Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Pacák

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik korábbi bejegyzésem félúton abbahagytam. Ezt korrigálnám most. Szó volt egy lányról, Gabiról. A villamoson ismertem meg. Vagyis attól függ mit tekintünk megismerésnek. Testileg mindenképp a hálószobájában... Ha felszedek egy csajt szeretem ha nála végződik az este.…..
...elmesélem. Mert elmesélem. Miért ne?  Ahogy említettem, a blog címével ellentétben nem vagyok a swinger klubok gyakori látogatója. Szerintem ez inkább egy életérzés, ami nem helyfüggő. Nem kell tehát ahhoz klubbokba járni, hogy swinger legyen az ember. Most azonban mégis…..
Szeretem a művészetet. Úgy gondolom az egyik alapvető emberi szükségletünk, hogy vágyunk a szépre, akár anyagi, akár más formában. Szerencsére munkámnál fogva igen szoros kapcsolatban vagyok a művészet különböző formáival, így ezen a téren maximálisan ki tudok elégülni.…..
A villamoson ültünk egymásnak átellenben. Valahogy pont úgy ült, hogy az üvegen keresztül akarva akaratlanul is láttam. Elég kevés ruha volt rajta és ami volt az is igen feszes. Szép formás mellei voltak és dús, kirúzsozott ajkai. Nem tudom mi van belémkódolva ilyen téren, de ez…..
Herr Pacák 2012.10.01 08:40:24
@gloriett: @Boban: @Urfang: Köszönöm a jótanácsokat, a maga módján, mindenki hasznosakat írt! :)
Herr Pacák 2012.10.01 10:46:41
@(Lemondott Dr. Doktorovics) THY Rokk 'n' Troller: a dolog még várat magára, de az ötlet nem rossz!
Üdvözlök mindenkit, az elején talán kicsit furcsa lesz. Nem csináltam még ilyet, úgyhogy folyamatosan fog kialakulni a koncepció. A fenti kérdésre pedig a válasz: még pontosan én sem tudom, valamiféle személyes motiváció, izgalom, talán exhibicionizmus? A lényeg, hogy lázba…..