Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Ajna

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából (talán) két hónapja kezdhettünk el próbálni, mikor - hidegvízként a nyakunkba - meg kellett válnunk a csapat két tagjától. Vendégszínészeinknek, egymástól függetlenül, ilyen-olyan okok miatt kellett kilépniük. Mivel egy pillanatra sem merült fel…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Élőbáb 2013.07.30 11:00:00
Reggel Mátéra ébredek: Ajna, mi vagyunk a naposok! Elfeledkeztem róla. Na de ezen is túl kell esni. Jobb előbb, mint később, amikor már még fáradtabbak leszünk. A tavalyi feladatokhoz képest roppant jó dolgunk van, a konyhai kisegítő személyzetnek hála, alig van dolgunk. Szinte fel…..
A feladat:Fejenként tíz embert megkérdezni:Mit tudnak, gondolnak a magyarok eredetéről?Mit gondolnak a magyarság mai összetételéről? Beszélhetünk-e színtiszta magyar népről? A nyári házi feladatunk. Így kezdődött a felkészülés a Hun vagyunk? című előadásunkra. Azóta…..
Tavalyi évem Tarragonában kezdődött... Tarragona katalán városka, aranyszín partjait a Földközi-tenger mossa, utcáit számtalan római kori építmény maradványa ékesíti. Valami ilyesmit írhatnak róla az útikönyvekben. Én viszont nem nyaralni voltam ott, hanem előző nyáron…..
Utálom a színészeket. Hangosak, nem fogják be, az előre gondosan megalkotott és betanult véleményüket üvöltik, akármiről is beszélgetnénk amúgy. Semmit nem mutatnak meg önmagukból, de rád se kíváncsiak. Egyáltalán. Táborozni viszont imádok!!! És mennyire régen volt rá…..