Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anjus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tévé vásárlásakor sokféle szempont megfogalmazódik a fejünkben, arra azonban a legritkább esetben gondolunk, hogy abba a szobába, ahova vesszük, méret alapján mekkora készülék lenne valóban ideális...
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
A képen látható hölgyet Niabe Dorianénak hívják, és a Got Talent mai adásában egy szál pinában lesz látható, mert csak, illetve azért, mert az énekesnő egy olyan produkcióval készül, amihez - legalábbis a hírt közzétevő Blikk szerint - pucérra kell vetkőzni. Nekem ez a…..
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
Első hallásra roppant hóbortos gondolatnak tűnik növényzetet telepíteni a tetőre, és a laikusoknak is nyilvánvaló, hogy nem is minden épület alkalmas ilyesmire. És egyáltalán, miért tennénk ilyet? Divatos manapság az ökobarát tervezés, hallani sörkollektorról, geotermikus…..
E heti tesztben egy hordozható USB-s telefon vésztöltőt mutatok be. A készülék bármilyen USB-s eszközt képes (lenne) tölteni aminek elég az általa leadott (parányi) energia. Kicsi, könnyű és nálunk lehet ha rászorulnánk, ne maradjunk le blog cikkeiről ha már lemerülne az akkumulátor! :)..
Voltál már szerelmes? Mert ilyenkor egyes pszichiáterek szerint akár az őrület enyhe, középsúlyos, vagy súlyos tüneteit is mutathatod…Mi a biokémiai háttere az őrülten szerelmes állapotnak? A szerelem állapotában agyunkat különböző kémiai anyagok öntik el, elsők között…..
Milyen az ideális párkapcsolat? Egy olvasóm szerint olyan, mint egy háromlábú szék. “Régen rájöttem arra, hogy a férfi-nő kapcsolat olyan mint egy háromlábú szék: szellemi, lelki és testi harmónián alapszik. Ha valamelyik lába hiányzik a széknek, felborul, már nem tudsz…..
A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán: nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, éppen ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek. Pontozzuk egymást! Természetesen a pontozás és a…..