Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hudakjanos

86 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hudák János Kopjál le! 2018.04.07 17:39:20
Ezt a választ kaptam az imént, amikor Németh Szilárdtól kérdezni akartam valamit a Daru dombnál. Ahol egyébként valószínűleg törvénysértő módon épp mellette kampányolnak egy önkormányzati rendezvény leple alatt. Azt is mondta, hagyjam őt békén, írjam meg a Facebookon, amit akarok. Így hát eleget…..
A napokban megint a Daru domb környékén jártam. Kíváncsi voltam, hogy most milyen állapotban van a nemrég fejlesztett terület. A látvány sajnos minden képzeletemet alulmúlta! A képek magukért beszélnek! Ezt kapták a csepeliek majd 300 millió forintért?   Az még hagyján, hogy Németh Szilárd…..
hudakjanos 2018.03.13 10:25:21
@skatka:

Kedves skatka!

Lenne egy kérdésem. Ha a kertjében szeretne füvesíteni és keresne egy kertészt, aki megcsinálja, kifizetné neki a megállapodott összeget, ha úgy nézne ki, ahogy a Daru domb környéke? És itt most nem a munkagépek által feltúrt részre gondolok, hanem ahol elvileg most díszfűnek kéne lennie. A nyár folyamán ott voltam többször a helyszínen, láttam, hogy 38 fokban ki volt szórva a fűmag, de locsolva nem volt. Én azt gondolom, hogy ilyen munkáért nem jár fizetség, függetlenül attól, hogy a többi rész esetleg olyan, amilyennek lennie kell.

Én elsősorban ezt kifogásolom, hiszen a beruházásra kifizetett majd háromszázmillió közpénz. Az Ön adóforintjaiból, az enyémből és mindenkiéből fizetik ki. Ön nem akarja tudni, hogy négyzetméterenként 100 vagy 1000 forintot fizetünk ezért? Miért titkolja a költségeket az önkormányzati vezetés.

