Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berenike343

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, ez a cikk az egyetlen interneten fellelhető forrás az Ellenállási Mozgalomról Cobra leírásán kívül és fantasztikusan alátámasztja Cobra jellemzését, néhány érdekes plusz információval kiegészítve azt. Cobra egy személyes üzenetváltásban rendkívüli…..
A Lehetőség Kapuja 2Írta: CobraFordította: FehérVándorForrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html Eredetileg megjelent: 2012 augusztus 5 A Második Lehetőség Kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílni készül a Földön. A belépési pontja…..
Berenike343 2012.10.01 15:23:15
@Hodiel: Szia! a kérdésedre szeretnék reagálni. A férjemmel mind a ketten nagyon sokat várunk a dec 21-től: szeretnénk olyan világban élni, ahol már nincsenek betegségek, csak Szeretet és Boldogság. Szeretnénk, ha a testünk újra egészséges lenne, és elmehetnénk Agarthába, ahol a Pothologos könyvtárban rengeteget tanulnánk. Szeretnénk olyan otthont, ahol minden csupa fény és szabad energia.Én pl. szeretnék orvoslást tanulni, a férjem filozófiát - hiszen a filozófia Isten szeretete. És még nagyon sok mindent szeretnénk csinálni, de erre most nincs hely.
Szeretettel üdvözöllek!