Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahmed vega

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírolvasó szinte teljes extázisba kerülve jelenti be a Nagy Örömhírt, sikerült, amit a Kedves Vezető eltervezett. Az ország pedig (nyilván) vele örül. Még szerencse, hogy mindez Észak-Koreában történt, így aztán mi csak jót szórakozunk. Az utóbbi napok egyik vezető…..
ahmed vega 2012.12.16 08:11:15
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Subba A világ legszebb veboldala 2012.11.09 16:51:33
Sajnos nem adja vissza az érzést a kép, talán ha klikkeltek, és ellátogattok az oldalra. Csillog, villog, ragyog, animál, seggbe, szájba, szembe, teszi, kéri! Kérjük vissza a régi internetes oldalak hangulatát, világát! ..
ahmed vega 2012.11.10 03:28:22
@wmiki: takaroggyá leja internetrőőőőőő!!!
sicc! takarodj! fujjj! húzzál le a vérbe barátom, ki a hegyre oszt zabálj fényt ha nem tetszik a technikai civilizáció, zavar, hogy van áram, meleg víz, fűtés stb.. hát kész vagyok..
Új sorozat! Évek óta fut egy rovatunk csaknem ezzel a címmel az Indexen (van baloldali is, csak folyton bedöglik, most is tetszhalott éppen). A szorgos munkával (illetve egyszerű, kulcsszavas keresésekkel) gyűjtött műveket két nagy csoportba soroljuk: * az ideg-elme és * a…..
Éppen egy haknira tartott a díjátadóról, amikor egy darab ott lévő patkány először megdobálta paradicsommal, majd elrabolta a lovagkeresztjét, őt viszont nem. Borsodvörheny közelében egy nagyon fényes lebegő jármű jelent meg Pataky autója előtt, majd abból valaki…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Kedves egybegyűltek! Tegnap addig szórakoztunk, bosszankodtunk a szürke összes árnyalatán, hogy nem bírtam ki, és kölcsönkértem a bérma-keresztanyámtól a könyvet. Azt ugyan nem tudom megítélni, hogy az ár/nyalat-arány milyen benne, mert az erotikus könyvek olvasásával…..
Teljesen el vagyok képedve. Annyira klassz ötlet, annyira aranyos kivitelezés és olyan önzetlen munka. Akárki is volt, köszönjük! VZs levele és további képei alant:     Helló! Hétfő reggel jöttünk haza a Déli pályaudvar felől, és az Avar utcában (Győri út - Avar…..
ahmed vega 2012.07.13 08:23:15
@anna_mari: ehheh.. csak neked (hidegkirázós szó) fagyira stb.: "csemete csemege"
wáááááááá!
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
Subba Ákos klippremier 2012.04.12 10:10:00
Én még nem néztem meg, éljük meg együtt! Most:   Micsoda jelenlét!!!..
Nahát! A Blikk munkatársa olvasó-riporter is! És lusta is az exifet törölni. Valaki nyugtasson meg, hogy ilyen szerencsétlen esetekben, amikor a Blikk fotósa készíti a képet Blikk rendelésre azért ugye Damu kapja a tízezret.   VIA      ..
Én meg se néztem, remélem tényleg erről szól! Egyébként elszúrták a plasztikáját, azért járt így pórul...
Váncsa István pár évvel ezelőtt megjelent szakácskönyve egycsapásra népszerűvé vált azok között, akik unták már a sablonszakácskönyveket. A népszerűség persze a remek összekötő szövegeknek is köszönhető. Nem csoda, hogy sokan megörültek, amikor Váncsa Istvánt a TV…..
ahmed vega 2009.12.03 11:04:01
@Megdobbent: Kedves Megdobbent, engem az döbbent meg, hogy a youtube korában, miért nem egy 100ft-os webkamerával felvett videó válaszban kommentelsz? pff...
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
A Battlestar Galactica rajongóinak van egy pöpec folyamatábrnk arról, hogy akkor most hogy is van ez az egész a Kobollal, a Földdel, a rendes Cylonokkal meg a Skinjobokkal. Az ugrás utánra tesszük, érzékenyebb (értsd: spoilerfób) olvasók lelkivilágának megnyugtatására. ..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
Lassan a fél ország abban reménykedik, hogy valaki valahol valamit elfelejtett, vagy nem tudja bizonyítani az ellenkezőjét, így aztán csak fizet valamit a ráküldött behajtóra. Úgy tűnik, divattá vált évekkel ezelőtti, nem létező követeléseket próbálni behajtani hivatalosnak…..