Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Csenge

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fészek Színház beszélgetős hetének keretén belül Andai Katalin színésznővel, a színház egyik oszlopos tagjával beszélgettünk, a színházhoz és legfőképp a Fészek Színházhoz kötődő kapcsolatáról. Martina (Gyenge vagyok, 2011) Mióta érdekel a színészkedés? Hogyan…..
2012. november 2. - Többszörös orgazmus A TÁP és a Budapesti Anarchista Színház előadásában volt szerencsém megnézni a Többszörös orgazmus című előadást, ami John Sable egyik művének adaptációja. A produkció kezdése előtt nagyon izgatott voltam, nem igazán tudtam,…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Pénteken 2012.10.10 08:00:00
 Pénteken mindig fáradt vagyok.  Általában semmit nem lehet velem kezdeni, mert artikulálatlan morgáson kívül nem igazán vagyok képes többre.   Legjobban talán úgy tudom jellemezni a fészkes foglalkozásokat, hogy az egyetlen pénteki programom, ahol elfelejtem,…..
 Vannak színdarabok, amik olyan hatással bírnak, hogy utána sokáig képtelenség megszólalni. Egyszerűen azért, mert a saját hangunkat, mondatainkat éreznénk megjátszottnak. Egyébként is miért lenne értelme véleményt alkotni a saját szavainkkal a darab témájáról, ha maga…..