Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cerebrolavator

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
   Pedig a nyomozónak nagy szórakozottságában csak az jutott az eszébe, amit néhány nappal korábban egy fogorvosi váróban üldögélve valamilyen ostoba magazinban olvasott, miszerint Németországban évente tizenhétezer diák iratkozik be filozófiára és huszonkétezer pszichológiára. Ami azt jelentené,…..
Cinikus motoros 201. 2020.02.16 15:52:03
201. Ez a kétszáz egyedik posztom. Tíz év alatt. Sok-e vagy kevés? Kinek hogy'. Morfondírozzunk kicsit... Annak idején, tíz éve azért kezdtem ezt a blogot, hogy a sok hülyeséget ami belém szorult kipakoljam valahova, hogy írhassak. Mert szerettem írni. És titkon reméltem hátha lesz valami érdekes…..
       Orvos kommentelőinket kérem, hogy nézzenek bele ebbe a preprintbe.      NEHOGY NEKEM VALAKI NYAKLÓ NÉLKÜL ELKEZDJEN D-VITAMINT SZEDNI, EZ CSAK EGY PREPRINT, AMIT ÓRÁKKAL EZELŐTT RAKTAK FEL A MEDRXIV-RE!        Elképzelhető az, hogy ebben van valami igazság? A szerzők amerikai orvosok és…..
   "Aztán jött a matematika, a Gödel-szabály, amely annyit tesz, hogy nem lehet olyan matematikai képletet felírni, amit ne lehetne egy másik matematikai képlettel megcáfolni. "  (Kásler Miklós)  ..
             A szánalmas kis doktoriját is elég érdekes módon megszerző Schmidt Mária megtámadta a CEU oktatóit. Az "árulólistán" ott szerepel Barabási Albert-László az MTA külső tagja.    Barabási Albert-László  leginkább skálafüggetlen hálózatokkal foglalkozik. Nem politikával, hanem kibaszott…..
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
  Egy kollégám levele. (Tegnap én is kint voltam a tüntetésen. )    ......................................................   Nem ismertem a bácsit. De megijesztett: hány rokonom és ismerősöm islehetett volna ő. Ahogy a nyakát behúzva elment mellettünk és megállásnélkül,…..
"Háhá, Árpi bazdmeg! Úgysem mersz átmenni a Gucci táskáddal a tüntetők között!" - mondta Viktor. "Most én pörgetek" - kiáltotta Viktor, miután kiitta az utolsó cent szederpálinkát is az őt ábrázoló fotóval díszített üvegből. Jó ízűt cuppantott a szájával, miután…..
cerebrolavator 2014.12.17 21:32:56
         86 éves korában meghalt Alexander Grothendieck a huszadik század egyik legnagyobb matematikusa, az algebrai geometria újraértelmezője.         Az elmúlt negyedszázadban szinte illegalitásban élt, pár barátja tudta csak, hogy egészen pontosan hol lakik. A hetvenes…..
Kilenc évvel az első rész, illetve három évvel a legutóbbi album után a Titkos Főnökök megmutatják a világnak az Igazság Könyvének második részét. Múlt, jelen és jövő titkai ezzel feltárulnak! Jöjjenek csak, hallgassák meg! Korábbanok / Hivatalos / Fácse..