Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.laszlo

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Karácsony ősi ünnepe szinte egyidős az emberiséggel...
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Laci történtét nem igazán szeretném előre kommentálni, engem megrázott. Az írás a Magyarország és én pályázatra érkezett. Olvassátok!  Szavazni ma is a poszt végén és a Facebookon lehet. „Előre is elnézést szeretnék kérni mindenkitől írástudatlanságom miatt, nem…..
Hálás téma a legkisebb és legolcsóbb lakások vadászata, mi is megtettük már párszor. Azt hiszem a rekord 6 négyzetméterest, amit még négy éve lőttünk, nem nagyon múlja felül (alul?) semmi. Nos most a Jófogás dobott ki egy sajtóközleményt rekord kicsi kecóiról (tök…..
l.laszlo 2014.02.01 11:03:44
@Grega: Lehet, sőt biztosan többet képzelek magamról. Nah és? Megtehetem.
Nem személyiség kérdésről van szó.
Ez egy piac.
És miért gond, ha valami dinamikusan zajlik, kamu, körítés nélkül?
Nem anyutól kaptam a pénz, vagy az ölembe hullott.
Kétkezű kegyetlen munkával külföldön. És igen. Tisztességesen.
Elmentem, megtekintettem az árut.
Mondtam kp. másfél milla, azonnal.
Jelen volt agy ingatlanközvetítő meg egy másik személy, de nem a tulaj feltételezem.
Féléve van ott-itt ez a hirdetés.
Szóval…
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..