Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janbor

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határátkelés alapvető változást jelent az ember életében, jobb esetben ehhez életmódváltás is kapcsolódik, és még jobb eset, ha ez az egészség irányába terelgeti az embert. Ha pedig az ember szereti a természetet, akkor erre Norvégia egész jó hely...
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
janbor 2019.12.10 22:58:16
@Jake Peralta: Az , hogy 20.000Ft nem jelenthet gagyit ! Ha 200.000 -rel vágnak át , az már igen ? A német áruk között is akad jó kínai , ha a cég ellenőriz .
Dühítő az átverés , mert igazi fogyasztóvédelem nem működik !
Hazánkban is egyre többen választják a kerékpározást, mint alternatívát a városi közlekedésben, a kényelem, a gyorsaság, a sport szeretete vagy éppen a környezetkímélő mivolta miatt. Magyarországon az elmúlt időben olyannyira elterjedt a kerékpárt fő közlekedési eszközként használók aránya, hogy az…..
Pauska Zsolt a nyilvánosság befolyásos személyisége. A központosított megyei sajtó tartalomfejlesztéséért felel, korábban hasonló tevékenységet folytatott a Springer-lapoknál is. Kilenc megyei napilap az ő irányításával indította be az online kiadását, ezzel megelőzte az országosokat. Húsz éve…..
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
Tisztelt Alapvető Jogok Országgyűlési Biztosának Hivatala! Tisztelt Országgyűlési Biztos Úr!   Sok más civillel együtt a Buckai Szövetség Egyesület is évek óta töri a fejét, hogy mi értelme a különböző gázszolgáltatók által biztosított gázórának? A gázszolgáltatók által biztosított gázóra m3-t…..
janbor 2019.02.18 08:05:15
@Machiavelli: Olyan cég- nél dolgoztam ahol létezett kaloriméter.
A közeli gázmotoros fűtőműben kérdeztem ,hogy hol a kaloriméter? Válasz: Hajdúszoboszlón. Ők adják meg a gáz fűtő értékét . - Nagyfogyasztó bemondásra számlázza (tobább) a kalóriát ! - Csak azt nem értem , hogy miért nem sül a tészta a sütőben? -
Emlékszünk a szlogenre, amivel Gianni Annoni próbálta elhitetni velünk, hogy rohadt jó dolog a vásárlás a "Lidi"-ben. Akkor még nem nagyon értettem, hogy ez hogy fog összejönni, de lassan feldereng a kép. Az elmúltnyócévet magyarázó elmúltháromév ráébresztett, hogy az…..
Gyuri és családja százforintos túlszámlázásba keveredett a miskolctapolcai Barlangfürdő Termál éttermében. Ennél azonban nagyságrendekkel viccesebb a moduláris bolognai spagettijük, amit úgy sikerült kihozni ezer alatt, hogy 990 forint a szósz, és 390 a tészta: Kis…..
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Péter a hitelkeretéből kötött le 60 ezer forintot az FHB nyereménybetétjével, aztán meglepődött, hogy a szóbeli tájékoztatás ellenére ez a mégis pénzbe kerül: Új banki fortélyra hívnám fel az ügyfelek figyelmét. Nyereménybetét szerződést kötöttem. A folyószámla…..
László nem érti, honnan szülte utolsó számláját Tigáz, miután a szeptember óta 0-ás fogyasztású lakásából áprilisban leszerelték az órát, és ekkor sem találtak fogyasztást nála. Márciusban azonban nem diktálta be a semmit, és korábbi 0-ás fogyasztása alapján 9500…..
Máriáék panelházának felújítása alatt eltűntek az ablakrácsai. Bár egy ideig még követte őket az építkezés zárt területére, vissza nem rakták ezeket. A kivitelező egy év után válaszolt, hogy szerintük a lakóknak kellett volna leszedniük és félretenniük az…..
Worlon sztorija ugyan nem túl friss, de jó látni, hogy a magyarországi helyzetet a Tesco angol anyacégénél sem akarták elhinni: Annó kb. még 1 éve Székesfehérváron laktam és elmentem a MediaMarkttal egy helyen lévő Tescoba bevásárolni, ami nem is kis üzlet (igen csak…..
Naiv ügyfél a Vatera Bermuda-háromszögébe került, amikor netes felületen megrendelte a PPS szolgáltatását. Futárt ugyanis a DPD küldött, akik ránézésre nem állnak szerződésben a Vaterával, de mi tudjuk, hogy megvetták a GTR-t, ami viszont igen. Namindegyis, a sütőt…..
Olga örökölt az apjától egy-két OTP-hitelt a lakás mellé, amit úgy volt kénytelen fizetni, hogy egy elismervényt nem adtak neki semmiről, minthogy ő nem ügyfél. Édesapám tavaly februárban elhunyt. Miután megkaptuk a halotti anyakönyvi kivonatot elkezdtük intézni a…..
Egészen elképesztő pszeudotevékenységet hajt végre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A Volán járatain sok helyen felemelték a jegyek árát, miután emelt szintű besorolást adtak a szolgáltatásnak. Az emelt szintű szolgáltatás szerintük olyasmit jelent, hogy…..
A webshopokban büntetlenül ki lehet írni bármit, hiszen a szoftverhiba a felelős mindenért: Egyre többen kedvelik a sísportot hazánkban is, és így februárban többen megragadják az alkalmat az akciós termékek vásárlására... a hervis oldalán találtam, az első látásra…..
A győri Árkádban saját felirataikat nem sikerül értelmezniük az alkalmazottaknak. Máshol sem sikerült leakciózni ekezet? Vagy helyi megmozdulásról van szó? Vagy hetente cserélik a leakciózott termék nevét, ami pedig nem is létezik? Szia Homár, a győri Árkádban üzemelő…..
A kormány illetékes agytrösztjei azt gondolták, hogy a fővárosi tömegközlekedés problémáit egy csapásra orvosolja a BKV vezetésére rászervezett újabb rakás bürokrata. Ennek szellemében megteremtették a Budapesti Közlekedési Központot, és Vitézy Dávidot. A terv bevált. Az…..
Gergőt sokkolta az információ, hogy az IKEÁ-ban ellenszolgáltatás nélkül adnak a speciális csavarjaikból, aztán újra meglepődött, amikor postán is ingyen küldtek neki egy teljes szettet: A történet 2007-ben kezdődött, amikor az első gyerekem születése előtt, a családi…..
janbor 2012.11.13 21:26:37
Tamásnak egy megállót kellett volna utaznia a Volánnal, hogy vehessen jegyet a sofőrtől, mert a végállomáson nem adhat, de jegy nélkül azt meg nehéz: A Stadion-autóbuszpályaudvaron szerettem volna felszállni a buszra, ám a sofőr közölte, hogy nála nem lehet jegyet venni, hanem…..
janbor 2012.10.11 22:26:24
A jelek szerint kénytelen lesz a magyarság határon innen és túl egyaránt üzemenyagadót fizetni, ha találkozni óhajt, minthogy a tömegközlekedést felszámolták. Ahelyett, hogy örülnénk, hogy aszfaltozott utak vannak... Magyarország, Budapest nevű fővárosából szerettem volna…..