Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DDT-

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
Minden eddigi nézettségi rekordot megdöntött az amerikaifutball-bajnokság vasárnap eset rendezett nagydöntője. A Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers meccset átlagosan 111 millió amerikai követte végig, de a Nielsen szerint 163 millióra rúg azoknak a száma, akik legalább hat…..
Újra lesz Derrick Magyarországon, ráadásul a Duna Televízió olyan új részeket vett meg, amik a boldog hetvenes években készültek ugyan, mégsem vetítette annak idején a Magyar Televízió, szóval új-régi részekkel jön vissza a germán nyomozó. A sorozatot ugyanis 1974 és 1998…..
Kétszáz nappal az EB előtt szinte komplettnek tekinthető a résztvevők névsora. Biztosan ott lesznek a lengyelek, a görögök, a horvátok, a románok, a hollandok, a franciák, az olaszok, a németek, a csehek és a spanyolok. Erősen valószínűsíthető, hogy hozzájuk a portugálok, a…..