Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fundman

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fundman Elköltözünk!! 2015.02.19 11:13:15
A Fundman blog átköltözik egy új felületre. Reméljük, hogy tetszik majd az olvasóknak a változás, amely csak a formát érinti , a tartalom továbbra is változatlan!   Fundman.hu..
Fundman Elindult a Fundman Alap 2014.06.13 17:08:50
            Hát eljött a pillanat. Elindul a Fundman Alap. Igazából az egész blogot azért hoztuk létre, mert erős meggyőződésünk, hogy a hosszú távú megtakarítások legjobb helye a részvényekben van. Az egyik legfontosabb célunk, hogy arcot adjunk magának a…..
Közeledik a Karácsony, mindenki nyakig merül az ajándékozásban, a rutinosabbak már mindent megvettek, és elégedetten hátra dőlve nézik, hogyan izzadják ki magukból a többiek a még hiányzó portékákat. Ezzel azonban még közel sincsen minden letudva. Ugye nem felejtettétek el az…..
    A csapat egyetlen, tisztán abszolút hozam szemléletben kezelt alapja. Ez azt jelenti, hogy arra törekszünk, hogy minden körülmény alatt pozitív hozamot tudjunk elérni. A referenciapont a kockázatmentes hozam, ennél kell a megcélzott 3 éves időtávon jobbnak lennünk (bár…..
  ...elérhető a Fundman-csapat egyik tagjának mai Portfolio klubos előadása!   Befektetések a feltörekvő részvénypiacokon        ..
Fundman Fundman a barátod 2013.02.04 16:03:38
Iratkozz fel a hírlevelünkre, úgy biztos nem maradsz le semmiről!      ..
 "A globális likviditásbőség és az alacsony hozamú fejlett piaci környezetből kimerészkedő tőke pedig közben szépen teszi a dolgát, áramlik a kockázatosabb eszközökbe fokozatosan emelve az árakat. A kínai gazdaság továbbra is inkább pozitív jeleket küld - és erre a…..
" Kínával kapcsolatban az utolsó hónapokban elindult kedvezőbb hírek tovább folytatódtak, és a pártkongresszus után a sikeres vezetőváltást követően az új kormányzat hozzáláthat az óvatosabb reformokhoz pozitív híreket szolgáltatva. Emiatt a kínai piac mellett továbbra…..
Az oldal legfontosabb céljának azt tekintjük, hogy a kívülállók számára is betekintést nyújtson az alapkezelés folyamatába.  Az itt megtalálható bejegyzések példaként szolgálnak arra, hogy melyek azok az értékpapírok, piacok, szektorok, történetek, amelyek megmozgatják…..
Fundman részvénypiaci kitekintő 2012.10.26 17:47:15
http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/otp_meg_a_kinai_piac_es_a_nyersanyagsztori_lehet_erdekes.174775.html..
Fundman Már a Facebookon is! 2012.10.26 10:38:57
http://www.facebook.com/pages/Fundman/537977366228245?fref=ts Itt követhettek minket..