Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toscanini

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem új épület, de annál érdekesebb Pierre Cardin ikonikus buborákvillája (Palais Bulles) és egyben személyes játszótere Cannes mellett. Az épületet egyébként az 1920-ban Magyarországon született építész, Antti Lovag tervezte, és 1970-ben kezdte el építeni. A villát a…..
Michael C. Hall-ra először a már szinte első évad után kultsorozattá váló Sírhant Művek-ben figyeltem fel, persze a Dexter-ben is remekelt, sorozatfüggő-énem rendszerint elégedetten csettintett minden rész, évad után. És persze kiváncsi voltam, vajon az az ember, akit ilyen…..
táj-kert Így épül (majd) Drezda 2012.08.22 00:23:17
A város aktuális, 56 négyzetméteres, 1:500-as méretarányú makettje a városháza aulájában. Fehér színnel a meglévő, fa-színnel a tervezett épületek. Kép forrása eredeti méretben. A németek nagyon szeretik a maketteket (és minden egyéb miniatürizált dolgot). Egyebek mellett…..
toscanini 2012.08.28 15:10:26
@károly szántana: jó a nicked!
Nem lehet hogy ezzel akarják a fiatalokat ott tartani?

@Grgabácsi: Lipcsében nemrég jártam majdnem 30 év után.
Nagyot csalódtam.
Még mindig fel van túrva minden, ahogy egy ismerősöm 15 éve beszámolt róla és nyoma nincs a fejlődésnek.
Egyedül a Hauptbahnhof alatti labirintus az új.
A helyiek jórésze meg utálja a csigalassan épülő metrót és azt mondják: arra semmi szükség.
Ma leszámolunk a kábeldzsungellel! Egy pár perc alatt megvalósítható ötletet hoztam, amely megoldást kínál a folyton gubancolódó, átláthatatlan töltőkábelek kordában tartásához. Ahogy a cím is ígéri, a doboz lesz a lelke az egésznek. Akkorát válasszatok, amelybe belefér egy több készülékhez…..
 Fotó: Stefanie: Kilátás és dupa: Műegyetem. Hölgyeim és uraim, ez Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának negyedik nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb lakókörzetét. Ezúttal a legöntudatosabb…..
Ezüstfenyő, Hotel Gold, Telkibánya A legutóbbi kirándulás miatt először egy kakás WC-kefe ugrik be. Amire az eredetit kicserélték...Nemegyszer kérdezték a kedves olvasóim, miért nem a helyszínen teszem szóvá a kifogásaimat?Nos azért nem, mert akkor végigvitázhatnám az országot és én elsősorban jól…..