Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sorbán Andi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm.. Merenye. Kár, hogy most voltunk utoljára ott, megszerettem ezt a helyet: kis falu, kevés ember; de nem is ez fogott meg igazán, hanem az a rengeteg élmény. Kíváncsian, izgatottan futottam neki a tábornak, és nem csalódtam. Tetszett, hogy mindig csináltunk valamit, és nagyon…..
"A mi kis társulatunk, Zsolti <3, Péter, Zsuzsanna, Krisztián, Kátya, Saci és Melani. Eleinte nagyon nem szerettem velük dolgozni,mert ugye én szép vagyok és különleges, és persze tehetséges... Imádom apát és anyát mert mindig tudják, hogy mi tesz engem boldoggá,tudják,…..
Én S.Andi, aki 16 évesen a Fészek Színház legfiatalabb tagja vagyok, búcsúzom az olvasóktól és a blogszerkesztéstől. Gyorsan elment ez a hét is, akár a többi. Minden nap szuper cikkeket olvashattak/tok. Remélem, többet tudtak/tok meg egy előadás elkészítési…..
Ezen a héten én fogom szerkeszteni a blogot. Én?! Én S.Andi, aki körülbelül fél éve vagyok a Fészek Színház tagja, és igen sikerült megtapasztalnom, hogy nagyon sok munkával jár egy előadás elkészítése - igaz, még csak most próbálunk a "Hun vagyunk?"-ra, tehát még…..
Mi minden alkalommal kapunk egy témát, amiről párban vagy akár kisebb csoportokban kell jelenetet készítenünk. Először nehéznek tűnik, de aztán mindenki bedob egy-egy ötletet, hogy hogyan kellene és ennek általában mindig valami jó lesz a vége. Igaz, a „magyarok" csoportban…..
Sorbán Andrea. Amúgy Andi. Társulatunkban a legfiatalabb kamasz. Viszont ügyesen varr, kedves, érdeklődő. És még tehetségesnek is tűnik. Hm. Csak a szavakkal spórol. De, ami lentebb olvasható, azt ő írta. Barabás Tamás, szerk. (A képen jobbról a második. balról a…..