Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maverickzombie

33 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Credits Agency: Serviceplan Campaign XMedia Agency: MediaplusClient: Sky Deutschland Fernsehen GmbH & Co. KGBrand: SkyTitle: Miss the start. Miss the Story.Global Chief Creative Officer: Alexander Schill, ServiceplanMatthias Harbeck, ServiceplanExecutive Creative Director: Hans-Peter Sporer,…..
Jacek Pilarski https://www.artstation.com/zethrix..
Képzeld el, hogy épp elmerengsz a csillagokban és egyszer csak egy O1G...
Számtalan életrajzi film készült már különböző rocksztárok életéről (A nyughatatlan, Bob Dylan életei), egy-egy stúdióalbum koncepciója alapján is forgattak filmet (Tommy, The Wall, Quadrophenia) vagy éppen promóciós, egész estés klipként is működő zenés vígjátékot (Egy nehéz nap éjszakája).…..
A typographia nem kvantum fizika.  ..
Üzenet a sok haszontalan dolgot feltöltő, kommentáló, megosztó vagy reklámozó lyúzernaknek. Klikk, ha nem látod! ..
Most komolyan azért tanuljak meg motorozni, hogy ilyen bukósisakban mászkáljak mindenhova? Naná! ..
Nem tudom, hogy Steve Ballmer, a Microsoft fejese csak elaludt a megbeszélésen vagy előnyári szabadságát tölti valahol, de az biztos, hogy hosszú idő után a Microsoft marketingesei kitaláltak valami újat ami még jó is. A lényeg, hogy az amerikai Forbes magazin előfizetői egy az…..
We should make strange things from TANGE FILMS on Vimeo...
<a href="http://music.soundoftheaviators.com/track/synthesia" data-mce-href="http://music.soundoftheaviators.com/track/synthesia">Synthesia by Aviators</a> Kicsit távol áll tőlem de remekül adja a hangulatomat az elmúlt napjaimhoz. ..
Ami kell hozzá: - 1 kis koriander- 3 nagy gerezd fokhagyma- 1 kanál kömény- 1 teáskanál só és bors- 1/3 bögre oliva olaj- 1 lime leve- felsál steak hús (kicsit több mint fél kiló)- 800 gramm mirelit krumpli- 2 bögre reszelt fűszeres sajt (ha találsz Magyarországon Colby Jack…..
A májusi GQ-ban cukiskodik tovább, végre ismét hosszú hajjal. ..
Az utómunkával jól el is szúrták a képeket. ..
Az új Bell & Ross óra kollekció újra a repülőgépek szerelmeseit célozza meg. A repülőgép műszerfala ihlette órák három típusban lesznek elérhetők, egyelőre nem tudni milyen áron. Mindegyikből csak 999 darabot fognak készíteni, szóval aki szeretne egy ilyet, az sűrgősen…..
<a href="http://foglake.bandcamp.com/track/farther-reaches" data-mce-href="http://foglake.bandcamp.com/track/farther-reaches">farther reaches by Fog Lake</a> Éjszakai melankóliához, 4 akkordos nyugtató gondolkoztató zene. ..
Az Apple termékek megjelenéseit mindig óriási hisztéria előzi meg. Az elhivatott vásárlók képesek napokig sorban állni, csak, hogy elsők közt kaparinthassák meg a legújabb almás kütyüt. A Somersby rájött, hogy végül is a ciderük is almás, szóval miért ne lehetne a körül…..
maverickzombie 2013.03.29 10:02:17
@szekőcei: azért akad ott humor. lásd anglia samsung per mikor a bírónő kötelezte az apple-t hogy kérjen bocsánatot az apple.uk-n :D
Nagyon ötletes reklámmal jött a Somersby így április 1. környékén. Talán még az Apple is veszi a poént és nem fog perelni. ..