Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjhgfd

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
Napokon belül élesedhet és mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik az Otthontérkép legújabb fejlesztése, a rendőrség hivatalos adatain alapuló, országos és interaktív bűnözési térkép. A fejlesztésen már az utolsó simításokat hajtják végre a projekt készítői,…..
kjhgfd 2014.08.21 11:36:55
A Missouri államban található Fergusonban napok óta áll a bál - a főleg feketék lakta város 90 százalékban fehérekből álló rendőrsége lelőtt egy 18 éves, Michael Brown nevű fiatalembert (hat lövéssel), amire a lakosság békés és kevésbe békés demonstrációkkal reagált,…..
kjhgfd 2014.08.18 12:15:12
@avocado_: korrekt tájékoztatás ? ;)
Végleg lelepleződött az idei Festival of Speeden. Mert ennyire ember nem lehet ott gyors, semmivel, soha. Oké, hogy azt az autót neki építették, rendben, hogy erős és könnyű. De hogy ennyire megverjen mindenkit, gyorsabb-erősebb autókat is, legalább olyan legendás pilótákkal... na…..
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
kjhgfd 2014.07.08 09:09:05
?
Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem…..
kjhgfd 2014.07.03 13:30:46
Eszter levele nosztalgikus hangulatú leírással indít. Szinte látjuk a bajuszos, szalmakalapos nagypapát, ahogy kockás kigombolt ingben napról-napra lehetővé teszi csöpp unokái számára a homokozóban való létezést. Aztán amikor teljesen elandalodunk, és el is felejtjük,…..
Fotók: Város szíve blog Ha epés lennék, azt mondanám, na végre megállítottuk a Kék Veszedelmet! Ennél beljebb már tuti nem hatolnak Belvárosba a diszkontláncok. Persze hogy nem, mert ennél beljebb már nem is lehet. Twitteren jeleztétek tegnap, ami aztán később a Város szíve…..
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
2014. március 13-án megkezdődött a Margit körúton álló egyikori minisztériumi épület bontása. A Mammut szomszédságában álló egykori Kohó- és Gépipari Minisztérium irodaházával együtt az egyik utolsó budapesti páternosztertől is búcsúzhatunk. A ház történetének…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
kjhgfd 2014.01.31 14:07:17
Esztergomban már évek óta tesztelik, hány napot lehet kihúzni közvilágítás nélkül, mielőtt elszabadul az anarchia, amire az ELMŰ-nek is van válasza. Ők 8 napos határidővel javítják a 3 darabnál egyszerre több meghibásodott lámpát: Tegnap vaksötétben sétáltattam este a…..
kjhgfd 2013.08.13 07:44:04
@Don Quixote de la Ferko: nem lehet mindenki kommunista
Minimum kettővel megint kevesebb, miután naiv autóvásárló bejelentése nyomán törölték a különböző autókat azonos angol formalevéllel ajánlgató delikvenst: Tisztelt Expressz! Hogyan lehet az, hogy  az Önök oldalán 2 db használt autó után érdeklődök (mindkettő…..
kjhgfd 2013.06.17 14:35:56
1?
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
A. tudományos érdeklődéssel követi az egyik Spar akciós polcának életét, de a szupernek kikiáltott ár csak nagyon ritkán olcsóbb, mint normál esetben: A Spár áruházakban gyakran találkozhatunk a Szuper Ár felirattal. A polc sor végén általában az akciósnak szánt termékek…..
kjhgfd 2013.05.27 14:15:16
2?
A GVH meglepően kíméletesen büntette meg a mifelénk nettó csalásként ismert, számlának látszó tárgyak kiküldözgetéséért a Net Telefonkönyv Kft-t: A Versenytanács megállapítja, hogy a Net Telefonkönyv Kft. a 2011. március 8-tól 2011 szeptemberéig terjedő időszakban…..
kjhgfd 2013.05.27 11:29:45
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Minden eddiginél szigorúbb ellenőrzések indultak idén, aminek célja, hogy a következő 3 évben felpörögjön a gázbiznisz senki ne haljon meg hülyén. Természetesen egy szénmonoxid-érzékelővel nem helyettesíthető a gázóraleszerelés/felszerelés plusz 2 helyszíni szemle díja,…..
kjhgfd 2013.05.21 15:51:40
Rántotthússal bécsi szelettel szinte mindenhol átvágják az embert. A különbség igazából annyi, hogy van ahol nem kozmetikázzák az úthengerrel 1 milliméteresre lapított húscafatot, máshol viszont vastag bundával dúsítják az össztömeget. Naiv ügyfél az utóbbival…..
kjhgfd 2013.01.31 09:36:14
2?
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
Belsőség Lángok a troli oldalán 2012.12.08 14:35:06
Hogy a budapesti buszok néha kigyulladnak a lázas munkában, az senkit nem lep meg. Volt már füstölő metró, és az, hogy lángra kapott villamos esete nem jut hirtelen eszembe, nem jelent semmit. Trolikkal kapcsolatban más sokkoló esteket kapott fel a sajtó: egyszerűen ráztak az öreg…..
kjhgfd 2012.12.08 20:57:53