Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eysan88

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasz van, nőnap van, és persze péntek van! Kell ennél több indok, hogy egy jót játsszunk?! Szerintünk nem! De biztos izgatottak vagytok már, hogy mi lehet ezen a hétvégén  a játékunk tárgya. Gyorsan el is áruljuk! A Two in One üzlet felajánlásával, 3 mesés tavaszi…..
Tudják, ez az a behajtó cég, amelyik többek között a Centrum parkolási kft. és a UPC kintlévõségeit veszi meg, aztán próbálja behajtani, néha meghökkentõ eszközökkel. A következõ sztoriban például van titokzatos eszközökkel megszerzett mobilszám, ijesztgetés SMS-ben,…..
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
Eysan88 2012.10.02 20:22:40
@Secnir: Jól van na! :))) nem vagyok otthon ezekben a dolgokban és az egyik ismerősöm most akar kaszinót nyitni és kérdeztem hogy akkor hogy van ez ha csak ez a 3 lehet....azt mondta ez őt nem érni. Hozzáteszem kis vidéki város vagyunk nem is volt eddig kaszinó. Akkor most jól tudom hogy csak az a 3 lesz ezentúl? Tényleg bocsi hogy ilyen érthetetlen vagyok! :)
Eysan88 2012.10.02 21:28:39
@Virág et.: Köszi a választ! Csak akkor azt nem értem, hogy az ismerősöm aki kaszinót akar nyitni egy kis vidéki városban, akkor miért mondta azt hogy őt ez nem érinti ....egy egyszerű emberről van szó akinek nincsenek millió és nem egy nagy befolyásos ember. Egy vállalkozó ennyi. Ezek szerinte ő nagyon el van tévedve....mert én mondtam ezt neki hogy hallotta-e és mondom a válasz az volt hogy őt ez nem érinti. Ja és a kaszinó kb. egy 40nmes helységben kellene elképzelni kb. 5 géppel...én hiába mondtam neki, akkor majd rájön...