Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josephus12

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 Nyíl Phil Taylor befejezi 2017.01.27 22:08:43
BRÉKING. Egyelőre csak ennyit tudunk, de közreadjuk. Phil Taylor és a menedzsmentje bejelentette, hogy az Erő 2017-ben áll utoljára a táblák elé. Sajnáljuk. Rövidesen megemlékezünk hihetetlen pályafutásáról. Egy csillag eltűnik, talán egy másik jön helyette...
A 20. századi magyar színművészet egyik legkarakteresebb képviselője, Bánhidi László 110 évvel ezelőtt, 1906. március 11-én született Szatmárnémetiben. Szatmár vármegye, melynek nevét az ősmagyar Zothmar személynévből eredeztetik, korábban is, ma is igen tekintélyes hely. A…..
Londonból Magyarországra érkezésemkor rengeteg újdonsággal szembesültem és számos olyan szokással találkoztam, amit egyáltalán nem ismertem és furcsának tűnt. Az egyik ilyen a sörözéshez kapcsolódik, és a március tizenötödike előtti napokban mindig eszembe jut. Belém égett a jelenet, amikor először…..
Egy év hatalmasat fordulhat a világ: ékes példa erre a Barcelona fiókcsapata. A 2013-14-es szezont a másodosztály tabellájának elején zárta az Eusebio Sacristán vezette alakulat. Hogyha nem lennének a Barca második számú csapata, akkor a harmadik pozíció az első osztályba való…..
Nyáron az ember legszívesebben a vízparton tölti a szabadságát, és az sem baj, ha ez a víz jó nagy, magyarul tenger. A kikötőkben (legyen az Horvátország, Olaszország vagy a francia Riviéra) az ember elképesztő jachtokat láthat. Ezek jellemzően több százezer euróba kerülnek…..
Josephus12 2015.08.04 14:09:28
@jogalany: Nagy kár politikát keverni egy ilyen jó blogba. Persze, nagyon jól tudom, egy ideje valakiknek sok pénzt megér mindenhol Orbánt szidni....(Megjegyzem az Orbán család vagyona a politikusok közt az első százban sincs, Gyurcsányok és Kókák után. Persze, Önt a realitások nem érdeklik, csak írhatott egy jó magvasat. Csakis egy kis netfüggő kopasz kukac lehet....)
Ismétlem, a blog kitűnő......Maradjon politika mentes.
„Láthatatlan életet élünk és láthatatlan a halálunk is”, mondja muszlim vezetőjük. „Ha meg kell halnunk, akkor nézzék végig a halálunkat!” Néhol egy-egy kerítés, máshol kevesebb, mint 20 kilométernyi vízfelület választja el egymástól Afrikát és Európát. A…..
Josephus12 2015.07.27 23:18:17
Ezt is találtam, 10 éves (!) cikk:

Az új nép megválasztása – a baloldal és az iszlám szövetsége

Az alku úgy néz ki, hogy a baloldali pártok új klienseket, vagyis szavazókat kapnak, ezért cserébe támogatják és privilégiummal látják el a muszlimokat, valamint viszonylag nyitva tartják a határokat az új muszlim bevándorlók előtt.
A baloldaliak és a muszlimok közös, rövidtávú érdeke azt követeli meg, hogy a baloldali pártok maradjanak hatalmon, a közös hosszútávú érdekük pedig az, hogy meggyengítsék a hagyományos keresztény értékeken alapuló európai kultúrát, ami iránt a szocialisták legjobb esetben is közönnyel viseltetnek, a legrosszabb esetben pedig úgy látják, ez az a gonosz akadály, ami eltorlaszolja a szocialista utópiába vezető utat. Ezen kívül a szocialisták rendszerint igen keveset törődnek olyan “bagatell” témákkal, mint például a nemzeti határok.
Az amerikai William S. Lind Marx-Mohamed paktumnak hívja ezt a jelenséget: “A mostani (2005 július) londoni pokolgépes merényleteket és a többit, amelyek bizonyosan be fognak következni Európában és az Egyesült Államokban, a Marx-Mohamed paktum tette lehetővé. Mégegyszer, két ősellenség – különösképpen a kulturális marxizmus, aminek a közismertebb neve a politikai korrektség – és az Iszlám, egy ördögi egyezséget kötött, hogy egymást segítsék a közös ellenség, a keresztény Nyugat maradványainak legyőzésében.” A londoni események csak bevezetőként szolgáltak az Európára és Amerikára váró további terrortámadásokhoz. Ha hajlandók vagyunk eltávolítani a kulturális marxizmus szemellenzőjét, amivel elvakít bennünket, akkor észre fogjuk venni, hogy Európának mindössze két valós választása van: a londoni események állandó megismétlődése, vagy pedig a mórok második kiűzése.”

