Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bencebaksa70

105 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Húzós napod volt? Közben alig ettél valamit? Végre hazaérsz, lepakolsz, bevágod magad a tv elé, hogy levezesd a feszültséget és megeszed a salátádat és lefekszel aludni ... eszel. Ami csak beléd fér.                                       Ismerős?…..
 Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója,…..
Gyakran érzed futás után, hogy fáj a sípcsontod és bokád környéke , sajog a lábfejed?  Akkor bizony erősítésre szorulnak! Itt vannak a legegyszerűbb, otthon is elvégezhető gyakorlatok, amiket akár az ágyadon ülve is el tudsz végezni:   A lábfej és a lábszár izmainak…..
Igen, jól olvasod nem gyümölcsös, hanem gyümölcs muffin. Ha azt mondom, hogy alig kell hozzá liszt (amit zabliszttel, teljes kiőrlésű liszttel, vagy akár fehérjeporral is helyettesíthetsz) akkor kipróbálod?  Nem kell vele megvárni a kedvesedet, mert olyan egyszerű, hogy…..
Elhatároztad, hogy heti kétszer elmész kocogni/futni. Bele is vágtál és folytatni is szeretnéd, de futás közben és után szúr a térded, boka és talpfájdalmaid vannak? Ennek oka (legtöbbször) az instabil ízületekben, gyenge (speciális/futáshoz szükséges) izomzatban - megnyúlt…..
Végre itt a nyár, és neked semmi kedved egy edzőterem falát nézegetni felülések közben?Túl meleg van és a futás közben még egy hűvös fuvallat sem kímél meg?  Íme 7 gyakorlat, amit az úszómedencében is elvégezhetsz (úszómedencével rendelkező szerencsések otthon…..
bencebaksa70 2014.07.08 14:02:48
@VoluntartistA: A lényeg az lenne, hogy testhelyzet változtatása nélkül (pl egy kézisúlyzós gyakorlathoz képest) tudsz antagonista izomcsoportokat edzeni. És a víz, mint speciális közeg ellenállása ebben az esetben oda-vissza múködik, tehát két irányú.
Végre elhatároztad, hogy heti kétszer elmész futni a közeli utcákba (vagy ha olyan szerencsés vagy, hogy lehetőséged van rá akkor a közeli erdőbe). Beszerezted a futócipőt is, de két sarokkal arrébb, levegőért kapkodva feladtad? Ne csüggedj, itt van 8 tipp, hogyan vágj bele a…..
Most, hogy hivatalosan is nyár van -habár az időjárás még mindig nem kedvez a strandolóknak-, talán már neked is megvannak  a terveid, hogy hová mész nyaralni. Ha idén csak a 'low budget' opció maradt - mint nekem -, és biztosan nem lesz lehetőséged sok pénzt költeni, akkor…..
bencebaksa70 2014.06.02 18:52:41
@abc: a poszter gyakran kimozdul otthonról és a gyerekeit is viszi strandra, csak nem eszik meg mindenféle szemetet.
Persze most sokaknak beugrik a szakállas poén, hogy : "De pocsékul nézel ki iszol te rendesen?" Viszont én most a tényleges folyadékpótlásról, a tiszta víz ivásáról szeretnék beszélni.   Tévhit  #1: Csak akkor kell innom, ha szomjas vagyok! Majd iszol, ha szomjas leszel?…..
Mi az a méregtelenítés? Sokak szerint a fitness ipar divatos terméke, amire semmi szükségünk, mások szerint már őseink is alkalmazták, évszázadok óta életmódunk részét képezi. Azt hiszem, be kell látnunk, hogy a méregtelenítés relatív fogalom, nincsen mindenki által…..
  1. Ha üdítőről van szó, nálad még mindig a cukros és/vagy szénsavas a nyerő Tudod mi az üdítő? Üdítő szerintem egy nyáresti séta, vagy egy hajnali futás, esetleg egy langyos nyári szellő. De egy kalóriákkal teli cukros, tartósítószeres, szénsavas lötty az biztosan…..
Peter Menzel és Faith D’Aluisio az a két fotós, aki kizárólag azért utazta körbe a világot, hogy lefotózhassa azt, hogy egyes országokban mit és mennyit szokás enni egy nap. Minden modellt megkértek, hogy pózoljon egy napi ételével. A legfurcsább felfedezés mégsem az ételek…..
Már sokszor leírtam, hogy mit nem tanácsos fogyasztani, ha szépek és egészségesek akarunk maradni. Viszont jogos az észrevétel, hogy akkor mit is egyen a tudatos, sportos életmódot folytató ember fia/lánya. Íme 6 zsírégető étel! Ne legyints! Létezik tudományos…..
