Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FinderTab

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti lakásárak alakulása az elmúlt években központi témává nőtt. Hírek tömegei jelentek meg arról, hogy mennyire elszálltak a fővárosban az árak. Sajnos vagy nem, de ez valóban realitás. Van azonban egy jó hírünk, még mindig lehet megfizethető otthonokra bukkanni!…..
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig közel másfél év hátra van, a nagyobb politikai pártok lassan megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra. Noha Orbán Viktor és a Fidesz 2018-as győzelme akár borítékolható is lenne, a magyar baloldal egy profi stratégiával garantáltan megnyerné a…..
FinderTab 2017.01.14 13:33:17
Egy normálisan működő országban meg kellene vetni azt, aki egy parlamenti párt sajtófőnökeként olyat mond, amit Nyakó István csütörtökön az ATV műsorában. De Magyarország nem ilyen. Itt még mindig dübörög a politikai kreténizmus...
1888. Lucius D. Copeland, mutatja be a Copeland gőzhajtású triciklit a Smithsonian Intézet előtt...
FinderTab 2014.04.23 10:52:22
@Fisk: a magyarok, miutan kiderult, mint a fasizmus utan. egyszeru lenne ez, csak ebben az esetben vhogy meg sem sikerult a bauereket, geroket, peter gaborokat. bauer miki 2008-ig elt es virult a rozsadombon, hatalmas nyugdijjal, tamogatva a szerencsetlen taigetosz pozitiv fiat, aki most annyira felti a demokraciat, persze papa idejeben azert nem feletette, akkor jo volt apu arnyekaban sulikat vegezni, kirandulgatni stb...ezeket kellett volna jo magasra felhuzni. Egyik sem halt meg 80 eves kora alatt, de persze a nacikat lehet hajkuraszni, meg idos embereket 90 evesen meggyanusitani, 60 evvel korabbi, dokumentalatlan esemenyek alapjan, de ezek bezzeg szep kort eltek.
2012-ben Colorado történelmet írt azzal, hogy az Amerikai Egyesület Államokban elsőként legalizálta a "rekreációs" marihuánát a 21 éven felüliek számára. Ezt a sokak (főként marihuánát fogyasztók) szerint történelmi tettet nemrég újabb "elsőzés" követte: az első valóban…..
FinderTab 2014.04.21 13:48:46
Háborús veterán sétál végig az utcán a függetlenség napi ünnepségen. Ingujjai üresen lógnak a teste mellett. A világégés mindkét karját elvette, ám ő mégis büszkén, egyenes háttal gyalogol az üdvrivalgás közepette. Egy életre megnyomorodott, a legegyszerűbb feladatokat…..
FinderTab 2014.04.21 13:47:29
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
FinderTab 2013.01.13 22:03:12
@9mmPara: igen, de ne a romanok elleni meccsen szankcionaljanak mar, legyen egy baratsagos meccs zart kapus, vagy egy olyan, ahol 5 ezren lennenek...ettol fuggetlenul a dontes aranytalan, tulzo es mindenkeppen nem kovetkezetes.
FinderTab 2013.01.13 22:11:32
@mokkaczuka: sztem neked uldozesi maniad van, ami kisertetiesen hasonlo a zsidozokeval, te szelsjobbosokat latsz minden bokorban, masok meg a zsidokat minden mogott...
Te nrm mondtad meg soha h "na ez a hulye kocsog nemet" vagy "mocskos torok kutya"? Az emberek szoktak ilyeneket mondani meg sem locetne halalra oket. Sportoltal vha? Soha nem karomkodtal es szidtal vkit? Biztos volt mar ilyen, nem?
FinderTab 2013.01.13 22:13:42
@nandras01: elszaladsz?:)
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
FinderTab 2012.12.27 12:13:57
A hétfői diáktüntetések után gyorsan elterjedt az Apple laptoppal az ölükben tüntető lányok képe. Sokan viccet csináltak belőle, sokan bizonyítékot láttak benne arra, hogy igazából csak a rózsadombi fiatalok jöttek tüntetni a tandíj ellen. Őszintén remélem, hogy ha a…..
FinderTab 2012.12.14 15:51:34
@ZF2: nem az enyem, hanem a martonyi apukaja a kulugyminiszter. es az egyetem utani egzisztenciat, lehetosegeket fejtegettuk, nem azt, h kepes-e elvegezni vki, hiszen ebben az esetben adottnak vettuk h igen.
leirtad korabban h nem minden jogasz keres 30-50e ft-ot? nem latom visszaolvasva, nem ertem mert kell ismetelni magad :)
azt sem irtam h minden jogasz ugyved :)
en sem ertelek:)
mindegy is, ki milyen vegzettsegu ugy sem az donti el h fog keresni vagy elni, boldogulni, mert asztaloskent is lehet nagyon sok penzt keresni, kiegyensulyozottan.
FinderTab 2012.12.15 10:41:01
@Kuviklacz: en nem irtam h teljes koltseget kell fizetni, csak azt irtam ingyen nincs semmi. a péknél is fiztesz, hát itt is kell, ennyi. mivel oktatasrol es a tarsadalom jovojerol van szó hát nem teljes összeget, de ingyen nem tud tanulni tobb tizezer diak, ezt kell megertni. remelem sikerul megerteni neked is.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Kimentem tegnap a Milla demonstrációjára. Hosszas tépelődés után végül arra jutottam az előzetes beharangozó alapján – amire majd visszatérek – hogy a szereplők többsége szimpatikus, az aggályosakat pedig majd megítélem a beszédjük alapján, így a saját +1 főnyi…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
FinderTab 2012.10.04 19:18:56
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
FinderTab 2012.10.03 12:09:06
@captain morgan: nezd a fidesz ezekhez kepest egy piti tolvaj...(eddig)
FinderTab 2012.10.03 12:11:02
@shwarcz bácsi: az lehet, de ha jol tudom pl budapesten nem ok "iranyitottak", es az orszagot is csak 4 evig a 20bol.
FinderTab 2012.10.03 12:11:53
@is: biztos ide akartal irni moricka?
DopeManTV Berinyált a Majoros :D 2012.09.17 12:40:47
 Amint az várható volt, Majoros Petrát érzékenyen érintette a válaszom (http://dopemantv.blog.hu/2012/09/15/majka_lufi_fujjatok_meghttp://dopemantv.blog.hu/2012/09/15/majka_lufi_fujjatok_meg) és azonnal hisztérikus önigazolásba kezdett, amit a smiley jelek bántóan túlzásba vitt…..