Regisztráció Blogot indítok
Adatok
praclee76

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mindenféle cég, párt, érdekképviselet által megrendelt, és egyedül hitelesként elfogadott felmérés-cunami nagyjából egyforma eredménnyel vélekedik hazánk alkoholfogyasztásával kapcsolatban. Nő, mint a kormány nemzeti kommunikátorai szerint Magyarországon az életszínvonal és a jólét. Tavaly óta…..
praclee76 2016.11.03 09:59:29
HM!-összeállítás Annak, hogy valaki úgy dönt, külföldre költözik, több oka is lehet: szerelem, kíváncsiság, kalandvágy, de a leggyakoribb mégis a munka és a vele járó anyagi biztonság nyújtotta  jobb élet reménye. Amikor pedig valaki hazajön, szinte ugyanezeket az indokokat sorolja fel a…..
praclee76 2016.10.15 22:01:20
@conchita wurst: Nem hiszem, hogy valaha is éltél volna bármelyik országban. Szürkeség az év 90%-ában? Vicces vagy. Itt is vannak olyan részek, ahol több a napsütés, mint a szürkeség. Beszélem otthoniakkal, és kérdezik, hogy nálatok még mindig világos van? Itt már korom sötét. Kb mint a fejedben lehet.

A poszthoz: Valóban vicces, hogy csak budapestieket sikerült találni. Bár, az az igazság, hogy sajnos a vidéket kevesebben ismerik, így kisebb lett volna a csattanó a változásról.
Ifj. Knézy súlyosan hibázott a közvetítéskor. Ok, és akkor mi van? Ő az új Werner Naumann? (Goebbels titkára volt.) A NER megint lecsapott a migránsokra és a halál angyala, a voldemorti gonoszságú Orbán-rezsim dementora maga az ifjú Knézy Jenő? Nincs itt valami aránytévesztés? Nem túlzott-e az a…..
praclee76 2016.08.09 11:13:40
@röf: "hogy az ország teljesen rendben van" Ezt te sem gondolhatod komolyan!!! Sajnos az ország nagyon nagyon messze van a rendbentől.
Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk…..
praclee76 2016.08.07 17:16:22
@diamondagi: Az nem tűnt fel, kedves, hogy az ellátásukat az EU fizeti? Ezt a leszegényített országot pedig el lehetne tartani, ha mondjuk nem stadionokat építenénk, hanem megpróbálnának a szegénység ellen küzdeni. Amúgy most volt nemrég hír, hogy ny-MO-on már nincs munkás. A többit a fantáziádra bízom.
Repülőjegy vételénél szerencsére nem követelmény a százas IQ, de néha azt érzi a kellemes utazásra vágyó felhasználó, hogy egy minimum intelligenciaszintet igazán előírhatnának a légitársaságok. Nincs mese, a repülőgépek fedélzetén is nagy az isten állatkertje, a…..
praclee76 2014.09.20 00:13:48
@Ddodi: Az fel sem merül benned, hogy ha megtiltod úgy an block mondjuk 2 év alatt az utazást, akkor esetleg lesz olyan külföldre szakadt hazánk fia, akinek a gyerekét nem láthatja mondjuk a nagyszülő, mert az egyiknek nem telik az utazásra, a másik, meg nem utazhat a marhaságod miatt? Azért kicsit gondolkodjál már, mielőtt gép után nyúlsz!
Az EU átlaghoz képest tartós felzárkózó pályára került a magyar gazdaság, és a régiós gazdaságokhoz képest is megállt az évtizedes leszakadás. Végre egy ütemben fejlődik Magyarország a visegrádi országok átlagával. Igen, ez a helyzet kedves olvasók! Mi, a Nívó blog…..
praclee76 2014.08.02 13:17:26
@Nívó blog: Én nem vitatom. Szerintem is jó.
praclee76 2014.08.02 12:50:18
@Sexual Harassment Panda:
Szerinted, ha kilépünk az EU-ból, akkor miért engednék, hogy pl. a vámunióban maradjunk velük? Mit tudunk adni nekik, cserébe? Norvégiának és Svájcnak azért van olyan "terméke", amiért érdemes őket bent tartani. De mi van nekünk?
praclee76 2014.08.02 13:09:56
@Sexual Harassment Panda: Ezzel még mindig nem mondtál 1 indokot, hogy az EU-nak miért érdeke, hogy bent maradjunk a vámunióban. Vagy akáér melyik unóban velük. Odaszarunk az asztalra, ahonnan további morszákat akarunk kapni? Ennyire ne nézzük hülyéknek őket.
FELHÍVÁSMagyarország jelen és jövendő Kormányához, Parlamentjéhez, közjogi méltóságaihoz, polgármestereihez, egyházi vezetőihez, pártjaihoz, civil szervezeteihez és népéheza MAGYAR FÖLD ÜGYÉBEN A választási kampány elvonta a figyelmet arról a történelmi jelentőségű…..
Soha nem sietnek sehová. Kizárt dolognak tartják, hogy napi 7 óránál többet dolgozzanak és azt sem a mi kelet-európai / amerikai feszített tempós hajtásban teszik. Nincs ölelkezés, puszilkodás. De ez nem azért van, mert nem fogadnak be, egyszerűen ilyenek. Ma Norvégiába utazunk,…..
praclee76 2012.09.30 19:41:28
@hagyma: Én azért azt a fúrótornyos állást sem ajánlanám mindenkinek. Nem csak azért, mert iszonyat nehéz oda bekerülni. Igaz, hogy piszok sokat lehet keresni vele, de azért láttam én már olyan házasságot, ami ezért ment tönkre. Szóval, rövid ideig lehet csinálni, de aki már megszokta a jót, nehezen tud lemondani a 40-60k-s fizuról. Az pedig, hogy 2 hétig nem látod a családot, aztán meg 2 hétig csak egymást látjátok, azért kemény lehet. Ezt talán még én sem vállalnám be hosszú ideig.
praclee76 2012.09.30 19:44:01
@kifordított nagyanyó: Az, hogy neked van egy papírod, és lenézel mindenkit, az téged minősít. Nekem speciel 3 papírom van, de nem nézem le azokat, akik pl. áruházi polcfeltöltők a környezetemben. Vagy a beosztottaimat. (remélem legalábbis, ők is így érzik. :-) )
praclee76 2012.09.30 19:48:29
@hagyma: Na igen, de sem a kamionos, sem a hajózásos állásokban nem a hosszú, boldog házasság az általános. Régen volt már az Onedin család tündöklése. :-)