Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás András György

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok városi legenda övezi az 1968-as filmet, ám mi a valódi trükkökről rántjuk le a leplet. A rajongóknak is mondunk újat!..
Tamás András György 2021.04.28 09:07:45
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
Tamás András György 2021.04.09 11:49:57
@Editor Bob: Ott a pont!
Hosszú ideig tartott, de a kormány kommunikációs csapata végül kialakította azt új stratégiát, mellyel a Fidesz ráfordulhat 2022-es választások kampányára. Erre azért volt szükség, mert a koronavírus-járvány miatt semmi értelme nem volt továbbra is Soros Györggyel és a migránsokkal riogatni a magyar…..
Tamás András György 2021.04.06 14:58:02
@Boar.: "a legrosszabb halálozási mutatókkal írtja a saját népét orbánc" Csoda, hogy még élsz, bazdmeg! :D
Közép- és hosszútávon pont azokkal szúr ki, akiknek segíteni akar, ráadásul tovább torzít egy amúgy is rosszul működő piacot. Bejegyzésünkben elmondjuk, hogy miért várható brutális árnövekedés, miért tolódnak ki a vállalási időpontok és miért hat a program általában is a vevői érdekek ellen.…..
  Rendszeres figyelője vagyok a jobboldali szavazótábor Facebook felhasználóinak. Magamat nem sorolom se jobbra se balra, mert kiábrándultam mindkét oldalból. Van viszont egy réteg a Facebookon, aki nagyon is tudja, hogy hol a helye, mikor mit kell lájkolni, osztani és azokra hogyan kell reagálni.…..
Megmaradnak a biciklisávok a Nagykörúton, de az emiatt békétlenkedő autósokat a Fővárosi Önkormányzat a legnagyobb létszámú és ugyanakkor a legkisebb érdekvédelmi képességű sokaság, a gyalogosok kárára ígéri kompenzálni. A cikk szerzője Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse. ..
Tamás András György 2020.09.14 15:45:10
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
Tamás András György 2020.09.09 10:34:58
@ben2: Ott a pont!
PromontorBlog Rakparti benyomások 2020.08.03 09:25:00
Felfedeztem a pesti alsó rakpartot. Mármint persze nyilvánvalóan ismertem a pesti rakpartot, néha sétáltam is arra, évente egyszer-kétszer talán. Meg jártam arra autóval, mondjuk kétévente egyszer talán, amikor arra navigált valamelyik mobilos csodaszoftver. Egyik formában se fogott meg, gyalogosan…..
A szingli mindig gyanús. De főleg akkor, ha nő. Mert a férfi sokáig lehet szingli, a bohém agglegény szerepben nincs semmi dehonesztáló. Sőt, még irigyelni is szokták a szabadságáért. Mert nem hajtotta igába a fejét. De ha a nő szingli, akkor ott valami nincs rendben. (Szerintük.) Vagy az a baj,…..
Tamás András György 2020.07.28 14:52:31
@Almandin: "Kimaradt még az a sztereotípia is, hogy a szingli nő magasan képzett, nagyvárosi, jól kereső nő, aki gyakran váltogatja a partnereit."
És természetesen Momentum szavazó, hogy akkor már idehozzam a politikát is! :)
Orbán Viktor tart a karakteres, kitartó, keményen küzdő ellenfelektől, ezért időben igyekszik elvenni a kedvüket attól, hogy ellene induljanak a 2022-es választáson. Tartja magát a városi legenda, mely szerint többször megüzente Karácsony Gergelynek, hogy leszáll róla (és Budapestről), amennyiben…..
Tamás András György 2020.07.06 14:13:54
@inreallife: Látom nagyon okos gyerek vagy, talán még külföldön is élsz...:) Te kire szavaznál? Ja és írd meg, hogy hány éves vagy, mert az sokat elárul, ha mondjuk egy mszp/szdsz uralom alatt még csattogós lepkét tologattál az óvoda udvarán.
Tamás András György 2020.07.06 14:36:16
@inreallife: Aha. Kösz.
Tamás András György 2020.07.06 14:45:59
@Fikalnyik Eugén: Maradjunk annyiban, hogy Karácsony nem az "építő polgármester"-ként fog bevonulni a történelemkönyvekbe.
Levélben emlékeztette a Ferrarit és a Red Bullt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a koronavírus-járvány hatására életbe lépett protokollra...
Tamás András György 2020.07.06 13:00:21
@Kivlov: Pontosan.
A mindennapi életünk része, hogy fizetjük a számláinkat. De ki gondolná, hogy egy olyan alapvető feladatot, mint a rezsi költségek kiegyenlítése is ennyi különböző módon oldunk meg...
Aki gyakran nézeget második világháborús archív fényképeket, az Adolf Hitler környezetében könnyen felfigyelhet egy magas, jó kiállású, erőteljes alkatú fiatal SS tisztre, aki szinte mindig a Führer mellett tartózkodik. Ő Otto Günsche SS-Sturmbannführer (őrnagy) Hitler személyi testőre és adjutánsa.…..
Tamás András György 2020.05.20 09:00:40
@birkamenet: Dögölj meg, náci!