Igaza van, hogy nem érdekli, ki milyen színű. Higgye el, engem sem! Azért szólalok fel, mert szerintem nem jól végezték el a munka bizonyos részeit. Erről szól a bejegyzés.
  Tisztelt Borbély Lénárd Polgármester Úr! A csepeli HÉV jövőjével kapcsolatban kérem Önt, hogy adjon tájékoztatást a csepeli lakosságnak. 2017 márciusában jelent meg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő ZRT. pályázati felhívása, amely keretében a csepeli HÉV kötöttpályás hálózatba történő…..
Sokszor elhangzik manapság a stadion helyett lélegeztetőgépet mondat a magyar közéletben. Persze sokan demagógnak tartják ezt a szembeállítást, de a mai csepeli testületi ülésen mégis csak ilyesmi lesz a kérdés, ha nem is eredeti formájában.   A testület elé kerül ugyanis egy előterjesztés arról,…..
Péntek reggel 9 órától tartotta rendkívüli ülését a csepeli képviselő-testület. Illetve tartotta volna, hiszen a Fidesz képviselői csak 20 perccel 9 után érkeztek meg a terembe. Egyetlen napirendi pontunk volt, a Csikó sétányon található volt Görgey Iskola épületének megvásárlása. Mivel a…..
Rendkívüli testületi ülést hívott össze péntekre Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere. A Csikó sétányon található volt általános iskola ingatlanjának megvásárlása lesz napirenden. Bár a polgármester hajléktalan- és menekültszállással riogatja az embereket, valószínűleg sokkal érdekesebb…..
Lázasan dolgoztak Csepelen a Daru dombnál a kivitelezők a minap, mikor arra jártam. Nem csoda, hisz vasárnap az államalapítás ünnepének helyszíne lesz a terület. Csak az a kár, hogy a látottak alapján a megálmodott és a látványterveken csodásan kinéző park helyett csak egy gazos, kopár pusztaságot…..
Egyelőre nem csillapodnak a kedélyek Csepelen a Hollandi útra tervezet Magyar Birkózó Akadémiával kapcsolatban. Bár Németh Szilárd szerdán több mint 1 órás sajtótájékoztatót tartott az ügyben, egyetlen érvet sem tudott mondani, hogy mi indokolja, hogy az általa létrehozott alapítvány legyen a…..
A csepeli képviselő-testület fideszes többsége tegnap megszavazta, hogy 2 milliárd forintból Csepelen épüljön fel a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia a Kis-Duna parti ifjúsági tábor területén. A felhőtlen örömbe sajnos vegyül némi üröm, mert a dolognak van egy nem is olyan kicsi szépséghibája. A…..
Több mint két és fél éve táblázta tele a kerületet a fideszes vezetés közpénzből, hogy a 2010 és 2014 között elvégzett beruházásokkal dicsekedjen és meggyőzze a választókat, hogy rájuk szavazzanak. Ma már tudjuk, hogy csak a bolondját járatták az emberekkel, hiszen az említett beruházások közül több…..
Lassan két hónapja, december 16-án küldtem levelet Csepel összes tanácsnokká kinevezett képviselőjének, hogy tájékoztatást kérjek a tevékenységükről. A mai napig csak Tenk András (LMP), Fenntartható fejlődésért felelős tanácsnok válaszolt a kérdésemre. Senki más! Pedig összesen 9 tanácsnoki poszt…..
Ahogy 2015-ben rengeteget foglalkoztam a csepeli óvodaegyesítés ügyével, idén is kiemelt figyelemmel kísértem az átalakítás fejleményeit. Hiszen az a tény, hogy 2015 szeptemberében lezajlott az egyesítés és látszólag a rendszer probléma nélkül működik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy az erőszakkal…..
Október 26-án Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke volt a vendégünk a Csepeli Munkásotthonban tartott lakossági fórumon. A párt Mindenki számít! című vitairatának bemutatója volt a téma, ugyanis október elején egy 11 pontból álló javaslatcsomagot jelentettünk meg, melyben felvázoljuk…..
Csütörtökön tartotta rendes ülését a csepeli képviselő-testület, melyen a fideszes többség több ellenzéki képviselő tiszteletdíját részben vagy egészben megvonta. Az indok igazolatlan hiányzás, illetve a döntéshozatalban való részvétel elmulasztása. Én azt kértem a vitában, hogy kerüljék a kettős…..
Rendkívüli ülésen akarja holnap a Fidesz megszavaztatni, hogy a csepeli önkormányzat pénzét is felhasználhassák a teljesen értelmetlen népszavazás propagálására.   Holnap 16:30-tól ismét rendkívüli ülése lesz a csepeli képviselő-testületnek. Ebben a hónapban már a harmadik, miközben a szeptember…..
Rendkívüli ülésen döntött ma a csepeli képviselőtestület arról, hogy támogatja Budapest 2024-es olimpiarendezési pályázatát és mint érintett kerület, a szükséges nyilatkozatokat megteszi. A fideszes képviselőket nem zavarta a döntésben, hogy a mai napig nincs egyértelmű válasz arra, a csepeli HÉV…..
Mai napon levélben fordultam Borbély Lénárd csepeli polgármesterhez, hogy megtudjam, milyen információi vannak a csepeli HÉV villamossá alakításának tervével kapcsolatban. Úgy tűnik ugyanis, hogy ő és képviselőtársai szándékosan vezették félre a csepeli közvéleményt korábbi nyilatkozataikkal. A…..
A szakértők és a lakosok is a hosszú távú érdekeket kielégítő gyorsvasúti fejlesztés mellett tették le a voksukat a szerdai lakossági fórumon, melynek témája a csepeli HÉV jövője volt. Ha levetkőzzük a szűklátókörűséget és az agglomerációban élők érdekeit is figyelembe vesszük még egyértelműbben…..
Második alkalommal teszek kísérletet, hogy a csepeli civil szervezetek számára pályázati forrást harcoljak ki az önkormányzatnál. Először tavaly, újdonsült képviselőként tettem javaslatot a testületnek, hogy vegyük fel a munkatervbe egy pályázati rendszer kidolgozását. Bár a polgármester befogadta a…..
Március utolsó napján ismét ülésezett a csepeli képviselő-testület. Mint kiderült, fellélegezhetünk, nincs veszélyben a csepeli HÉV. Legalábbis Borbély Lénárd polgármester állítása szerint, aki bár ismét nem vette napirendre a HÉV jövőjéről szóló előterjesztésünket, annyit azért hozzáfűzött az…..
Soha nem látott mélységbe süllyedt a mai napon a csepeli Fidesz Borbély Lénárd polgármester vezetésével. Az este 7 órára összehívott rendkívüli ülésen másik 3 ellenzéki előterjesztéssel együtt a csepeli HÉV jövőjéről szóló javaslatot is tárgyalás nélkül levették napirendről. Ezzel bebizonyították,…..
Százmilliók étteremre és vendégházra, illetve a politikai rendezvények ellehetetlenítésére tett hamvába holt kísérlet színezte a múlt csütörtöki csepeli testületi ülés hangulatát. Emellett fontos döntések születtek a közutak kezelésével kapcsolatosan, a helyi esélyegyenlőségi terv…..
Borbély Lénárd, Csepel polgármestere ismét elmulasztott egy alkalmat, hogy a csepeli HÉV-vel kapcsolatos álláspontját vitában védje meg. Múlt csütörtökön a képviselő-testület ülésén a Fidesz ugyanis leszavazta, hogy napirendre kerüljön a HÉV jövőjével foglalkozó előterjesztésem.   Még az sem…..
Bár az önkormányzati Csepeli Hírmondóban azzal vádolják a PM-et, hogy elutasítjuk a párbeszédet a csepeli HÉV sorsáról, ez természetesen nem igaz. Már február 1-én nyílt levelet írtunk a főpolgármesternek és Csepel polgármesterének, amiben 8 kérdést tettünk fel, hogy tisztán láthassunk az ügyben.…..
„Régóta elhalasztott fejlesztések valósulhatnak meg akkor, ha a 2024-es budapesti olimpia megrendezéséhez kapcsolódóan fejlesztenének Csepelen.” - írja Borbély Lénárd polgármester a csepel.hu-n. Amennyiben a tervezett villamosra gondol, ki kell, hogy ábrándítsam: nincs igaza. A régóta halogatott…..