Regisztráció Blogot indítok
Adatok
colorcam

500 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lenne, ha Petőfi egy mai kávézóban találkozna Széchenyivel, hogy egy drive mappába vezetve dolgozzák ki a forradalomról szőtt elképzeléseiket? Mindketten hoznák a Macbook-ot és később jelentkezne be Irinyi egy szelfivel, hogy felgraffitizte a 12 pontot a Parlamentre. Csinálnának egy Facebook…..
A magyar tervezői paletta egyik legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy kifejezetten színes. A skandináv minimalizmus mellett megférnek a klasszikus, nőies vonalak és az olyan meghökkentő szabásminták is, amik mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Sok féle stílust és kifejezésformát szeretek, de…..
Ha ezt Szent-Györgyi Albert tudta volna, biztosan máshogy rendelkezik a híres felfedezéséről. A C-vitamin (vagy aszkorbinsav) azon túl, hogy erősíti az immunrendszert és segít leküzdeni a megfázást, kifejezetten jótékony an járul hozzá a fiatal bőr megőrzéséhez. Persze nem elég, ha berohansz a…..
colorcam 2019.10.16 21:50:49
@Online Távmunkás: #gifted, mert a képen látható Eucerin terméket kaptuk ingyenes tesztelésre, de pénzbeli juttatást a szövegért nem. A leírtak a szerzőnk saját véleményén alapulnak. Fizetett PR cikk esetén az X jelet találod írásaink végén, akárcsak az ismert print felületeken.
Azt hiszem, aki először utazik Ázsia bármelyik országába, egészen erős impulzusokat kap. A kultúra, a nyelv, az ételek és az élet ritmusa is teljesen más, a világnak ezen a részén. Különösen, ha a repülőről Kínában szállunk le, ahol egy kisvárosban is minimum 8 millióan laknak...
Ahogy a népdal is mondja: nyáron nagyon meleg van... - és mi csak annyit tudnánk hozzátenni, hogy most valóban nagyon-nagyon. Ha épp nem a Balaton-parton lógatod a lábad az azúr habokba, jól tud esni a város szikrát hányó kőtengeréből hűs, fedett helyre menekülni, mondjuk egy múzeumba, de ha…..
Még márciusban voltunk Izlandon egy kisebb baráti társasággal. Az biztos, hogy nem vénnek való vidék, főleg ebben a hónapban, hogy az időjárás inkább a kemény telet idézi, mint az enyhe tavaszt. Persze csupa energiával és optimizmussal, és rengeteg meleg ruhával készültünk rá az előttünk álló 5…..
Kedves Olvasók, kérem vegyék figyelembe, hogy ezt a blogposztot egy nő írja: és hogyan választ egy nő (bort, autót, májkrémet, szempillaspirált)? - Egyértelműen az adott termék csomagolásának tetszetősségét szem előtt tartva. A viccet (félig) félretéve, nagyon is igaz az, hogy hatalmas erővel vonzza…..
Azt hiszem ideje korán döntöttünk, hogy megvan az új kedvenc utazóautónk. Jelenlegi életformánkhoz egy nagy, tágas autó passzol, aminek azért vannak tereptulajdonságai is. Az igény picit túlmutat a Lada Niván, vagy egy kombi Avensisen és nem árt ha a legújabb technológiákkal is fel van szerelve...
Hivatalosan is tart már a klubszezon és a karácsonyi események előtt szinte minden napra jut valami figyelemreméltó zenés, kulturális vagy gasztro-esemény. Persze mi sem tétlenkedtünk és kiválogattuk közülük a legjobbakat, amik igyekeznek feledtetni a korai sötétedést és a lassan, de biztosan…..
Volt idő amikor úgy függtem a Youtubeon, mint a hitelkeretem a barátnőmtől. Sok csatornát néztem napi szinten, de az egyik kedvencemre még mindig vissza-vissza lesek néha. A Slowmo guys pár éve még olyat csinált, amit akkor még nagyon kevesen. Mindent belassított, de nagyon. Az általuk használt több…..
Colorcam Gyere velünk az őszbe! 2018.08.31 09:54:33
Már készítjük a bőrdzsekit és a hosszú nacit, hogy útnak induljunk az első olyan eseményekre, amik kellemesebbé teszik a forró nyár elengedését és megalapozzák a klubszezont. Számtalan érdekes dolognak nézünk elébe: borkóstolók, különleges filmes élmények és persze utoljára még egy nagyot bulizunk a…..
Colorcam O.Z.O.R.A Fesztivál 2018.08.21 08:00:00
Hippitalálkozó? Bűntanya? Spiritualista paradicsom? A magyar Woodstock? Te mit gondolsz az Ozoráról? A legmegosztóbb fesztiválnak – melyről azoknak is határozott véleménye van, akik nem is vettek részt rajta – az elmúlt évek során sikerült egyre árnyaltabb képet alkotnia magáról, miközben egy…..