A parkolás pár héttel ezelőtti ingyenessé tételével újra fellángoltak a viták a parkolóhely nélkül maradt helyi lakosok, a parkolóhelyet nem találó ingázók, valamint a gyalogosok és a kerékpározók között, akik az előbbiek következtében a járdára vagy a kerékpársávra parkoló autók miatt csak…..
Reagáltak Meghanék szóvivőjük útján arra, hogy Donald Trump amerikai elnök vasárnap közölte: Harry-nek és Meghannek saját maguknak kell fizetni biztonsági költségeiket az Egyesült Államokban, ahová hirtelen tették át székhelyüket múlt héten. Az amerikai elnök twitteren szólt be a sussexi hercegi…..
Tamás András György 2020.03.31 14:48:54
@szánmonoxid: Csoda hogy nem halt éhen a proli fajtád. Túl jól vezeti az országot Orbán. :(
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Rendszeresen olvasom az INDEX cikkeit, híreit. Régen találkoztam azonban a munkahelyi terror bloggal, pedig többször gondoltam arra, hogy a lányommal történt esetet érdemes lenne közhírré tenni. Lányom 28 éves, két…..
Tamás András György 2020.02.25 10:39:32
@Lángharcos: "kedvet csinál az országváltáshoz is"
Annyira fogsz hiányozni! :P
"Mister Drebin"-nel egyetértek abban, hogy a nőknek egészen addig szimpatikus a macsó "bika", amig nem őket vágja nyakon. De előbb-utóbb ők leszenek kéznél, úgyhogy így jártak...
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
Tamás András György 2020.02.25 09:11:55
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Remekül látszik a narancstálibok erkölcsi színvonala és szociális érzéke."
Mert Te épp egy szegény településen önkénteskedsz... Ja, nem! Inkább "aktivistáskodsz" a neten jó pénzért... :) Micsoda erkölcsi fölény!
Tamás András György 2020.02.25 10:12:42
@judy7: Kedves Judit(h)!
Csak szólok, hogy Jézust a keményvonalas zsidók feszíttették meg! Puszi! :)
A zsidó vallási törvények közül fontosságban kiemelkedik a házassági tisztaság betartása. A micva (parancsolat) abban foglalható össze, hogy az asszony havi menstruációja folyamán, mely jellemzően 5 napig tart (akkor is 5 napot szokás tartani, ha ennél gyorsabban megáll a vérzés) és azt követő…..
„A megépítésekor 40 ezer férőhelyes atlétikai stadiont jóval kisebb társadalmi párbeszéd övezi, mint amekkorát az épület mérete és különösen tervezett elhelyezése indokolna. A nagy nyilvánosságot kapó konszenzusos politikai támogatás mellett egyáltalán nem jelennek meg a kiváló adottságú barnamezős…..
Tamás András György 2020.02.11 11:19:47
Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a Játékmúzeum TV adását. A Youtube oldalán indított szavazásból ezúttal az építőjáték került ki győztesen, így a mai napon egy hazai gyártású és klasszikusnak számító építőjátékot mutatok be nektek.Ezúttal a Babilon építőjátékkal ismerkedhettek meg…..
„Elszólhatta magát a cenzúráról a párbeszédes Barabás Richárd” - ezt a látványos címet adták tegnap az M1 Híradó szerkesztői egy 3 perces tudósításnak. Hanggal és képpel idézték a Médianapló egyik bejegyzését. Az újbudai alpolgármestert, B. R.-t is megszólaltatták, például háromszor mondatták el…..
  Budapesten, a Zugliget egyik eldugott kis utcájában áll az egykori Preisich Szanatórium, ami a múlt század elején épült a Tündérhegy oldalában. A gyönyörű villaépület 2009-óta áll elhagyatottan...
Tamás András György 2019.11.26 12:14:06
           Amikor a nyolcéves apámat az anyjával együtt elvitték a gettóba, aztán a lágerbe, akkor valahogy nem mondta nekik senki, hogy egy vérből valók vagyunk. Akkor maradjunk talán ennyiben.          Én a marosvásárhelyi Székely Csabával vagyok egy vérből való, mert a Bányavakság a közös…..
Tamás András György 2019.11.19 10:42:11
@jotunder: mert kimoderáltad. Nagyon helyes!
Nemrégiben megírtuk az 5 ésszerű alternatívát, amitneves építészeti irodák ötletként hoztak a leégett Notre Dame tetőszerkezetének felújítsára. Ezek a tervek a klasszikus helyreállítás helyett megvalósítható, befogadható és kevéssé agyament, de még működőképes koncepciókat tartalmaztak. Egy hete…..
Nincs cáfolat, nincs migránsozás, csak csendes elkullogás a lebukás után - ez a sorsa az osztrák szélsőjobb vezérének, aki az oroszokkal vásároltatott volna médiát magának. Orbán ugyan ezt simán túlélte...
Tamás András György 2019.05.21 12:10:50
@Cycmen: "Szerintem szégyelled bevallani annyira gáz a pártod."
Ez teljesen általános jelenség náluk. Pl. a Dobrevre SENKI sem fog szavazni, de aztán mégis... :)