Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonny25

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a képregényrajongók idegrángást kaptak a Vasember 3. egyik kulcsfigurájának átértelmezésétől, ettől Az acélember pletykától hosszabb szanatóriumi beutaló is képbe kerülhet. Tulajdonképpen az is lehet, hogy a Warnernek illene orvost biztosítania az első néhány vetítésre,…..
Phase 2 – ez a neve a S.H.I.E.L.D. titkos csodafegyverének, amit az ügynökség végül krónikus Tesseract-hiány miatt nem vetett be a Bosszúállókban. Néhány hét múlva azonban a Disney és a Marvel kilövi moziuniverzumának második fejezetét, mely szintén a Phase 2 nevet viseli és amit a korábban már…..
- SPOILERMENTES - 2077. Hatvan évvel ezelőtt idegen támadták meg Földünket, és az emberiséget a teljes kipusztulás szélére sodorták. A háborút végül megnyertük, de időközben világunk lakhatatlanná vált. Az emberiség túlélői a Szaturnusz legnagyobb holdjára, a Titánra…..
Írtunk már a belbecsről, és számba vettük a féltucatnyi kiadások egy részét, úgyhogy már a teljesség igénye is azt kívánja, hogy bemutassuk a kétféle steelbookot (a BD- és a BD3D-változatét), meg aztán elég szépek, nem igaz? Ráadásul aki most az Xpress.hu-n előrendeli…..
Rengeteg pletyka és feltételezés után végre valami kézzelfogható is történt az új Star Wars-filmek frontján. Mivel az egeres cég már jó ideje egyezkedik Lucasszal, így az adás-vétellel párhuzamosan már el is kezdték előkészíteni az új filme(ke)t, hogy a szerződés…..
A Disney a Marvel után a Lucasfilmet is bekebelezte, kerek 4 milliárd dollárt fizetett a cégért. Nem meglepő módon minden idők egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, a Star Wars-franchise iránt érdeklődnek leginkább, és az előzetes hírek alapján minden centet igyekeznek is…..
aeon flux élet a skyfall után 2012.10.26 22:47:22
Boy, that escalated quickly: a 24. Bond kaland 2014 őszén érkezik, természetesen Daniel Craig főszereplésével, a forgatókönyvet pedig John Logan írja, várhatóan többedmagával. (És a 25. filmjét is, bizony!) Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a producerek meg akarják környékezni…..
Sonny25 2012.10.27 11:49:17
@doggfather: Skót ősei is vannak, régi családi címere, mottójuk: Orbis Non Sufficit. Ha mutatsz nekem egy feketét, akire ez igaz lehet, egyet fogok érteni.

De akkor a Bond-szériát bojkottálnám, mondom úgy, hogy még a lézerfegyveres Roger Moore-t az űrben sem tudom, nem szeretni. :)
Sonny25 2012.10.29 18:59:54
@Cseh Dániel: Ez igaz, Bond is folyamatosan változik. Stílust hoz, de egyben követi is az aktuálisat.
Ha viszont Craig hasonmás, akkor nem Moore jön, hanem Lazenby! :D
- SPOILERMENTES, de csak azoknak, akik a teasert leszámítva egyetlen trailert sem láttak - Ellopnak egy vinyót, melynek tartalma kompromittálja az MI6 valamennyi titkosügynökét, ráadásul az adathordozó visszaszerzésére irányuló akcióban Bond (Daniel Craig) otthagyja a fogát,…..
Egyszer ezt is el kell kezdeni. Blogunk (és kapcsolódóan a DVDExtra) történetében most először nem csupán exkluzív termékképeket közlünk egy hamarosan (egészen pontosan október 17-én) megjelenő kiadványról, de a kor hívószavára hallgatva "unboxing", azaz kicsomagolós videót…..
Adele nyilatkozott egy keveset a bennünket is foglalkoztató új James Bond film főcímdaláról. Elmondta többek között, hogy a dalt londoni idő szerint 0:07-perckor mutatják be október 5-én, pénteken, ami történetesen a Dr. No bemutatásának napra pontosan 50. évfordulója lesz. A nemes egyszerűséggel…..
Az év talán legmegosztóbb filmje, a Prometheus 2012. október 17-én jelenik meg itthon DVD-n, BD-n és BD3D-n. Ezek tartalmáról, specifikációiróll nálunk és a DVDExtrán olvashattok először (ez talán nem annyira meglepő, lévén mindkét oldalt én szerkesztem). Sőt, a végleges…..