Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dreon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő novellánk Étám Sokit: Kétélű penge című munkája.             Kétélű penge             Csillagos este volt, a Nagy Medve olyan tisztán szikrázott, mintha a…..
Dreon 2013.01.25 09:51:10
Nehéz helyzetbe vagyok a Novellád kapcsán van amik tetszettek benne és van ami nem. Kezdjük is talán a zavaró dolgokkal. A szövegben rengeteg elütés van, és ezek elég rendesen kizökkentenek az eseményekből (egyik kedvencem a váraláfutás). A másik problémám a félbeszakadt mondatokkal van. Kicsit olyan mintha írás közben kimentén volna inni egy kávét, és mikor visszaértél visszaolvasás nélkül folytattad az írást. Elkezdődik egy mondat valahogy aztán hirtelen megszakad és még végül tök más formában ér véget. A harmadik gondom vele pedig az, hogy néha nagyon csapong az írásod. Valahol vagyunk, valamit csinál a főszereplő, aztán hirtelen máshol vagyunk, satöbbi. Ez sokszor elég követhetetlen volt számomra. Az elején nem tudtam eldönteni, hogy most a Marson vagy a Földön vagyunk, a végén meg aztán főleg nem értettem, hogy ez most egy állom vagy ez a valóság? Utolsóként még annyit rónák fel, hogy néha nekem irreálisnak tűntek az események, ilyen például: Az utcára kinyújtott telefonkagyló. A lezuhant űrhajó tagjai zuhanás után mutatkoznak csak be egymásnak, pedig ha jól vettem ki előtte napokig egy légtérbe voltak zárva. A föld és a mars közötti feketelyuk. (ez utóbbit lehet csak olvastam félre).
Na jó, és akkor most a pozitívumok. Maga a történet jó. A végén lévő csattanót mondjuk én valamiért az közepe felé már sejtettem. De lehet, csak azért mert az eleje óta úgy éreztem a „rasnik” megegyeznek a StarCraft Zerg-jeivel. És mintha annak a háttértörténetében is valami hasonló történne. A párbeszédek is hihetőek (legalábbis nekem). Hiába akadtam meg sokszor a fent említett dolgokon mégis úgy éreztem, hogy végig szeretném olvasni, mert érdekel mi lesz, és ez szerintem jó. Van még mit fejlődni (vicces hogy ezt pont én mondom:)), de összességében az irány jó. Szóval csak így tovább Máté.

UI: A hibák nagy részét kiküszöbölhetted volna ha valaki ismerőssel átolvastatod mielőtt beküldöd:)
Sándor lányának gépét a Generali vitte szervizbe, azóta a számítógépről ellentmondásos hírek érkeznek, visszaadni azonban nem akarják a tulajnak a hibás kütyüt. Naiv ügyfél a biztosító hosszúra nyúló kezét sejti a dologban.Két hónappal ezelőtt lányom számítógépe…..
Dreon 2011.08.29 13:22:18
@Kix: Pontosan, a hálókártyák manapság már szinte ingyen vannak.

Ennyi pénzért a biztosítót hívni... Szinte drágább a telefonszámla, a rengeteg elfecsérelt időről nem is beszélve. Ha meg már mindenáron szervizbe akarták vinni elég lett volna csak az alaplapot odaadni. Arról nem is beszélve hogy a szervizesek sem tudnak vele mit kezdeni, max ők is vesznek bele egy hálókártyát.
Orsi szerint a Fibernetnél is megindult a fantomtartozások behajtása. Őt és több ismerősét is 2008-as számlatartozásra hivatkozva kapcsoltak le a netről, bár korábban erről nem értesítették őket: Muszáj most írnom Neked gyorsan, hogy mielőbb minél többen olvashassák:…..
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
Olvasónk a MÁV legújabb szerzeményével, a Flirt motorvonattal szeretett volna Tatabányáról Budapestre jutni, ami útközben elromlott. Félreállították őket, majd másfél óra múlva továbbindultak. Szerencséjére másnap is késett a vonat, nem is keveset: Kedves…..
Tisztelt Ügyfélszolgálat! 2008. december 4-én a 925-ös számú vonattal utaztam Győr-Budapest Kelenföld viszonylatban. Az utazásom során tapasztalt alábbi észrevételeimre válom az Önök válaszát:1. Az utazóközönséget előbb 10, majd 20 perces késésről tájékoztatták…..
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
Rossz PC Juniorok Far West 2007.11.18 11:33:00
Saint bemutatja a FAR WEST-et amivel nekem is meggyűlt a bajom..
Dreon 2007.11.19 21:13:18
Heloztok
Régebben csináltam egy rossz játék videót az Alpha Prime-ről, talán még egy-ketten emlékeznek rá, bár nem hinném.
Ha érdekel titeket ujra felrakom youtube-ra de csak akkor ha nem lessz
b@sztatás, hogy ez mekkora egy copy stb.
Ugyanis ezt még anno csak ugy pohénból a barátaimnak csináltam (kiváncsi voltam, hogy tudok e én is freddyD szerű videót csinálni).