Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oroszjanos

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú, de sajnos valóságos tapasztalat, hogy a házasságok egy része működésképtelen, ilyen, vagy olyan oknál fogva. Amikor két ember kezdetben ígéretes kapcsolata már nem okoz örömet mindkét félnek, és a hétköznapok inkább bizonyulnak küzdelemnek, mint harmonikus…..
Úgy érzi, véget ért egy fejezet életében, és párjával már minden lehetséges módszert kipróbáltak arra, hogy megmentsék, ami menthető? Néha vagyunk úgy az életben, hogy rosszul döntünk, vagy csak egészen egyszerűen megváltozunk az évek során, s a jövőről alkotott…..
Megdőlhet a fő vád Hunvald ellen címmel jelent meg a nepszava.hu-n ma, azaz 2011. november 9-én Lengyel Tibor írása. Eredetileg nem terveztük, hogy túl gyakran átvegyünk egy az egyben máshol megjelent írásokat, de most megint kivételt teszünk. A Tisztelt Olvasó meg döntse el, hogy ismét helyesen…..
oroszjanos 2012.10.20 18:00:38
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
oroszjanos 2012.10.20 17:57:40
@asmodean: engem is megzavarna :D
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
oroszjanos 2012.10.20 17:55:01
A Petrocelli blog történetében először új műfajt próbálunk ki. Blogunkat érdeklő szakmai kérdéseket tettünk fel három neves ügyvédnek, s a párhuzamos interjúkat szerkesztett formában közöljük. Természetesen, kedvenc témáink, a bírósági tárgyalások nyilvánossága és…..
Petrocelli "Ügyvédhez méltatlan" 2011.11.04 00:08:00
A kaszinótojásos ügyvéd és az egykori budapesti főispán ellen ugyanúgy vizsgálatot indított a Budapest Ügyvédi Kamara, mint VV Eszter ellen - de micsoda különbség! Az alábbiakban az ügyvédi etikai testület nyilvánossághoz való ellentmondásos viszonyát vizsgáljuk.Dr. Réti…..
oroszjanos 2012.10.20 17:45:36
@Kalmár: abszolút egyetértek!
Horvátország A horvát közvéleményt megdöbbentette a hír: egy ügyvéd tegnap Zágrábban, fényes nappal lesétált a lakása alatti sportfogadó-irodába, és lelőtt egy vadidegen férfit. Darko Zadro (47) ügyvéd nem is annyira rejtett kettős élete már régóta értetlenséget és…..
oroszjanos 2012.10.20 17:42:59
A pedofil-hálózat élén a belgrádi Goran Trifunjagić (50) állt, akinél a rendőrség 2-18 év közötti kislányokról készült pornográf felvételeket foglalt le. A szerb rendőrség "Armageddon" fedőnevű akciója során a két hete letartóztatott Trifunjagić…..
oroszjanos 2012.10.20 17:40:41
@Traktoros Pista: úgy-úgy :D
Szervusz Tibi!Ügyvédekről még nem volt szó, írtam egyet róluk, sorsát szíves belátásodra bízom.Üdv.Bódog   Az öreg Már a rendszerváltás előtt is ügyvéd volt, akkor, amikor még korlátozott volt az ügyvédek száma. Identitásának alapját ez adja. Hasonszőrű…..
oroszjanos 2012.10.20 17:11:31
Ahogy korábban is írtam az új munkahelyem gondoskodik róla, hogy életem jelentős részét az irodában töltsem, ezért a fentihez hasonló képek készítésén kívül nincs sok időm a web 2.0-vel foglalkozni. Aranyhalacskának volt egy remek felvetése ezért a következő javaslatot…..
oroszjanos 2012.10.20 17:08:48
Bojtárok Elköltöztünk 2009.09.28 10:45:51
Hosszas vergődés és a sok munka miatti önsajnálat után, úgy döntöttem, hogy a bojtárok blogot valamilyen formában folytatni kell. Tekintettel arra, hogy hosszú tartalmas bejegyzéseket ezután sem lesz időm írni, és a társszerzők bevonásást a többi bojtár nem támogatta, a…..
oroszjanos 2012.10.20 17:07:21
A képen a "Dr. Abay & Dr. Török Ügyvédi Iroda" honlapját láthatjuk. Ez így már alapból csodálatos ... Dr. Abay Péter és Dr. Török Mónika környezetvédelmi szakjogász férj és feleség, szakterületeik: -     polgári jog (szerződések,…..
oroszjanos 2012.10.20 17:04:01
Végre! 2010. augusztusa óta illetékmentes az ajándékozás egyenesági rokonok között. A lelkes polgárok - alaptalanul bízva a jogbiztonságban - tömegesen íratják át ingatlanjaikat gyermekeikre, családjuk és az ügyvéd társadalom nem kis örömére. Jóhiszeműen élnek e…..
A 2007. évi LXI törvény módosította többek között a Gazdasági Társaságokról szóló törvényt és a cégtörvényt is. Az idén szeptember 1-ig elõírt módosítási kötelezettség kitolódik 2008. július 1-re, és költségmentesen végezhetõ el, bizonyos esetekben pedig szükség…..
oroszjanos 2012.10.20 16:56:07
A Zugügyvédhez elküldtek egy blogot, amely az ügyvédek elvárható öltözködésével foglalkozik. Az utolsó bejegyzésben  látható két fotó tipikus "eseteit" ábrázolja a félresikerült ügyvédi megjelenésnek. Az "ügyvéd dress code" bejegyzés…..
Nagyon hevenyészetten tájékoztatják az ügyfeleket a hitelfelvételkor a biztosítások különös feltételeiről, és  kemény kifogásokkal szembesülhet az ügyfél, ha gond van.Tisztelt Zugügyvéd! A következő problémával szeretnénk Önhöz fordulni és kérni tanácsát!…..
Vajon megszakítja-e az elévülést egy büntetőeljárás, ha a kimeneletétől függ egy kártérítési ügy? Ha a polgári ügy elindult, és felfüggesztették a büntetőeljárás lezárulásáig, talán igen.Tisztelt Zugügyvéd!Munkajogi kártérítés elévülésére vonatkozóan…..
oroszjanos 2012.10.20 16:30:41
Az alábbi ügy az  NNH és egy jogos észrevételeket felvető ügyvéd tanulságos levelezéséről szól. A Hatóság tájékoztatása szerint a médiaigazgatásra vonatkozó jogszabályok arra vonatkozóan nem tartalmaznak előírásokat, hogy a műsorokban nyilatkozó személyekre…..
Kedves Kollégák! (Igen, a jelen bejegyzés kimondottan ügyvéd kollégák részére íródott.)  A Budapesti 1. számú Körzeti Földhivatal sorra ellenőrzi az ügyvédek és ügyvédi irodák TAKARNET szerződésben előírt jogkövető magatartását. Irodánk nem régen esett át ezen…..
oroszjanos 2012.10.20 16:19:38
Amikor kimondjuk a boldogító igent, úgy gondoljuk, valóban egy életre szóló kötelék alakul ki közöttünk, és kétségek nélkül éljük át a minden téren közössé váló élet kezdeti élményét. A tapasztalatok, és a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a monogámiát…..