Nincs olyan egészségügyi szerkentyű, amely helyettesíthetné az orvost . Vagy mégis? Már létezik olyan eszközök, amelyek segítségével nyomon követheted az egészségedet, sőt még mérni is tudod annak változásait. A Tinke (potom 119$-ért) , egy kis " ultra-könnyű…..
Számos kutatás és szakértő számolt már be róla, hogyan lehetünk szebbek és hogyan tűnhetünk fiatalabbnak. Közismert, hogy a zöldségesnél jó néhány kozmetikum alapanyagát megtalálod, így otthon is könnyedén és olcsón készíthetsz magadnak pl. szépítő maszkot; arról…..
bencebaksa70 2014.05.06 08:13:27
@repecs: Kövesd a facebook oldalunkat, ott remek recepteket találsz :)
bencebaksa70 2014.05.06 08:14:00
Mik azok a táplálékkiegészítők?  A hivatalos definíció szerint minden annak számít, ami a táplálkozást egy meghatározott anyaggal gazdagítja: pl. vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, aminosavakkal, esszenciális zsírsavakkal, növényi kivonatokkal és…..
Te megennél egy nagykanál cukrot? Ugye nem! És meginnád? Nem? Ha fogyasztasz cukros üdítőt, akkor biztosan megiszod. Nézd: Ugyan ez a helyzet az adalékanyagokkal és ízfokozókkal, amikről az előző blogbejegyzésben írtam. Tudod, hogy tartalmaz ilyeneket, de ameddig nem látod a…..
  Biztosan emlékszel még az egyik mára klasszikussá vált sci-fi jelenetére, ahol egy virtuális, gépek uralta világban néhány szabadságharcos az egyetlen földkéreg alatti emberi városért küzd. Ebben a filmben hangzik el az eszmei fejtegetés, hogy ebben a virtuális világban…..
Te sem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz? Sokan vagyunk ezzel így, és ezzel nincs is semmi baj (feltéve, hogy nem testképzavarral küzdesz). Az viszont már gond, ha nem is teszel ellene, csak keseregsz és nyafogsz, esetleg bízol egy felsőbb hatalomban, hogy majd 1. leolvasztja…..
Először is szögezzünk le valamit! Személy szerint ki nem állhatom azt a kárörvendő magatartást, amit egyes lesifotósok tanúsítanak, ha végre sikerül egy híres hollywoodi sztárt valamilyen rossz megvilágításból, vagy egy fáradtabb napján lencsevégre kapniuk. Igen, igazad van,…..
bencebaksa70 2014.04.20 19:19:35
@Void Bunkoid: gyere le hozzánk a terembe edzeni egyet és mutatok neked több olyan családanyát, aki bizony így néz ki...gyereket nevel, dolgozik és edz.
Kedves Lányok! Formás ugye? Na ez az a popsi, amit súlyzós edzés nélkül nem lehet birtokolni.  Ha most rázod a fejed és azt gondolod, hogy ez baromság - mert akkor te "túl izmos" lennél, ha a heti két step-aerobic mellé még 2 súlyzós edzést is beiktatnál -, ez a cikk…..
Ugye hallottatok már a fogyasztó csodaszerekről?   Ezek jellemzően azok a gyors fogyást ígérő, kényelmes embereknek kitalált átverések, melyek súlyos tízezrekbe kerülnek, cserébe semmilyen, vagy minimális eredményt hoznak, tekintve, hogy külön elő is írják, hogy semmin se…..
  Az amerikai emberek - nem meglepő módon-, több, mint egyharmada elhízott.  Az elhízás és az ahhoz kapcsolódó egészségügyi problémák - beleértve a magas vérnyomást, a magas koleszterinszintet,  a cukorbetegséget, az inzulin rezisztenciát  és a zsigeri zsír…..
A futás a legjobb egészségmegőrző és zsírégető sportok egyike. Ha azonban tényleg fogyni szeretnél vele, akkor csalódni fogsz - hacsak nem tartasz be pár alapszabályt.  Ne eddz mindig ugyanúgy! Az edzésben _ nincs mese- kell a változatosság! Máskülönben a szervezet…..
bencebaksa70 2014.04.14 08:08:06
@InteriorLulu: Szívemből szóltál! Köszönöm!
bencebaksa70 2014.04.14 08:28:24
@Anselmo: Napi egy óra mozgás annak, aki fogyni szeretne igenis kell. Nem mondtam, hogy fusson egy órát naponta.
bencebaksa70 2014.04.14 12:04:42
@fairlane: Nem azt írtam, hogy nem éget kalóriát, hanem hogy nem olyan hatékonyan égeti.
Nem, ez nem a "Vissza a jövőbe" repülő gördeszkás fikciója, ez a valóság, csak egy kis csavarral. Ha unod a megszokott edzésformákat, itt megismerkedhetsz pár újdonsággal. HydroFit - Spinning a vízben A legújabb francia fitneszőrület egyre népszerűbb.  A mozgásforma…..