Colorcam Barátom, Róbert Gida 2018.08.02 12:28:20
Micimackó és barátai nem éppen eseménytelen életüket élik a Százholdas Pagonyban, ahol nap mint nap bajba kerülnek, és minden alkalommal a csacsi, öreg medve legjobb barátja, a hat éves Róbert Gida húzza ki őket a csávából. Azt hiszik, hogy kalandjaik soha sem érnek véget, mert amíg gyerekek…..
Colorcam Hello Wood: Cabin Fever 2018.07.31 14:56:43
Menő fainstallációiról, modern építészeti szemléletéről és díjnyertes oktatási programjáról ismert Hello Wood nevére egyre többen kapják fel a fejüket mind belföldön, mind külföldön. A nyár elején létrehozott Városház téri Pop-Up pihenőpark projektjük után itt az újabb nagy durranás: Cabin Fever név…..
Colorcam A Hangya és a Darázs 2018.07.19 17:17:08
Még ki sem hűlt a helyünk a mozikban a Bosszúállók: Végtelen háború után, máris egy újabb Marveles szuperhős filmmel tarthatjuk melegen a székünket, igaz, az amerikai bemutatóhoz képest kicsit késve érkezett meg hazánkba A Hangya és a Darázs...
Colorcam Ki ne hagyd! 2.0. 2018.07.13 19:34:22
Több évtizedes tapasztalat mondatja velem, hogy nincs az az alkalom, amikor sikerül tető alá hozni azt, hogy egy fesztiválon minden kedvenc hazai fellépődet meg tudd nézni. Szerencsére kis hazánkban az egy főre jutó fesztiválok száma valahol a három és az öt között mozog, így mindig nyílik egy újabb…..
Colorcam Arcra fel! 2018.07.12 17:12:32
A nyár közepén, és vele együtt a szabadtéri koncertek, hosszú, rozé-fröccsös esték és hajnalig tartó fesztiválok idején arcbőrünknek ugyanannyira szüksége van a gondoskodásra, mint télen - persze kicsit másképp. A napi arcápolási rutin kihagyhatatlan része a hidratálás, hiszen a napfénynek kitett…..
Colorcam A hónap négykerekűi 2018.07.05 10:40:00
Autós fronton mindig történik valami érdekes. Ebben a hónapban is lesz mit nézni, főleg ha tesztre is megérkezik a két szépség. Előljáróban, amolyan kedvcsináló jelleggel, járjuk körbe a két áldozatot, aztán ha itt az ideje, ígérem a gázpedálra is rátaposunk majd. ..
Colorcam Star Wars kicsit másképp 2018.07.04 12:16:06
Néhány hónappal ezelőtt a Lucas Film elnöke, Kathleen Kennedy egy "kalandos űrwesternt" ígért a Star Wars rajongóknak az antológia második része, a Solo-Egy Star Wars történet kapcsán. Nézzük, beváltotta-e az ígéretét!..
Colorcam Ki ne hagyd! 1.0. 2018.06.28 09:58:56
Amilyen kicsi ország hazánk, olyan szerencsés helyzetben vagyunk a zenei fesztiválok terén: gyakorlatilag majd minden hétre jut egy a nyár folyamán. A magyar előadókat akár többször is meghallgathatjuk különböző helyeken, ha úgy tartja kedvünk, a nagy külföldi nevek pedig garantáltan mágnesként…..
Steppelt bőr belső, 360 fokos kamera, elől-hátul fűthető-hűthető ülések, gratuláló emberek az utcán, lehúzódó autók a belső sávból. A találós kérdés megoldását már ellőttem a címben, de úgysem hiszed el, ha nem látod. Úgy, ahogyan ez velem is megesett egy hete. ..
Colorcam Deadpool 2. 2018.05.19 13:16:54
Tagadhatatlan tény, hogy a jelenlegi amerikai filmipart egyértelműen a képregény-adaptációk uralják évek óta. Néhány héttel ezelőtt a Bosszúállók álltak össze azért, hogy újra megmentsék a világot, amire a közönség már régóta türelmetlenül várt. A napokban pedig Deadpool tér vissza a mozikba, hogy…..
colorcam 2018.05.25 13:09:45
@doggfather: Ugye, hogy nem is olyan egyszerű kiszúrni? :)
Nagyon izgalmas élmény volt számunkra a Nagy-szín-pad döntője: három teljesen más stílusban zenélő formáció mérkőzött meg a menő fesztiválokon való szereplésért, és hogy őszinték legyünk, mi magunk sem tudtuk volna megmondani előre, ki is lesz a tuti befutó. Azoknak, akik…..
Colorcam Tavaszból a nyárba 2018.05.02 13:40:20
A majálisok forgatagán túl is van élet, nem is akármilyen! A korán jött nyár kellemes fröccsözős estékkel és körítésnek, nem mellesleg, jobbnál jobb programokkal csábít...
Colorcam Honor 9 Lite benyomások 2018.04.06 09:50:26
Közeledik a választás, és azt gondoljuk, ami az aktuális telefonunkat illeti, szinte el is dőlt. A Honor 9 Lite ugyanis mindenkinek a kedvében jár, mutatjuk is, hogy miképp! (Figyelem! A telefont a címben említett fotós srác és bloggerina á la Colorcam tesztelte, így szépségápolási tanácsokkal…..