Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaszlo500

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tatyána Kozhevnikova napi öt perc vaginaizom edzéssel már azon a szinten van, hogy simán felemel akár egy tizennégy kilós üveggolyót a punettijével. Edzés közben: Az orosz tornásznő már húsz éve gyúrogat odalent, edzési praktikáit saját honlapján pedig bárkivel…..
Szaszlo500 2013.05.13 12:02:36
@Fénnyel teli esernyő: @vitéz Beverneky: Thayföldön a saját szememmel láttam, hasonlót. A csaj egy műbránerre kötött 10 kg-os súlyt adogatott körbe a bárban. A súlya tényleg megvolt 10 kiló! Majd a bránert elhelyezte a megfelelő helyre, és lazán felemelgette, hajlongott vele. A végkifejlet az volt amikor kb 3 méterre lévő körbe elhajította a csípőjének a mozgatásával a súlyt:)
Szaszlo500 2013.05.13 14:27:49
@Sadist: Nem. Kúpos volt,hogy pontosak legyünk!A pingpong labdás szám viszont jobban tetszett!
Szaszlo500 2013.05.13 14:29:15
@KárászAti: A nagyanyám még a vizeletés se...
Mellesleg ezek a gyakorlatok arra kíválóak!
A kívülálló gondolhatná, hogy extrém izgalmas dolgokat fogok felsorolni indokként, hogy miért járok klubba. Az utóbbi viszonylag hosszabb időben valahogy mindig első bálozókkal töltöttem az estéimet, vagy ott találkoztunk, vagy együtt mentünk és ez óhatatlanul engem is…..
Szaszlo500 2013.01.17 13:31:05
@Plumper_: Nem lenne kedved eljönni velem? Pasi vagyok, még én sem voltam swinger klubban, de szintén régóta tervezek egy ilyen látogatást. A nejemet sajnos meg sem kérdezem róla, mert szerintem azonnal hozzámvágná a komódot, így marad a titkos látogatás. Én sem elsődlegesen a szex miatt mennék,( bár term. az is motivál), csak látni szeretném, milyen a hangulata, milyen emberek járnak oda...Szóval ha érdekel...
Szaszlo500 2013.01.17 13:32:02
@chocco channel: Hűha az előző levelem kissé eltévesztette a célt... Nem lenne kedved eljönni velem? Pasi vagyok, még én sem voltam swinger klubban, de szintén régóta tervezek egy ilyen látogatást. A nejemet sajnos meg sem kérdezem róla, mert szerintem azonnal hozzámvágná a komódot, így marad a titkos látogatás. Én sem elsődlegesen a szex miatt mennék,( bár term. az is motivál), csak látni szeretném, milyen a hangulata, milyen emberek járnak oda...Szóval ha érdekel...
A második világháború végső napjaiban amerikai katonák több száz német hadifoglyot végeztek ki a dachaui koncentrációs tábor felszabadításakor. Nem a megszokott könnyedebb blogbejegyzés, szigorúan csak a történteket leírva.     De ha veszedelem történik:…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Szaszlo500 2012.10.02 10:23:46
@danialves: Partium? Erdély? Ezen vitatkozni?Románia!!! barátom. A kiscsaj egy román picsa, akit pár hónap múlva valamelyik szexoldalon meg fogok találni,és ca. 10.000 magyar pénzért megdugok majd.Ezek a kis ribancok úgyis mind ott kötnek ki.