikai turnéja után, s a mérkőzések értékelése után a jövő évről is beszélt. „Az alapján, amit elértünk az Egyesült Államokban, azt kell mondanom, hogy a csapat jól dolgozott. A Real Madrid ellen jó edzésünk volt egy…..
Manuel Locatelli a Tuttosport munkatársának adott interjút, s ebben beszélt a következő év célkitűzéseiről és kihívásairól. „A legfontosabb dolog az, hogy lelkesen vágjunk neki a szezonnak: az elmúlt év nagyon nehéz volt úgy nekünk, játékosoknak, mint mindenki másnak, a klubnak, a stábnak és a…..
A Juventus az Amerikai Egyesült Államokban készül a következő szezonra, és úgy tűnik, ismét nehézkes szezonkezdetre számíthatunk, Massimiliano Allegri az egyik amerikai edzés után beszélt Paul Pogba és Dušan Vlahović kényes helyzetéről. A beszámolót Fabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport…..
nortu30 2023.07.24 17:38:06
@venember83: Bármilyen színvonalú is a bajnokság, ilyen nulla játékkal nem tudom hogyan tudnánk megcsípni egy bl helyet. Na de ne bánkódjunk, örüljünk inkább annak, hogy mindenki jól keres eredménytől, teljesítménytől függetlenül.
Hosszú szappanopera zárult le, mikor Adrien Rabiot egy évvel meghosszabbította júniusban lejáró szerződését, így eldőlt, hogy a francia középpályás a Juventus mezében tölti majd a következő szezont. "Nem titok, Allegri sokat tett érte, rengeteget beszélt velem a szezon során, s még akkor is, amikor…..