Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FőSzerkesztő

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeállítottunk egy listát a 25 leggázabb magyar véleményformáló személyiségről. Listánkban éppúgy előfordulnak értelmiségiek, publicisták, kutatók, "szakemberek", mint ahogy művészek, bulvárszereplők, írók, de helyet kaptak a szélsőséges celebek is. Politikai…..
Konzervatórium Az egyenlőségről 2007.11.22 13:08:00
(Avagy egy kedves mese záróakkordjaként) A konzik már csak azért is szemetek, mert bárhol keresünk is róluk valami rövidke definíciót, megtaláljuk azt, hogy az egyenlőséggel szemben a szabadságot preferálják, és elfogadják az emberek közti egyenlőtlenségeket, mint…..
A rövid bejegyzés/megjegyzés apropója nem titkoltan Letterforce távozása. Szintén nem titok, hogy ez a közösségi blogolás, ha nem is mindannyiunknak, legtöbbünknek új - ezért még mi is tanulunk. És mint azt az elmúlt napok eseményei demonstrálták, van mit tanulni (mindig van…..
Krausz Tamás írt egyszer egy felháborodott hangvételű nyílt levelet Gyurcsány Ferencnek, amiben többek között azt sérelmezte, hogy a miniszterelnök szerint a magyar történelem a rendes kerékvágásból 1945 után tért ki. Krausz Tamás munkásságát és eszmerendszerét nem…..
Előző bejegyzésem kapcsán a kommentekben előkerült a mai mainstream, a két világháború közötti korszakra nosztalgiával visszatekintő, magát annak (részeinek) (nyíltan vagy burkoltan) örökösének tartó "jobboldal" egyik állandóan hivatkozott figurája, Szekfű Gyula.…..
A Konzervatórium igen nagy fába vágta a fejszéjét ezzel a posttal, mert nagyon nehéz erről a kérdésről még beszélgetni is. Mi mégis megpróbálunk párbeszédet kezdeményezni erről a kérdésről, mert úgy gondoljuk, hogy ez a kérdés a jelenkori Magyarország egyik, ha nem a…..
Egyiket sem! Cigánykérdés 2007.11.21 12:58:00
Molnárgörény blogján olvastam pár blogbejegyzést a cigánysággal, a cigányság problémáival kapcsolatosan. Egy gondolat fogalmazódott meg bennem ezzel kapcsolatban, csak nem tudtam, hogyan lenne jó írni erről. Úgyhogy egyelőre csak felvetés szintjén szólnék a…..
Komolyan mondom, jó lenne néhány hónappal előrébb tekerni az idő kerekét. Akár felhőtlenül derülhetnénk és a közeli összeomlás újabb jeleként is tekinthetnénk arra, hogy egy MSZP-s képviselő indítványt tett arra, hogy vonják vissza a bevezetett és a szocik által eddig…..
Az történt, hogy ma - kétoldali munkaundorból kifolyólag - ránéztem Gyurcsány blogjára, mert miért is ne. Olyat olvastam, hogy attól majd hanyattvágtam magam, és persze rögtön beindult a fantáziám. Azt írta Gyurcsány, hogy a gyerek szülinapi partija előtt még elrohantak egy…..
FőSzerkesztő 2007.11.21 19:24:41
trágár tapintat, bazdmeg 2007.11.16 15:42:55
nem mondom, hogy vén hülye fasz húzzál már el szépen elég széles ez a járda mér' mászol középen nem mondom, hogy kurvaanyád benzinkutas picsa visszajárót megszámolom akkor nem lesz hiba nem mondom, hogy baromállat méé' vánszorogsz százzal? húzzál ki a külső sávba ócska…..
FőSzerkesztő 2007.11.21 19:02:55
Most vasárnap kerül sor a romániai európai parlamenti választásokra. Kapva kapott hát a történelmi lehetőségen a magyar jobboldal, hogy tönkretegye, szisztematikusan lerombolja a hosszú évek kemény munkája során – mellesleg nem érdemtelenül – róla az erdélyi magyarok…..
Akinek a fantáziáját felkeltette Gergő hirdetése, a telefonszámot megtalálja a Szliven alatt...
FőSzerkesztő 2007.11.19 20:17:49