Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aagneshka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  főiskolai vagy egyetemi diplomával rendelkezik, jeles diplomamunkával zárta tanulmányait,     25 és 30 év közötti,     hajadon, nincs gyermeke,     jellemzően a fővárosban él,     rendezett anyagi körülményekkel,…..
Amikor másodszor kapta el kisfiam a kezét, akkora patáliát csapott, mintha nem is tudom mit tett volna. „Letöröm a kezed, ha nem tartod rendesen”, mondta és erősen megragadta, hogy ne tudja mozgatni. Ez most nagyon fog fájni, te kis hülye című posztunkra érkezett Éva levele, aki…..
Már csak egy nap van hátra, hogy bosszút álljon a joghurtot követelő Pocakon, a tejszeletben úszó csokoládéfüggő hipszteren, meg a nőkön, akik tintával leöntött tamponon röhögnek. Az Index és a Bisztró közös versenyén a legrosszabb reklámokat keressük, és november 6-án…..
Előzmények: http://objektivszcn.blog.hu/2012/09/20/majdnem_5_perc_szuretlen_ingyenreklam_a_kozszolgalati_tv-n_a_narcononnak Újra itt van Új klipje van a Narconont (és most már az Út a boldogsághoz könyvet is) népszerűsítő Aljas Kúszóbabnak. Íme: A kommunikáció mesterei…..
aagneshka 2012.10.04 14:19:27