CIKK:
http://cikkek.soti.ca/electing-a-new-people–left-islam-alliance.html
Ami eddig is bizonyosságnak tűnt, most már hivatalossá vált, a Boca Juniors bejelentette, hogy egykori játékosa, Carlos Tévez elhagyta az olasz bajnoki címvédő Juventust, s a Buenos Aires-i klubnál folytatja pályafutását. "Ez egy örömmel és hatalmas elégedettséggel teli nap." -…..
Ez az összeállítás a Szellemvárosok Magyarországon által 2014-ben bejárt területekről szóló válogatás. Rengeteg hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző helyen jártunk már, így elég nehéz volt egy tízes listát összeállítani, de mégis megpróbálkozunk vele...
Josephus12 2015.06.02 19:42:01
Az FC Barcelona elnöke, Josep Bartomeu elárulta, hogy a katalán klub ugyan kedveli a Juventus francia középpályását, Paul Pogbát, azonban tiszteletben tartják a játékost Torinóba kötő szerződést. Pogba, aki a közelmúltban írt alá új, 2019-ig érvényes szerződést a…..
Josephus12 2015.04.21 14:56:35
@joe 01: Rossz példa, Suareznek mennie kellett a Liverpooltól a botrány miatt.
A Corriere della Sera állításai szerint a Juventus argentin támadója, Carlos Tévez nyáron hazatér imádott klubjához, a Boca Juniorshoz, s a játékos arra kérte a torinói klubot, hogy ne gördítsen akadályt a váltás elé. Tévez jelenlegi szerződése 2016-ig köti őt Torinóba, s…..
Már az előző posztban feltettük a kérdést - hogyan kerülnek az oroszok a Krímbe? És mi bajuk van nekik a tatárokkal és viszont? És hogy jön a képbe Ukrajna? Most már meg is válaszoljuk...
Bázis a Holdon? Talán hamarabb lesz valóság, mint gondolnánk. A Hold az egyik legfontosabb cél a közvetlen szomszédságunkban. Egy ott létrehozott bázist az emberiség mintegy kiindulópontként használhatná a további állomásokhoz. A Holdon minden adott ahhoz, hogy tanulmányozni…..
A francia sajtóban élesedő pletykák szerint a kiapadhatatlan vásárlóerővel rendelkező Paris Saint-Germain arra készül, hogy januárban ajánlatot tegyen a Juventus ifjú csillagáért, Paul Pogbáért. Laurent Blanc klubját már hónapok óta ismétlődően hírbe hozzák a Juventus…..
1927-ben új földrészt kívántak létrehozni Európa és Afrika egyesítésével a Földközi-tenger kiszárítása árán. A gibraltári erőmű szinte korlátlan mennyiségben állította volna elő az energiát. Az új világ neve Atlantropa volt. Egy új kontinens születése. Atlantropa főgátja Gibraltárnál (Montázs:…..
Josephus12 2013.10.04 23:37:22
@Csii: Erre én is felfigyeltem...
Krumplishal Vigyázat, vadnyugat! 2013.03.10 08:00:00
Március 8-án, mintegy nőnapi ajándékként megjelent Blu-Ray lemezen is a Vigyázat, vadnyugat című film. Terence Hill nagy alakítása, a városi ficsúr, aki apja kívánságara a vadnyugaton keveredik kalandokba igazán jó szórakozás, még a nem fanatikusoknak is. A Fantasy Film…..